Hayatimda 1 defa google amcadan baktirmisim ida kendim icin fal . Ama olmadi . Hurreeme . Haaa fark edersen boyle seylere bakanlar hep ayni seyleri derler yani. Yazisma sekli ... arkadaslar artik bakmiyorum . Bu yazidan sonra canim skildi . Kusura bakmayin... iyo gunler
ben canını sıkmak istemedim.kırdıysam özür dilerim kimseyi kırmak istemem.sadece sordum ben .sitenin birinden mi bakıyorsun yoksa özel bi sistemin var o şekilde mi bakıyosun diye.ben o siteden baktıgımda aynı cümleler cıktı inanmıcakısn belki ama.okurken cok sasırdım bu yüzden sordum sende o sitedenmi baktın kendi sisteminlemi baktın diye.baktın ya sonucta ne şekilde bakarsan bak yani bu bi sorun değilki sen kimseye sana bakıcam demedin ki.bunu para karsılıgıda yapmadın. biz istedik sende gönlünden geldi baktın.ben şahsen teşekkür ederim vakit ayırdın sonucta yadırgamak gibi algılanmısım sanırım ben yadırgamıyorum yanlış anlama. sadece aynı cümleler olunca var bunda bir iş dedim siteden bile baksan benım baktıgım cümlelerle senın söyledigin cümlelerin aynı olması sanki bana bu cümlelere dikkat et gibi bi işaret gibi geldi .bu kadar tesadüf olmasına şaşırdım ben.