Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Ego nerden, baya sağlama benziyor prenses hanım. Sizin adam ettiğiniz?! kişi sizin hak ettiğiniz kişi olmadığı için ortada bir sorun bulamadım.

Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?

O cocuktan umidinizi kesin artik evlenmis size de yakismaz kaderinizde varsa daha iyisini se bulursunuz. Ama öncelikle sadakatin degerini ogrenin bu deneyimle. Her zaman daha iyileri cikabilir karşınıza ama goreceksiniz ki o iyi gorunenler aslinda o kadar da iyi degil hatya kötüler. Sevmeyi bilip sadakatin degerini anlayin

1- Her kadın anne olmak çocuk koklamaz istemez
2- Gençken hata yapılır ileride gülümseyerek hatırlanır,ders çıkarılır. Boşlukta kalınca burada iki kadehten sonra ve zibilyon yıldan sonra akla gelerek hayıflanılmaz
Harika bir bakis acisi bence
Sanki evlenince cocuk yapinca affedersin bir nane olunuyor. Olacagi varsa olur elbet. Hatalardan dolayi evrenin seni bu nimetlerden men ettigini dusunmek asiri avam bir fikir

Evet kabuk ediyorum bir hata yaptim ama suanda bu acilari yasamayi hicbir insan hak etmez... cevremde arkadasim bile yok anlatacak lütfen sizde destek olun bana

Ayrica neden yabanci bir kadin gorunce dibi düsen Turk erkekleri gibi atladiniz yabancinin ustune? Madem cocugunu koklamak istiyordun? Yabanciyla evlilik hayali kuruyorsun ama oburu evlendi diye hayiflaniyorsun. Butun bunlar şu prenses modun yuzunden.
Kisaca "yabanciyla sevisirken iyiydi" diyorsun ;)

Ayrıntıları okuyunca konu bir garip geldi.
Ama malum şeyleri söylemiyorum , yönetim kızıyor.
Hayirlisi artık

Evet kabuk ediyorum bir hata yaptim ama suanda bu acilari yasamayi hicbir insan hak etmez... cevremde arkadasim bile yok anlatacak lütfen sizde destek olun bana
İyi de sen karşıma düzgün biri çıkmadı diye konu açmadın ki öyle yazsan herkes farklı yorum yapardı sen gelmiş burada eski sevgilinin şimdiki hayatını çekemeyip sinir krizi geçirdiğini anlatıyorsun ne diyek?

Hakedene hakkını vermiş yaradan.

Bir büyük düşünür ne demiş "Dün yediğin hurmalar bugün totonu tırmalar".

Elin adamını adam ettim derken, sen kendi adamlığını kaybetmişsin daha kendin birşey olamamışken bir insanı nasıl adam ettin :/
Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?

Sizin adam ettiğiniz adam mı??? Ayy hic güleceğim yoktu. Bence o zaten adammış. ama ekside bir başlık var: kadınların efendi adam yerine .... Adam tercihi diye
Bence o başlık %80 doğru.. olay bu

Back
X