Yıllar geçti o geçmedi

kendimcanim2811

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
23
2
6
30
Merhabalar. Eski sevgilim bir sosyal hesaptan Bu şarkıyı gönderdi ne kadar anlamlı dedi sonra ki gün buluştuk bana özledin mi beni dedi. Yani özledim sen dedim. Evet özledim lan en son bana motora bindiğimiz zaman sarılmıştın o zaman kokunu almıştım sonrası Yok dedi. Bana seninle hiç kimse olmadı için değil sen özel olduğun için her şey eksik kaldığı için senin yerin ayrı dedi. Ve bu kişi şuan nişanlı ve evlenmekten vaz geçeçeğini soğudu söyledi. Daha bir çok şey var lütfen Allah rızası için yardım edin. Sevda mı anlatacak yer kişi bulamıyorum son çare burasını buldum bana yardım edin lütfen

nişanlanmış daha neyin peşinde acaba.böyle insana ben olsam güvenmezdim.

Nişanlısını bırakacağına inanmayan tek ben miyim? Nişanlı adamla kontağı kes.
Bilmiyorum açıkcası bende inanmıyorum ama her seferinde nişanlanmadan önce de o beni seviyor koca abi baba gibi görüyor gibi şeyler söyledi onu seviyorum demedi hiç.

senle baristiktan sonrada nisanlisina yollar artik pismanlik dolu sarkilari .eee ona yapan sanada yapar. ilginc.

Evlenmeden once son bir gol atmak istemiştir, cani sikilmistir, nisanlisiyla bir kac gun arasi bozulmustur... 22 yasinda nisanliyken eski sevgilisine yazan bu erkekten bunlarin hepsi beklenir ama sadakat, guven, ask beklenmez.
bu ilk değil yaptığı sürekli bunu yapıyır kız hayatına girdiği zaman kızla birlikteyken nişanlıyken sürekli benim halimi hatrımı soruyordu sürekli bana şarkı gönderiyordu sana güvenmiyorum benim yanımda olmasın sen sen okudun bakmazsın bana gibi şeyler söylüyor dediğinizi de düşünüyorum evlenmeden önce son gol atmak mı istedi diye ama bu zamana kadar beni üzmedi ben ona çok kötü şeyler yaşattım 7.sınıfta bir ilişkimiz vardı o zamandan beri düzenli her yıl görüşüyoruz. bu anlattıklarıma da yorum yaparsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…