Merhaba emine
Canım yıldıznamen biraz karışık çıkmış.Kafanda acil çözmen gereken 2 şey var.Eğer bunları çözersen arka arkaya kısa zamanlarda 2 güzel yenilik olcak senin için hayatını etkileyecek yenilikler bunlar..Üzerinde aşırı göz var ve bu yüzden hane içinde sürekli bir ağırlık hissediyorsun.Bununla beraber istediğin herşey engelleniyor canım.Bunun için üzülme yıldızın çok kapalı çıkmış.Sürekli dua okumanı ve kurşun döktürmeni tavsiye ediyorum..Zamanında yapmış olduğun yanlışların cezasını çekiyor olabilir misin sence? Peki bunun için ne yapmalı sence? Bence hemen atağa geçmeli özellikle maddi açıdan acil bişeyler yapman lazı
Ilk once namaz kilmani isterim :)) ayetel kursii canim . Fetih suresi . Cuma suresi bunlar cok faydAli fwtih suresi bir dilegin icin cmts. 18 defa okuçok teşekkür ederim hazalcım))yazdıkların çok doğru )birde hangi duaları yapmamı önerirsin canım benim )şimdiden teşekkürler )
Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
Ilk once namaz kilmani isterim :)) ayetel kursii canim . Fetih suresi . Cuma suresi bunlar cok faydAli fwtih suresi bir dilegin icin cmts. 18 defa oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?