Yildizname baktirmak isteyenler :))

kankaaaaa ne zamandır forumda yoktun hoşgeldin dilerim bana da bakarsın bakmazsan da o güzel canın sağolsun

12.02.1993

ayy banada bakar mısın çok merak etim :) 10.03.1992:) talia

Son düzenleme:
bu yazıyı görünce okadar çoks evındım ki anlatamam:) bu aralar biraz karışığım... adım nurdan 11.09.1987 şimdiden çok tesekkürler canım.

Merhaba emine
Canım yıldıznamen biraz karışık çıkmış.Kafanda acil çözmen gereken 2 şey var.Eğer bunları çözersen arka arkaya kısa zamanlarda 2 güzel yenilik olcak senin için hayatını etkileyecek yenilikler bunlar..Üzerinde aşırı göz var ve bu yüzden hane içinde sürekli bir ağırlık hissediyorsun.Bununla beraber istediğin herşey engelleniyor canım.Bunun için üzülme yıldızın çok kapalı çıkmış.Sürekli dua okumanı ve kurşun döktürmeni tavsiye ediyorum..Zamanında yapmış olduğun yanlışların cezasını çekiyor olabilir misin sence? Peki bunun için ne yapmalı sence? Bence hemen atağa geçmeli özellikle maddi açıdan acil bişeyler yapman lazı

ben cok ıstıyorum yıldıznameme baktırmak .. ama hıc gıdecek guvenılır bı yer bulamadıgımdan cesaret edemedım. yasım ıtıbarıylede kandırılabılırım dıye dusunndum COK ısterdm

çok teşekkür ederim hazalcım))yazdıkların çok doğru)birde hangi duaları yapmamı önerirsin canım benim )şimdiden teşekkürler)

Merhaba cnm daha once hic baktirmadim basligi gotunce cok sevindim:)melike 12.08.1993 simdiden cok tesekkur ederim...

çok teşekkür ederim hazalcım))yazdıkların çok doğru)birde hangi duaları yapmamı önerirsin canım benim )şimdiden teşekkürler)
Ilk once namaz kilmani isterim :)) ayetel kursii canim . Fetih suresi . Cuma suresi bunlar cok faydAli fwtih suresi bir dilegin icin cmts. 18 defa oku

Arkadaslar sosyal medya uzerindede bakiyorum . Onun icin 1.2 gec bakabilirsem k.b bir suru talep var

Ilk once namaz kilmani isterim :)) ayetel kursii canim . Fetih suresi . Cuma suresi bunlar cok faydAli fwtih suresi bir dilegin icin cmts. 18 defa oku

fetih suresini her cuma okuyorumbişeyler yapıyorum kendi çapımda..aslında yıldızımı yükseltip parlatmak için bişeyler yapmak istiyorumzahmet edip yazmışsın çok teşekkür ederim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…