Hayatimda 1 defa google amcadan baktirmisim ida kendim icin fal . Ama olmadi . Hurreeme . Haaa fark edersen boyle seylere bakanlar hep ayni seyleri derler yani. Yazisma sekli ... arkadaslar artik bakmiyorum . Bu yazidan sonra canim skildi . Kusura bakmayin... iyo gunlertatlım sen bunu google amcadan mı baktın site ismi vermeyeyim ama fal sitesinin birinde bakmıştım ben.bu cümlelerin birebir aynısı o sitede baktıgımda bna cıkmıstı.okurken sasırdım.orda cıkan cümlelerin sen bna bakarken aynısın cıkmasıda bana bi işaret sanırsam.çok saol baktığın için.
tatlım sen bunu google amcadan mı baktın site ismi vermeyeyim ama fal sitesinin birinde bakmıştım ben.bu cümlelerin birebir aynısı o sitede baktıgımda bna cıkmıstı.okurken sasırdım.orda cıkan cümlelerin sen bna bakarken aynısın cıkmasıda bana bi işaret sanırsam.çok saol baktığın için.
cümleler aynı değil niyeyse birebir bu kadar olur yaa
google amcaya yaz çıkar cnm derya abla var mesela bunlardan bi taneside ben bakmıyorum yıldıza yalnız yanlış anlaşıldı sanırımhangi siteden baktırıyosunuz pekı?
Hayatimda 1 defa google amcadan baktirmisim ida kendim icin fal . Ama olmadi . Hurreeme . Haaa fark edersen boyle seylere bakanlar hep ayni seyleri derler yani. Yazisma sekli ... arkadaslar artik bakmiyorum . Bu yazidan sonra canim skildi . Kusura bakmayin... iyo gunler
Alinmiyorum.. siz gidin bi yıldızname ile gorusun . Bunlar aralca ile bakilan seyler ozel.sayilari var. Canim ben bu isi canli birebirde yapiyorum . Zaten ben geregini yapcagimneden moralin bozuldu ki yazışma şekli aynı değil birebir resmen de bunda alınacak birşey yok alınmanda ayrı bir şey olmuş burda kimse sana birşey soramayacakmı sen resmen şuan başka siteden aldıklarını burda kendinmiş gibi yapıyorsun bununda gereği yapıldı site yönetimince
Alinmiyorum.. siz gidin bi yıldızname ile gorusun . Bunlar aralca ile bakilan seyler ozel.sayilari var. Canim ben bu isi canli birebirde yapiyorum . Zaten ben geregini yapcagim))
Alinmiyorum.. siz gidin bi yıldızname ile gorusun . Bunlar aralca ile bakilan seyler ozel.sayilari var. Canim ben bu isi canli birebirde yapiyorum . Zaten ben geregini yapcagim))
Kiz sen bu gidisle hic icatedilmemis bir meslek grubunda okursunnkendi gereğini mi yapacaksın bencede katılıyorum bunu söyleyen birtek ben değilim ama dikkatini çekerim noktadan birgüle kadar yazman ve şu anki konuşmanda vurgulamalarına faldaki gibi dikkat etmemen ayrıca dikkat çekici
Cnm oncelikle ben yalan soylesem.. bu kadar tutmaz tamammii?? Bugune kadar baktığım yildizname hic kimse hyr demedi...yıldıznamenin nasıl bakıldığını biliyorum ecber hesabıyla bakılıyor da konu nasıl bakıldığı değil
Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..
Kiz sen bu gidisle hic icatedilmemis bir meslek grubunda okursunn... noktasiymis vurguluymus allahim gulmekden bi hal oldum... cunku acayip seyler bunlar.. seytanin bile aklina gelemiyecek seyler. Resmen kendinizi mi bana tarif eediyorsunuzbilmemki.. ikilee kardez . Kavga etmek isyemiyorum..
Canim artik bakmıyormum.. kusura bakma . Zaten uyelik iptal olmasi icin talepde bulundumhilal 25,09,1988 birde bana baksan çok sevinirim teşekkürler :))
Merhaba hazal
Yufka yüreğin bu sıralar başına bela açabilir canım.Kendini soyutlayacağın belli bir karar alabilirsin.Yükselen burcunun etkisi üzerinden geçecek ve kendi burcunun olumlu yönlerini alıp farklı yerlerde olacaksın..Aslında güzel bir hayata sahipsin.Sadece şükretmesini bilmiyorsun canım.Dua okumak seni çok rahatlatacak emin ol.İlerki hayatda sana çok büyük sıkıntı yok.Sadece kararlarını sağlam al..Haneiçinde bulunan bir bayanla ilerki zamanlarda sıkıntı görünüyor.Hastalık veya kişisel sorunlar olabilir.Ev ayrımı durumu var canım.Yıldızında 2. hane senin için daha ferahlı daha rahat görünüyor..
Canim artik bakmıyormum.. kusura bakma . Zaten uyelik iptal olmasi icin talepde bulundum
ne yapsın kız yakayı kurtaramadı :9
Merhaba nursehulya
Canım senin yıldızın çok düşük.İnsanlardan aldığın elektrikle alakalı bi durum bu.Çevrende bulunan 3 kişinin zararını göreceksin.Onlar seni gelecektedeetkileyecek.Ve burda görünen 1 tanesi seni çok yaralayacak..Geleceğinle alakalı endişelerin var canım.Bunlar kısa bir süre sonra sona ermeye başlıyor.Tabi senin çabanada bağlı.Paranı bu aralar çok savuruyorsun.Bir süre maddi sıkıntı görünüyor o yüzden iyi değerlendir..Bağlılık yapından kurtulman lazım canım.Sevdiğin herşeye aşırı bağlanıyorsun.Bunun sonunda çoğunlukla üzülüyorsun.Yıldızında bu durumla ilgili etkilenmeler görünüyor.Burcunlada alaklaı olmakla beraber hassas yanın çok fazla .
Canim artik bakmıyormum.. kusura bakma . Zaten uyelik iptal olmasi icin talepde bulundum
google amcaya yaz çıkar cnm derya abla var mesela bunlardan bi taneside ben bakmıyorum yıldıza yalnız yanlış anlaşıldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?