Yildizname baktirmak isteyenler :))

Merhaba zyx321
Canım geçmişinle alakalı bazı sıkıntıların hala üzerinde duruyor ve seni çok ani zamanlarda yakalıyor.Genel olarak olumsuz insanlardan negatif elektrikalıyorsun.Bunun nedenide yıldızının düşük olmasından kaynaklanıyor..Biraz bekle ve aceleci tavırlarından vazgeç.Neden mi? Çünkü kısmetli bir yıl seni bekliyor.En geç yaz bitimine kadar diyebilirim.Sen bile şaşıracaksın çoğu şeye akışına bırakmanda fayda var..Yıldızının parlak olduğunu görüyorum canım.Özellikle önümüzdeki 2 yada 3 yıl içinde manevi anlamda hayatında kısmetle alakalı büyük değişimler gözüküyor

Merhaba tatatataaa
Hane içinde bir erkeğe bir iş görünüyor.Belirli bir geliri olacak olan bu kişi hane içiyle alakalı yatırım yapma planlarında bulunacak.Bunların başında da ilk başta seni sevindircek bir durum olacak canım..Canım senin yıldızın aslında senin isteklerinle alakalı.Çünkü değişken bir yapın var.Özellikle ayın ortaları çok gergin oluyorsun.Parayı çok sevmenle beraber parasız kaldığında çok sıkıntı yapıyorsun.İlerde bunları çözeceğin bir durum olacak bekle ve sabret..Maddi değişim için bir plan görünüyor burda.Özellikle giderlerinin çok olduğu ve sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun.Bununla beraber 2 iş veya hane içinde 2. kişininde çalışma olasılığı yüksek gibi görünüyor canım..

Merhaba hazal
Yufka yüreğin bu sıralar başına bela açabilir canım.Kendini soyutlayacağın belli bir karar alabilirsin.Yükselen burcunun etkisi üzerinden geçecek ve kendi burcunun olumlu yönlerini alıp farklı yerlerde olacaksın..Aslında güzel bir hayata sahipsin.Sadece şükretmesini bilmiyorsun canım.Dua okumak seni çok rahatlatacak emin ol.İlerki hayatda sana çok büyük sıkıntı yok.Sadece kararlarını sağlam al..Haneiçinde bulunan bir bayanla ilerki zamanlarda sıkıntı görünüyor.Hastalık veya kişisel sorunlar olabilir.Ev ayrımı durumu var canım.Yıldızında 2. hane senin için daha ferahlı daha rahat görünüyor..

beni atladınız sanırım, daha önce özel mesaj atmıştım ama :44:

Merhaba nursehulya
Canım senin yıldızın çok düşük.İnsanlardan aldığın elektrikle alakalı bi durum bu.Çevrende bulunan 3 kişinin zararını göreceksin.Onlar seni gelecektedeetkileyecek.Ve burda görünen 1 tanesi seni çok yaralayacak..Geleceğinle alakalı endişelerin var canım.Bunlar kısa bir süre sonra sona ermeye başlıyor.Tabi senin çabanada bağlı.Paranı bu aralar çok savuruyorsun.Bir süre maddi sıkıntı görünüyor o yüzden iyi değerlendir..Bağlılık yapından kurtulman lazım canım.Sevdiğin herşeye aşırı bağlanıyorsun.Bunun sonunda çoğunlukla üzülüyorsun.Yıldızında bu durumla ilgili etkilenmeler görünüyor.Burcunlada alaklaı olmakla beraber hassas yanın çok fazla….

Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..

canım ismim tuğçe 02.08.1992 teşekkürler:)

Ben özel mesaj atamıyorum henüz.ama benim için çok çok önemli şu anda.banada bakarmısın canım ismim 'öznur sara' ama 'öznur' ismini kullanıyorum genel olarak.dogum tarihim 31.08.1982 teşekkürler

tatlım sen bunu google amcadan mı baktın site ismi vermeyeyim ama fal sitesinin birinde bakmıştım ben.bu cümlelerin birebir aynısı o sitede baktıgımda bna cıkmıstı.okurken sasırdım.orda cıkan cümlelerin sen bna bakarken aynısın cıkmasıda bana bi işaret sanırsam.çok saol baktığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…