Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kizlar hayirlisiyla cuma gunu sabah aksam ignelerimi vurmaya baslayacagim :) Suzicim benim kamp bitti galiba :))

günaayyydıııın yıldız avcıları, yol kankilerim, hepinize kucak kucak öpücükler.

ben biraz yorgun geldim. malum dün dişçideydim ve 3 iğneye rağmen uyuşmayan dişime o halde kanal tedavisi yaptı dişçim. canım çok yandı diyemem ama kendimi kasmaktan boynum ağrıyor :) umarım sizlerde herşey yolundadır, geçmişi okuyup geliyorum.

ay canım bir sürü şey üst üste gelmiş sizde de. pelli senden yana olan problemler halledildi mi miyom, yara falan. çok geçmiş olsun tatlım. herşeyden önce sağlık, önce biz iyi olalım ki bebişlerimiz gelsin.

şiddetli OAT oligoastenoteratozoosperminin kısaltılmışı. yani kısaca morfoloji, hareket, hız, sayı hepsi kötü demek sperm için

suziişkooom evet gelemiyorsun ve özletiyorsun kendini. ama tatildesin diye sitem de edemiyorum, sabırsızlıkla eylülü bekliyorum gel de tanışalım diye :)

adacım geçmiş olsun ...umarım iyisindir şimdi...

devincim çok teşekkürler, iyi sayılırım canım, çenemi açık tutmaktan kaslarımı zedeledim sanırım yutkunurken bile canım yanıyor bazen ama dişim iyi durumda sanırım. şimdi sadece çürük kısmı temizledi ve sinirleri öldürmesi için bir ilaç koyup geçici dolgu yaptı. haftaya salı tekrar gidicem inşallah. 4-5 seans sürüyormuş kanal tedavisi. sonra çekilecek dişim var ama uyuşamıyorsam o dişi nasıl çekecek hiç bilemiyorum

gunaydınnnnn sekerlerrrrr nasılsınız bakalım?
ben superım valla......
allahıma sukurler olsunnn basladım ya hayırlısıyla...artık gerısı kısmet rabbım bızım ıcın hayırlı olanı nasıp etsın...ıns

suzıcan canım.....cok gecmıs olsun...ben bu ara kafam karısık neyın sonucu kotu cıktı kı...uzulme lutfen..
safak kac bılmıyorum adeetım bekledıgımden erken geldı dun gonal f basladımmmmm....

özcüm hoşgeldin tatlım. maşallah başladın hayırlısıyla. bu sabah pek kimsecikler yok, devincan da bir geliyor bir gidiyor işler çok herhalde. cicoşun bugün kontrolü vardı sanırım, cat de kesesini görmeye gidecekti. benim bildiklerim bu kadar :)

Günaydın kızlar,ben doktordan geldim.....225 dozla c.tesi ye kadar devam...c.tesi tekrar kontrolüm var...
Özcüm senin adına çok sevindim..Oh hep böyle iyi ol............
adacım çok ama çok geçmiş olsun..Adım attın artık gerisi gelir inşallah..

Kızlar ben ne yapabilirim..hisleirm çok kuvvetli,korktugum şeyler hep başıma geliyor çekiyorum..Sonuç için hep iyi düşünmeye çalışıyorum..ama negatif olacak diye bir kısmın inliyor..içimdeki his bu...
İnşallah bu başıma gelmez.

Muaneye olmayı sevmem ben hemen olsun bitsin isterim..Bugün muayene olurken pat ekran gıttı doktor sokta sınır oldu benı dıger odaya gecırdı..
Burun spreyı herkese 1 ay gıdermış benımkı bozuk cıktı ben 2.cisini aldım...
İşyerimden izin almam zor diye butun kan tahlillerimi tek seferde yaptırdım..Am hep eksiklikler çıktı.En son rubella testım var yapılacak hemşire yazmayı unutmuş...
Doktor değişikliğinden korkardım ama doktorum yıllık izine gitti..Bugün dile getirdim bu ekip işi dediler..Hastane bilindik bir hastane ok..başarılıda ok..ben hala neyi dert ediyorum anlamadım..
Bugün yelkelerim fora sanırım:))

Özür dilerim....sabah sabah içinizi karartmak istemem....Ama bu sabah gergin ve stresli başladım güne sanırım...............Hep derim ben yolda gelirken eşimede söyledim...Olacağı varsa heryerde olur değilmi dedim? hastane mekan doktor önemli değilki..Rabbim yeterki ol desin...eşimde aynen öyle diyor adamcagızda şaşırdı artık.....Birde oruçlu gelme benımle dedım olmaz öyle şey dedi..
Sonra adacım sen geldin aklıma bak cat ile aynı hatsanede aynı doktorlasınız..1 başarılı 1 başırız sonuç var...demekki adanın vakti var..
Bunları düşünüyorum kendimi telkin ediyorum napim başka:))

kızlar dr um ıkı kutu 450 lık gonal f verdı kullanmam ıcın hedııyeee.....sey bu kac gun gıder 200 yapıyorum cumartesıye kadar

canımsın civcivcan tatil modundayım..
buarada hayırlı ramazanlar..
unutmayın beniiiii
eylülden itibaren forumdayım:))

Süper eylülde buluşacağız desene o zamanda bizleri ekmezsin inşallah..Dert ,hüzün, keder , mutluluk ve sevinç paylaşacağız hep beraber..Seni unutmank mı ne mümkün o
Amin cümlemiz için hayırlı olsun canım.

amin çok sağol sarıcivciv sen de inşalah civcivli güzel bi çizelge yaparsın tez zamanda kendine inşallah :))))

amin canim amin ne güzel olurdu..Allahmı söyletti ne...Bizim için dua et catdogg lütfennn
Sende hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın..Allahım o güzel kalbine gönlüne göre versin..
İnşallah bugün bebişinin kesesini görürsünde yüreğine su serpilir..Haberlerini bekliyorzemuszemusuz

hoşgeldin canım cicoşum, geçmiş olsun, atlattın işte. bak canım aynı şeyi ben de yaptım, olumsuz düşündükçe hep başıma ters şeyler geldi. en sonunda kimyasal gebelik olursa, ya tutar düşerse, ya öyleyse ya böyleyse diye diye kimyasalı buldum lütfen bunu kendine yapma. ben ekimde mi yapsam, eylül erken mi derken doktorum ekime kaydıydırdı. bak ne olumsuzluk düşünürsen ya o ya da benzeri birşey buluyor seni. yapma böyle. "pozitif düşün, testte pozitifi gör" :)

iç karartmak ne demek biz bunu okumamış olalım. ne için toplandık burada geyik yapmak için değil herhalde cicoş!! konuşucaz, anlatıcaz, ağlıycaz, söylenicez, merak edicez, araştırıcaz, bilgilendiricez, bilgi alıcaz, gülücez, bunları yapıcaz ki birlikte olmamızın meyvelerini alalım :)

kızlar dr um ıkı kutu 450 lık gonal f verdı kullanmam ıcın hedııyeee.....sey bu kac gun gıder 200 yapıyorum cumartesıye kadar

5-6 kullanım kadar gider canım süper bir jest yapmış doktorun :)

sagol canım....kusum n olduuuuuu sana boyleeee....askolsun hergun bana dubleee moraller veren kız nerde bakayım......canım hıc canını sıkma lutfennnn ufak tefek aksılıkler bunlarrrr bak eylulde bunları hatırlayıp duracaksın soyle oldu boyle oldu bebısınleeee ıns

devincim hoşgeldin ses ver sess :))

adacım farkındayım işte olumusuzu içimde hissediyorum ve çekiyorum başımıza geliyor..ama içimden güzel şeyler geçirmek istiyorum olmuyor hissedemiyorum neden ya..anne olucam bebeğim olucak derken içim bir hoş olmuyor nötrüm yaaaaaa aklım aolmayacka yıkılırım ederim düşünceleri geliyor off o zaman içim cız ediyor neden nede

Hepinizden allah razı olsun...Ben biraz toparlanayım...Gerginim bugün sanırım.........Gökten bir yıldız kayacak oda benim olucak eylülde.. ne dersiniz...?
Bu arada kızlar sorum olucak ; c.tesi yumurtalarım istediği kıvama gelirse p.tesi yumoşlarım toplanıcak demi?? doktorum iğne tedavisi için 11 gün demişti gerçi..Bu gün öncede olabilir bu benım yumrutama baglı değilmi?

Doktorum 11 gün yumurta takıbı iğne ile dedi..2 gün çatlatma iğnesi dedi 5 gün embriyo beklemesi dedi 25 agustosda tranferS demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…