- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
Hani foto?İyi ablası. Bizim pisicik aygır oldu canım![]()
Paylaşsana evcil hayvan topiğinde. Benim dana gezmelerde, mart ayı dert ayı ya

Kedi özledim valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani foto?İyi ablası. Bizim pisicik aygır oldu canım![]()
Ney? zencimi? Yok artik ))))Şokdayim )))Siyahiymiş. Amerika'dan gelmiş![]()
Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?
Harika bir bakis acisi bence1- Her kadın anne olmak çocuk koklamaz istemez
2- Gençken hata yapılır ileride gülümseyerek hatırlanır,ders çıkarılır. Boşlukta kalınca burada iki kadehten sonra ve zibilyon yıldan sonra akla gelerek hayıflanılmaz
Para boyle bisey olmali )))Adam esnaf falan olsa gayet bakıp geçecektin ama adam büyük bankacı olup eşiyle çocuğuyla ülkeleri gezince değere bindi tabi.![]()
Kisaca "yabanciyla sevisirken iyiydi" diyorsunAyrica neden yabanci bir kadin gorunce dibi düsen Turk erkekleri gibi atladiniz yabancinin ustune? Madem cocugunu koklamak istiyordun? Yabanciyla evlilik hayali kuruyorsun ama oburu evlendi diye hayiflaniyorsun. Butun bunlar şu prenses modun yuzunden.
Ne acisi yasiyorsunuz arkadasim?Evet kabuk ediyorum bir hata yaptim ama suanda bu acilari yasamayi hicbir insan hak etmez... cevremde arkadasim bile yok anlatacak lütfen sizde destek olun bana
Iyiymis tabi. Sabahlara kadarKisaca "yabanciyla sevisirken iyiydi" diyorsun![]()
Evet kabuk ediyorum bir hata yaptim ama suanda bu acilari yasamayi hicbir insan hak etmez... cevremde arkadasim bile yok anlatacak lütfen sizde destek olun bana
İyi de sen karşıma düzgün biri çıkmadı diye konu açmadın ki öyle yazsan herkes farklı yorum yapardı sen gelmiş burada eski sevgilinin şimdiki hayatını çekemeyip sinir krizi geçirdiğini anlatıyorsun ne diyek?Evet kabuk ediyorum bir hata yaptim ama suanda bu acilari yasamayi hicbir insan hak etmez... cevremde arkadasim bile yok anlatacak lütfen sizde destek olun bana
Biz sizin hataniza gulmuyoruz, yazdiginiz sorulara guluyoruz.Evet kabuk ediyorum bir hata yaptim ama suanda bu acilari yasamayi hicbir insan hak etmez... cevremde arkadasim bile yok anlatacak lütfen sizde destek olun bana
Yasim ilerliyor ve talibim yok... cevremde arkadasim bile yokNe acisi yasiyorsunuz arkadasim?
Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?
Herkes hata yapabilir ama 2. Bi şansıda hak eder...Iyiymis tabi. Sabahlara kadar![]()