- Konu Sahibi kendimcanim2811
-
Evet saf bakıyorum çünkü o olunca her şeye saf bakıyorum. Evlilik ayrı emin olun o özeledin mi demese özledim bile diyemezdim. Ben şuan bile kendimi ikinci kadın gibi hissediyorum ama benim için yaptıkları aklıma gelince emin olun hepsini unutuyorum onun bana olan sevgisi şuan beni nasıl saf görüyorsanız öyleydi. Evet gitmezdi bende onu sevdim ama başkasına gittim o da gitti sonra.Kusura bakma ama olaya fazla saf bakıyorsun.
Kötü niyetle yazmıyorum emin ol.
Sen o herif her çağırdığında gideceksen çok üzülürsün.
Yarın bigün pat diye düğün yapar üzülürsün nişanlımı sevmiyorum ayakları yapıyor şimdi sana.
Aşk adı altında yarın birgün evlenince yine özledim derse ve buluşursan 2.kadın olursun.
Ayrıca o nişanlanmış hayatına devam ederken senin yerinde sayıp hala bi gel demesini bekliyorsan yine sen üzülürsün sonunda.
Aşık olan adam hayatına birini alıp sonra da özledim demez lütfen bunu idrak et.
Evet aşağılık gibi bir şey zaten kendimi öyle hissediyorum ve canım yanıyor evet belki çoculuk çocuk halini de görürüm. Haklısınız ama geçmiş hep yanımdayken bakamıyorum siz nasıl yaptınız bunu nasıl baktınız önüneze ?Yıllar yıllar evvel eski sevdiceğimle bir ortamım oldu, yeniden görüştük ama arkadaş ortamı. .
Nişanlıymış ama sevmiyomuş, mecburmuş :)
Benle görüşesi vardı, ayrılana kadar bekle filan dedi de ben beklemedim tabi, ayrılmayacağını bile bile 2. Kadın gibi beklemek. . . Çok aşağılık bir durum olurdu.
Şimdi evliler, muhtemelen çoluk çocuk sahibi olmuşlardır
İnanmayın. .
Geçmiş geçmiştir , siz önünüze bakın, yaşandı, bitti. . Kalsın orda e mi?
Adam bildigin seni kandırıyorMerhabalar. Eski sevgilim bir sosyal hesaptanBu şarkıyı gönderdi ne kadar anlamlı dedi sonra ki gün buluştuk bana özledin mi beni dedi. Yani özledim sen dedim. Evet özledim lan en son bana motora bindiğimiz zaman sarılmıştın o zaman kokunu almıştım sonrası Yok dedi. Bana seninle hiç kimse olmadı için değil sen özel olduğun için her şey eksik kaldığı için senin yerin ayrı dedi. Ve bu kişi şuan nişanlı ve evlenmekten vaz geçeçeğini soğudu söyledi. Daha bir çok şey var lütfen Allah rızası için yardım edin. Sevda mı anlatacak yer kişi bulamıyorum son çare burasını buldum bana yardım edin lütfen
belkide.Adam bildigin seni kandırıyor
evet bekliyorum.Adam nisanlanmis sende kalkıp bulusuyorsun ne bekliyosun nişanı atıp sana geri dönmesini mi
HEr şeyi söyledim kendimi ikinci kadın gibi hissetiğimi gurursuz biri gibi hissetiğimi bir yanımında cabalamam mesaj atmam gerektiğini bir kere pişmanlık yaşadım bir daha yaşamak istemediğimi kararsız olduğumu söyledim. bana bir şey demiyorum kendinle baş başa kal ama yine bir şey olacak bu düşüncelerinle benim hayatım belli senin kendine bir yol çizmedikçe hiç bir şey olmaz işte ne iyi ne kötü. dedi bu ne demek pekiuzak dur güzel kardeşim. zamanını heba etme
Ne yaptım, aramadım sormadım , o ararsa açmadım. Hatta başka sebepler de vardı o dönem, gittim numaramı değiştirdim .Evet aşağılık gibi bir şey zaten kendimi öyle hissediyorum ve canım yanıyor evet belki çoculuk çocuk halini de görürüm. Haklısınız ama geçmiş hep yanımdayken bakamıyorum siz nasıl yaptınız bunu nasıl baktınız önüneze ?
HEr şeyi söyledim kendimi ikinci kadın gibi hissetiğimi gurursuz biri gibi hissetiğimi bir yanımında cabalamam mesaj atmam gerektiğini bir kere pişmanlık yaşadım bir daha yaşamak istemediğimi kararsız olduğumu söyledim. bana bir şey demiyorum kendinle baş başa kal ama yine bir şey olacak bu düşüncelerinle benim hayatım belli senin kendine bir yol çizmedikçe hiç bir şey olmaz işte ne iyi ne kötü. dedi bu ne demek peki
Sen kendine bi yol cizmedikce takılırız demiş işte açık açık.HEr şeyi söyledim kendimi ikinci kadın gibi hissetiğimi gurursuz biri gibi hissetiğimi bir yanımında cabalamam mesaj atmam gerektiğini bir kere pişmanlık yaşadım bir daha yaşamak istemediğimi kararsız olduğumu söyledim. bana bir şey demiyorum kendinle baş başa kal ama yine bir şey olacak bu düşüncelerinle benim hayatım belli senin kendine bir yol çizmedikçe hiç bir şey olmaz işte ne iyi ne kötü. dedi bu ne demek peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?