Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
Merhaba omrumunomru
Gördüğün rüyalar sana bir şeyleri işaret ediyor olabilir canım.Özellikle hissiyatlı insanların başına gelen bir durumdur bu.Çevrendeki birine yardım edersen sana gelecekte çok artı olarak dönecek bundan emin ol..Senin için herşey bu kadar hızlı olmasın.Bazen çok hızlı olmakta iyi olmuyor.Burcun tam bu sıralarda etkilerini üzerine veriyor canım.Sıkıntılarını çok büyütmeden atmalısın ki adımlarını geriye atmayasın..İlerki dönemlerde yıldızında kararlılık iyi niyetinin çok ön safhalarda olacağını görüyorum.Ayrıca ilerki hayatında bir evlilik var evliyseden bu senin 2. evliliğin olabilir.Bu arada sıkça oluşacak baş ağrılarına dikkat et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?