canım ya biz hiç korunmadık, 2 yıllık evliyiz. bir yılın dolmasını bekledik. bu arada ben rahatsızlandığım için doktora gittim. myom, kist bi sürü teşhis koydular. rahimde yara, iltihap çıktı. tedavi gördüm. biz acele etmediğimiz halde , zamana bırakmak istesekte doktor klomen tedavisi uyguladı 3 kez klomen kullandım, sonrasında çeşitli çatlatma iğneleri. ama her ay sonuç hüsran.
hiç bir şekilde doktor eşimden test istemedi. böyle bir yılımız geçti. sonra ara verdik tedaviye. en sonunda artık eşimde tamam gidelim doktora bende test yaptırayım deyince doktora gittik. eşim iki ayrı hastanede tahlil yaptırdı. ben doktorumu değiştirdim. çıktık bir yola bakalım sonuç ne olacak.
AOT ne demek canım((
aminnnnnnnnnnnn aminnn inşşaaalllah.
bende sizi okurken gözlerim bugulandı.catcannn hayırlısıyla kucagına al büyüt bebegini inşallah...
yol arkadaşımmmm
hiç ugrayamıyorum bile ...morlimde kötü.test bana gülmedi yol kankim
her defasında bir bozguna ugramak..bile bile bu kadar ümitlenmek.
ne garip bir duygu bu...
çok negatifim çook ..bu acı ile bir ömür yaşanır mı acaba?ya hiçç olmazsa???
off neyse nasılsa eylül de tatil bitecek bol bol yazarım.affedin artık..
adacım geçmiş olsun ...umarım iyisindir şimdi...
canımsın civcivcan tatil modundayım..
buarada hayırlı ramazanlar..
unutmayın beniiiii
eylülden itibaren forumdayım:))
amin çok sağol sarıcivciv sen de inşalah civcivli güzel bi çizelge yaparsın tez zamanda kendine inşallah :))))
Günaydın kızlar,ben doktordan geldim.....225 dozla c.tesi ye kadar devam...c.tesi tekrar kontrolüm var...
Özcüm senin adına çok sevindim..Oh hep böyle iyi ol............
adacım çok ama çok geçmiş olsun..Adım attın artık gerisi gelir inşallah..
Kızlar ben ne yapabilirim..hisleirm çok kuvvetli,korktugum şeyler hep başıma geliyor çekiyorum..Sonuç için hep iyi düşünmeye çalışıyorum..ama negatif olacak diye bir kısmın inliyor..içimdeki his bu...
İnşallah bu başıma gelmez.
Muaneye olmayı sevmem ben hemen olsun bitsin isterim..Bugün muayene olurken pat ekran gıttı doktor sokta sınır oldu benı dıger odaya gecırdı..
Burun spreyı herkese 1 ay gıdermış benımkı bozuk cıktı ben 2.cisini aldım...
İşyerimden izin almam zor diye butun kan tahlillerimi tek seferde yaptırdım..Am hep eksiklikler çıktı.En son rubella testım var yapılacak hemşire yazmayı unutmuş...
Doktor değişikliğinden korkardım ama doktorum yıllık izine gitti..Bugün dile getirdim bu ekip işi dediler..Hastane bilindik bir hastane ok..başarılıda ok..ben hala neyi dert ediyorum anlamadım..
Bugün yelkelerim fora sanırım:))
Özür dilerim....sabah sabah içinizi karartmak istemem....Ama bu sabah gergin ve stresli başladım güne sanırım...............Hep derim ben yolda gelirken eşimede söyledim...Olacağı varsa heryerde olur değilmi dedim? hastane mekan doktor önemli değilki..Rabbim yeterki ol desin...eşimde aynen öyle diyor adamcagızda şaşırdı artık.....Birde oruçlu gelme benımle dedım olmaz öyle şey dedi..
Sonra adacım sen geldin aklıma bak cat ile aynı hatsanede aynı doktorlasınız..1 başarılı 1 başırız sonuç var...demekki adanın vakti var..
Bunları düşünüyorum kendimi telkin ediyorum napim başka:))
kızlar dr um ıkı kutu 450 lık gonal f verdı kullanmam ıcın hedııyeee.....sey bu kac gun gıder 200 yapıyorum cumartesıye kadar
Günaydın kızlar,ben doktordan geldim.....225 dozla c.tesi ye kadar devam...c.tesi tekrar kontrolüm var...
Özcüm senin adına çok sevindim..Oh hep böyle iyi ol............
adacım çok ama çok geçmiş olsun..Adım attın artık gerisi gelir inşallah..
Kızlar ben ne yapabilirim..hisleirm çok kuvvetli,korktugum şeyler hep başıma geliyor çekiyorum..Sonuç için hep iyi düşünmeye çalışıyorum..ama negatif olacak diye bir kısmın inliyor..içimdeki his bu...
İnşallah bu başıma gelmez.
Muaneye olmayı sevmem ben hemen olsun bitsin isterim..Bugün muayene olurken pat ekran gıttı doktor sokta sınır oldu benı dıger odaya gecırdı..
Burun spreyı herkese 1 ay gıdermış benımkı bozuk cıktı ben 2.cisini aldım...
İşyerimden izin almam zor diye butun kan tahlillerimi tek seferde yaptırdım..Am hep eksiklikler çıktı.En son rubella testım var yapılacak hemşire yazmayı unutmuş...
Doktor değişikliğinden korkardım ama doktorum yıllık izine gitti..Bugün dile getirdim bu ekip işi dediler..Hastane bilindik bir hastane ok..başarılıda ok..ben hala neyi dert ediyorum anlamadım..
Bugün yelkelerim fora sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?