Yildizname baktirmak isteyenler :))

Hayatimda 1 defa google amcadan baktirmisim ida kendim icin fal . Ama olmadi . Hurreeme . Haaa fark edersen boyle seylere bakanlar hep ayni seyleri derler yani. Yazisma sekli ... arkadaslar artik bakmiyorum . Bu yazidan sonra canim skildi . Kusura bakmayin... iyo gunler

cümleler aynı değil niyeyse birebir bu kadar olur yaa

neden moralin bozuldu ki yazışma şekli aynı değil birebir resmen de bunda alınacak birşey yok alınmanda ayrı bir şey olmuş burda kimse sana birşey soramayacakmı sen resmen şuan başka siteden aldıklarını burda kendinmiş gibi yapıyorsun bununda gereği yapıldı site yönetimince

Alinmiyorum.. siz gidin bi yıldızname ile gorusun . Bunlar aralca ile bakilan seyler ozel.sayilari var. Canim ben bu isi canli birebirde yapiyorum . Zaten ben geregini yapcagim))

Alinmiyorum.. siz gidin bi yıldızname ile gorusun . Bunlar aralca ile bakilan seyler ozel.sayilari var. Canim ben bu isi canli birebirde yapiyorum . Zaten ben geregini yapcagim))

kendi gereğini mi yapacaksın bencede katılıyorum bunu söyleyen birtek ben değilim ama dikkatini çekerim noktadan birgüle kadar yazman ve şu anki konuşmanda vurgulamalarına faldaki gibi dikkat etmemen ayrıca dikkat çekici

yıldıznamenin nasıl bakıldığını biliyorum ecber hesabıyla bakılıyor da konu nasıl bakıldığı değil

Kiz sen bu gidisle hic icatedilmemis bir meslek grubunda okursunn ... noktasiymis vurguluymus allahim gulmekden bi hal oldum... cunku acayip seyler bunlar.. seytanin bile aklina gelemiyecek seyler. Resmen kendinizi mi bana tarif eediyorsunuzbilmemki.. ikilee kardez . Kavga etmek isyemiyorum..

hahaha kavgalık tartışmalık bi durum yok ortada

yav adaşım sen neymişsin böyle nasıl bildin inşallah öyle olur yeniden çok sağol

Teşekkür ederim...Peki bu yıldız düşüklüğü için ne yapabilirim...

Canim artik bakmıyormum.. kusura bakma . Zaten uyelik iptal olmasi icin talepde bulundum

canın sağolsun :) niye ki kız iptal etme üyeliğini değmez. sonuçta sen burada gönüllü ilgileniyorsun o yeter gerisini boşver.
diyeelim ki başka biryerden kopyalıyorsun ne farkederki biz sonuçta öyle bir yeri bilmiyoruz ve senden rica ediyoruz sen de hayrına bize bunu yapıyorsun. emek var bu işin içinde hiç canını sıkma. kendine iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…