Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
Merhaba zyx321
Canım geçmişinle alakalı bazı sıkıntıların hala üzerinde duruyor ve seni çok ani zamanlarda yakalıyor.Genel olarak olumsuz insanlardan negatif elektrikalıyorsun.Bunun nedenide yıldızının düşük olmasından kaynaklanıyor..Biraz bekle ve aceleci tavırlarından vazgeç.Neden mi? Çünkü kısmetli bir yıl seni bekliyor.En geç yaz bitimine kadar diyebilirim.Sen bile şaşıracaksın çoğu şeye akışına bırakmanda fayda var..Yıldızının parlak olduğunu görüyorum canım.Özellikle önümüzdeki 2 yada 3 yıl içinde manevi anlamda hayatında kısmetle alakalı büyük değişimler gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?