• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar çare olmadı unutmaya...

Öncelikle baştaki ifadenizden evlat edineceğiniz yolunda bir izlenim edindim, eğer böyleyse sağduyulu ve güzel hareketiniz için sizi kutlarım. Evlat edinmek bu ülkede hala bir tabu, keşke çocuk sahibi olamayan kadınlar senelerce ağlamak yerine bu yola başvursa.

Bunun dışında sizin hikayeniz çok tanıdık evet. Güzel de yazmışsınız, üzücü de bir hikaye

Yalnız

Bahsettiğiniz kişi sizi sevmemiş. Hiçbir koşulda sizi ortalama -ortalama diyorum bakın, çok değil- seven bir insanın başkasıyla evlenmesi mümkün değil. Bunun dışında sizinle görüşmeye çalışmasının da yok efendim arkanızda olmasıyla alakası yok. İnsanın arkasında öyle olunmaz, ne yaptı hayatınızı mı kurtardı?

Yani platonik aşk hikayeleri de güzel mesela. Ama bu platonik bile değil ki. Sevmişsiniz, sevilmemişsiniz, yıpranmışsınız, uzatmışsınız ve bitirememişsiniz kafanızda.

Ne kaderi, ne tesadüfü? İlişkiniz 12 yıl önce bitmiş, normalde görseniz tanımamanız bile mümkün. Muhteşem bir aşk mı yaşadınız, nerede o aşkın ikinci tarafı? Ya da tek taraflı bir aşk mı yaşadınız, nerede o kişinin uzaklığı? Yanınızda dolaşıp durmuş sizi sevmeden, bunun neyini düşünüyorsunuz hala?

Icinizde cok büyütmüssünüz onu, bekleseydim olurmuyduda,ilurdu cevabi vermiste, peki o zaman o niye beklememis? Hadi ilki mecburi bi evlilikti ama ondan bosandiktan sonra, sizin hayal ettiginiz kadar cok sevseydi sizi, arayip bulur sizinle evlenirdi yada evliyseniz bi ömür belki sizde bosanirsinizda yollariniz birlesir diye sizi beklerdi... Masallah sizden haric herkesle evleniyor, yani sizi evlenip karisi yapacak kadar cok sevmemis... Esinize büyük haksizlik yapiyorsunuz sirf düsüncelerinizde bile olsa bu cok cirkin...kendinizi kandirmayin öyle muhtesem bi ask degil yasadiklariniz, inisi cikisi cok olan bi ask hikayesi o kadar...:KK14:

sizin için her şeyin ilki olduğundan ötürü kafanızda bu saçma adamı ve ilişkiyi destansılaştırmışsınız başka bi şey değil, bilinçaltı ve hayal dünyanızda geçmişten ötürü durumu tetikliyor, adam da zaafınızın farkında ego tatmin ediyor denk geldikçe. kocanıza sıkı sıkı sarılın geçecektir.

cnm demekki kısmet degılmıs. allah ısteseydı suan onla olurdun demekki bundada hayır vardır. dusunsene belkıde onla evlenseydın neden evlendımkı dıye pısman olucaktın. vardır allahın bi bıldıgı.. onune bak gelecegıne bak.. gecmıs gecmıstır..

Yazım biraz uzun olucak, okumak için sabır gösterenlere şimdiden teşekkürler...

36 Yaşındayım, 6,5 yıllık evliyim ve şuan bir bebeğe aile olabilmek için başvurumuzu yapmış durumdayız... Eşimi çok seviyorum, mutluyuz, mutluyum... oturmuş bir ilişkimiz var, hayatta kurduğumuz hayalleri tek tek gerçekleştiriyoruz.

ama kimselere anlatamadığım çok eski bir yaram var. kapanmıyor.

henüz 18 yaşındaydım onunla tanıştığımızda. 6 sene boyunca oldukça inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık. ne onunla kalmama izin verdi ne de ondan gitmeme. Herşeyi onunla yaşadım, aşkı, tutkuyu, kıskançlığı, cinselliği, arkadaşlığı, doatluğu, eğlenmeyi, üzülmeyi, yaşamayı, ölmeyi istemeyi, terkedilmeyi, tekrar kavuşmayı, tekrar ayrılmayı, güçlü olmayı, güçsüz kalmayı, direnmeyi... hani böyle kitaplarda okunan, filmlerde izlenen birşey gibiydi ilişkimiz, bazen masal, bazen kabus....

daha ilk başlarda bana demişti ki; hayat yarınlarla bize ne yaşatır bilinmez; beraber oluruz-ayrılırız, ayrı insanlarla beraber oluruz belki... belki yıllar olur, görüşemeyiz. ama şunun bil, elim her zaman arkanda olacak. ne zaman ihtiyacın olsa araman yeter...

sonraki yıllarda çok deneyimledim bunu. çok ayrıldık. çünkü başkası ile nişanlıydı, taa çocukluktan gelen bir söz nedeniyle. bir koptuk, bir kavuştuk bu yüzden. öyle zamanlar oldu ki, aylarca görüşmedik, ama ne zaman ona ihtiyacım olsa aradı beni, sadece iyi misin demek için ve ben iyi oldum.

onun hayatında olanlara hep saygı gösterdim, verdiği sözzlere, sorumluluklara. isyan etmedim hiç. sadece bir gün bana "başka biriyle evleneceğim, biliyorsun. beni bu kadar severken buna nasıl bu kadar uzak durabiliyorsun" dedi. ağladım bir süre, sonra dedim ki ona "Ne istiyorum biliyor musun? Evlendiğin gün gelip düğününde kendimi öldürmeyi... o gece ona neler yapacağını bilerek yaşamak sanki imkansız..."

herşeye yeniden başlayabileceği bir hayatı olsa yanındaki tek kişi ben olacaktım, yıllarca söyledi bunu bana. ama öyle anlar oldu ki, dayanamadım, kalamdım yanında, kaçtım ondan. her defasında buldu beni, toparlamaya çalıştığım kendimi gelişi ile hep bambaşka biri yaptı.

sonra evlendi... öldürmedim kendimi... ailem ilaçlarla uyuttu 1 hafta -10 gün boyunca, uyandığımda sersem gibiydim... ama yaşadım...

evlendiğinde de girmek istedi hayatıma, izin vermemek için direndikçe her yerde çıktı karşıma, planlı değil tesadüflerle buluştuk her seferinde. olmadık yerlerde bir bakışı yakaldı bazen beni...

ve bu arada eşimle tanıştım, beraberliğimiz başladı. onunla bunu konuşurken bana dedi ki "şimdi sana herşey toz pembe geliyordur. ama o seni benim kadar tanıyamaz, bilemez. o aldanıyor sadece, bilmiyor." döndüm arkamı çıktım...

yıllar geçti görüşmeden, telefonumu değiştirdim, evi taşıdık. iş değiştirdim. izlerimi sildim, izini de kaybettim. Yıllar sonra bir gün yolda karşılaştık. bir fincan kahve içtik. boşanmıştı, ama yeniden evlenme hazırlığındaydı. o an neler hissettim bilmiyorum... "bekliyor olsam bir şansım olur muydu" diye sordum. "Biliyorsun" dedi, olurdu...

son görüşmemiz bu oldu...

sonrasında ben de evlendim, hatta şehirden de taşındım. yepyeni bir hayata başladım.

hayat bana inat sanki karşıma onu çıkarmaya devam ediyor. mesela instagramda bir anneyi takip etmeye başladım. iki çocuğu vardı ve bebeklere yönelik bir ürün üretiyordu, bir yandan da çocuklarının neşeli resim ve fotolarını paylaşıyordu. aylarca takip ettim. birgün instagramı açtığımda bir aile tablosu vardı karşımda, iki çocuğu ile gülümseyen o anne ve yanında eşi, çocukların babası o... bu arada bu kişinin üçüncü eşi olduğunu da öğrendim...

kader diyorum bir yandan, ondan koparmıyor beni... ama kendime ait bir hayatım da var artık... yıllar geçti üstünden diyorum. mutluyum diyorum.

yine de an oluyor rüyalarımda görüyorum, bazen olmadık bir anda, ufacık birşeyle onu hatırlıyorum. ve bundan çok, gerçekten çok yoruldum. düşünmemek için elimden geleni yapıyorum, olmuyor... çıkamıyorum işin içinden. bazen onu rüyamda görmeyeyim diye uyumuyorum bile... geçmiyor ama işte...

bunu yaşayan ve atlatan var mı? ne olur yargılamadan sadece yardım edin...

Bastan sonuna kadar okudum ve cok üzüldüm, cünkı aynısı bendede var 7 sene kopamadık birbirimizden ve senin söyledigin hersey dahada abartılı bı sekilde bendede var yanlız ben evli degilim cok zor duygularını anlıyorum ama unutulmuyor nedense :(
Sen yeni bi hayat kurmussun ve kurmasaydın keske diyecektin kurdugun icin ne diyorsun bilemem?

Sizin durumunuzu bilemem gercekten asilsinizdir sevmissinizdir belki ama hikayedeki esas oglan kesinlikle sizi sevmemis cunku, ilk evliligini yapmayabilirdi, ailesine sevdigi kadin icin karsi cikip aski icin savasabilirdi. Ama ne olmus, yapmamis... Hadi diyelim ki donulmez bir soz var ortada evlenmis. Peki her istedigi anda sizi bulan adam bosandiginda neden bulmamis? Hadi onla da evlenmis falan ucuncuden once neredeymis yahu? Karsiniza cikip cikip kafanizi karistirmak kolay, erkekse sizin icin savassaymis. Bence bu adami kafanizdan silin atin. Ne guzel mutlu bir evliliginiz de varmis. Bu yureksiz insanla kafanizi daha fazla mesgul etmeyin.

attın mı dedim ya :-)komiksin:))
Ben 6 yil ciktigim cocugu 1 ayda unuttum diyorum siz hic kimse 6 yil ciktigi insani 1 ayda unutamaz diyosunuz.. ne demek bu? Yalan soyluyosun demek degildirde nedir yani aciklama bekliyorum madem onu kastetmemistiniz:KK69:

Mantıklı düşünemediğin,için bu Acıları yaşıyorsun. O seni sevmiş olsaydı boşandığın da evlenmezdi. 3 evlilik yapmış adam pes yahu.. O eski sevgilin psikolojik hasta... Seninde ruh,sağlığın yerinde değil.. Tedavi olman lazım...

Ben 6 yil ciktigim cocugu 1 ayda unuttum diyorum siz hic kimse 6 yil ciktigi insani 1 ayda unutamaz diyosunuz.. ne demek bu? Yalan soyluyosun demek degildirde nedir yani aciklama bekliyorum madem onu kastetmemistiniz:KK69:

yalan demedim ben dedim ki öncesinde bitmeye başlamış ya da bitmiş kafanızda siz farketseniz de farketmeseniz de
çünkü kafada çoktan bitmiş olmasa acı çekerdiniz...net bir şey bu yahu niye yalan diyeyim.... :confused:

yalan demedim ben dedim ki öncesinde bitmeye başlamış ya da bitmiş kafanızda siz farketseniz de farketmeseniz de
çünkü kafada çoktan bitmiş olmasa acı çekerdiniz...net bir şey bu yahu niye yalan diyeyim.... :confused:
hı tmm siz ne derseniz o ben anlatamıcam derdimi anladım..

adam belasını bulmuş bu bir ikincisi allah size güzel bi kapı açmış eşinizle iyisiniz çok kurcalama otur mutsuzluğunu izle işte adamın ala alla allah kaç kere göstermiş sana keyini çıkar

Back
X