Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Yasim ilerliyor ve talibim yok... cevremde arkadasim bile yok
E olmasin nolacak? Boyle salakca bir seye uzulur mu insan? Gencsiniz, isiniz var, gezin tozun yahu. Cocuk ve koca kahri cekmekten iyidir.
Ha ille lazimsa koca ben isteyip de evlenemeyeni gormedim hic. Ille ki evlenirsiniz madem bu kadar istiyorsunuz

Adam edecek kadar Burs verenler bile adam uzerinde hak iddia etmezken , bu hatun kişi afbuyrun her halti yiyip emek vermediği başarıya el koymaya çalışıyor. Acıklı bi film mendilleri hazırlayın:hasta::KK47:

Herkes hata yapabilir ama 2. Bi şansıda hak eder...
2. şansi kimden beklediginize bagli bu. Allahtan bekliyorsaniz eger, ilk once şu prenses modundan cikmaniz lazim. Adami ve ailesini kiskanmamaniz lazim. Siz once bi hatalarinizi kabullenin, ondan sonra ikinci bir şans bekleyin.

Sebep yıllar önce sizi seven değer veren Adamı aldatmanız...

Sonuç: ilahi adalet tecelli etmiş...
Başkasıyla mutlu olursunuz umarım

2. şansi kimden beklediginize bagli bu. Allahtan bekliyorsaniz eger, ilk once şu prenses modundan cikmaniz lazim. Adami ve ailesini kiskanmamaniz lazim. Siz once bi hatalarinizi kabullenin, ondan sonra ikinci bir şans bekleyin.
İyide talibim bile yokken nasil evlenicem ? Bana gelen erkekler 40 yaşina yaklaşmıs adamlar oluyor kendi yaşıtlarımdan nasik birisni bulabilirim ?

Back
X