- Konu Sahibi kendimcanim2811
-
kesinbelkide.
tarzım degil :)Peki ya Müslüm Babadan açıp yanarım dinleyenler ?Çakmakları görelim
Sana çok teşekkür ediyorum dediklerin o kadar mantıklı geldi ki bana İnan'ın ben buluşurken o özledim diye yazarken bile kendimden utandım.Evet haklısın tek masum o teşekkür ederim. Her defasında onun yerine koydum kendimi ve bu kişi öyle uyardımSen kendine bi yol cizmedikce takılırız demiş işte açık açık.
Valla ben utanırım nişanlı adama seni özledim demeye.Nişanlısı öğrenip size hakaret etse haksız mı sizce?Ki büyük ihtimal karısı olacak onun adamın ayrılmaya da niyeti yok .Seni istese senle nişanlı olurdu ayrıca tek amacı takılmak boşuna dönsün diye bekleme.
Sen yıllar geçti o geçmedi diye konu açıp dert yaniyorsun dönse sana mutlu olur musun sence?Bu hikayedeki tek masum var o sevdiğin adamın nişanlısı.Kendini onun yerine koy ve kendine gel bi an önce.Yaşadığın şey aşk değil
Klasik aldatan erkek yalanı. hep öyle olur zaten. ailesinin zoruyla nisanlanirlar evlenirler. nişanlısı da onu sevmez mecburen yanında kalır. sonra da sırf evlendik madem deyip ıki üç çocuk yaparlar. erkek kişisi de yine zaten bosanacaktir ayrilardir yada çocuklar için bosanmazBilmiyorum açıkcası bende inanmıyorum ama her seferinde nişanlanmadan önce de o beni seviyor koca abi baba gibi görüyor gibi şeyler söyledi onu seviyorum demedi hiç.
Merhabalar. Eski sevgilim bir sosyal hesaptanBu şarkıyı gönderdi ne kadar anlamlı dedi sonra ki gün buluştuk bana özledin mi beni dedi. Yani özledim sen dedim. Evet özledim lan en son bana motora bindiğimiz zaman sarılmıştın o zaman kokunu almıştım sonrası Yok dedi. Bana seninle hiç kimse olmadı için değil sen özel olduğun için her şey eksik kaldığı için senin yerin ayrı dedi. Ve bu kişi şuan nişanlı ve evlenmekten vaz geçeçeğini soğudu söyledi. Daha bir çok şey var lütfen Allah rızası için yardım edin. Sevda mı anlatacak yer kişi bulamıyorum son çare burasını buldum bana yardım edin lütfen
Nısanlandıktan sonra mı sizi sevdgını anlamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?