- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Arkadaslar sosyal medya uzerindede bakiyorum . Onun icin 1.2 gec bakabilirsem k.b bir suru talep var
Gerek yok canim . Msj hakkim var :))Canım banada bakarmısın özeldende mesaj attım burdanda yazayım
sultan 7 aralık 1990 şimdiden tesekkurler
bu arada balonyanak forumda mesaj hakkı doldurma bölumlerı var orayı kullan ıstersen oyun bolumundeydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
en cok hangısı kullanıyorsahazal gerçek isim mi lazım yoksa insanların sana hitap ettiği isim mi?fark eder mi?
Merhaba Üzerindeki ağırlığı atmanın tek yolu spor canım.Kendinle ilgili ertelediğin çoğu şeyi yıl sonlarına doğru anlayıp bu yoldan çıkıyorsun.Yıldızının yörüngesinde parlak döneme giriyorsun.Daha çok insanlarla iç içe olacağın bir dönem olacak..Canım çocukluğunda yada yeni çocukluktan çıkmaya başladığın bir süreçten itibaren yıldızında hep sıkıntı var özellikle kalple alakalı sıkıntılar.Ama şimdi sevinme rahatlama zamanı Çünkü kısmetlerin bir bir açılacak ve gönlünden geçen ne ise Rabbim sana onu verecek..Hayatında özellikle koç ve boğa burçlarına çok dikkat etmen lazım.Yıldızının yörüngesinde sürekli seni etkileyen ve bir o kadarda sinir eden 2 burç bunlar..Bu insanlarla iş yapmamalı ve hane içine pek fazla almamalısın.. |
Laaaaaaaaaaaaaa Adaş sen unutulurmusun :)) hatta anlatılmaz yaşanırsın :))) hemencık bakacam :))adaş beni unutun ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?