- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi darkrose35
-
Ben onlarin durumuna üzüldüğümü anneminde onunda aci cekmelerini istemedigimi hatta anneme gitmedigi konusmadiklari zaman yardimci oldugumu bunlari her zaman yaptigimi soyluyorum Farkindaysaniz. Sadece diyorum ki bu hissettiklerim normal degil mi birden kendinizi olaylarin içinde buluyosunuz ve siz yokmussunuz gibi davranılıyor yerimde olsaniz siz napardiniz peki
Dogrudur ne diyeyim daha kendimi anlatamıyorum sizde anlayacak gibi durmuyorsunuz.. TeşekkürlerYa bunu sormaniz bile o kadar sacma ki. Normal bir davranis bu durumda nasil olmali hic bir fikriniz yok. Direkt yakindan bire bir benzeri bir olayi tecrube etmis bir birey olarak soyluyorum annem o abinin yanina yerlesse, omrunun sonuna kadar orada yasasa beni dugunde bayramda gorse hic sesimi cikarmaz razi olurdum. Hicbir sey o yavrunun annesizlik duygusunun yerini dolduramaz cunku ve abiniz soz konusu anne oldugunda hep kucuk bir cocuk kalmistir. Buyuyememistir aslinda.
Ben sizinle kesinlikle kardes olmak istemezdim. Cok egoist ve empati yoksunu bir insansiniz. Arkadasimi da en kisa zamanda gorup 35 sene sonra abilerini hayatlarina muhtesem bir sekilde katiklari icin tebrik edecegim. Allah insani sizin gibi kardes, akraba hatta dost sahibi olmaktan korusun. Gorunmeze aliyorum sizin gibi bir insanin sozde dert ve yorumlariyla vaktimi telef etmeyecegim. Abinizin adina da sizin gibi bir ailesi oldugu icin uzuldum. Maaile tuhafsiniz cunku.Dogrudur ne diyeyim daha kendimi anlatamıyorum sizde anlayacak gibi durmuyorsunuz.. Teşekkürler
Ya seninle insan gibi konusulmaz yemin ederim Allah da senin kocana sabir versin kisa kesiyorum konuyu kapat diye hala daha bi karalama bi lekeleme derdindesin isine bak Allah aşkına bi sus artik kafa birakmadin boş bos konusup tanimadan yargila ohh ne guzel ordan konusmak simdi daha fazla yazmamani rica ediyorum. Bak guzellikle rica ediyorum. Hos guzellikten anladigin yok da seninBen sizinle kesinlikle kardes olmak istemezdim. Cok egoist ve empati yoksunu bir insansiniz. Arkadasimi da en kisa zamanda gorup 35 sene sonra abilerini hayatlarina muhtesem bir sekilde katiklari icin tebrik edecegim. Allah insani sizin gibi kardes, akraba hatta dost sahibi olmaktan korusun. Gorunmeze aliyorum sizin gibi bir insanin sozde dert ve yorumlariyla vaktimi telef etmeyecegim. Abinizin adina da sizin gibi bir ailesi oldugu icin uzuldum. Maaile tuhafsiniz cunku.
Haklisiniz canim daha anlayisli olmaya caliscam inanin iyi geldinizİnsan sevgilisini bile gormese herkesi her plani unutup yapisik geziyor bir sure ki onun oglu ve 33 yil, seni anliyorum ama bir de boyle dusun. Hem vicdan yapiyor hemde kaybettikleri yillarin acisi cikarmaya calisiyordur
Haklisiniz canim daha anlayisli olmaya caliscam inanin iyi geldiniz
Sizin gibi insanlarin varlığına
Elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorumVicdan azabı vardır muhtemelen olmaması imkansız çok üzücü bişey ama sizin alttan almanız lazım siz sarılıp öpün bunlar yaşanmadan bilinmez tabi
Onu da suclamak istemiyorum ikisinide kiyamiyorumAnneniz 33 sene boyunca oğlunu aramayacak kadar vurdum duymaz biri sizide unutmasina neden sasiriyorsunuz ki zaten mükemmel değilmiş dimi ama
İyi birşey söylemiyorum anneniz zaten standart bir anne olmadığını 2 sene evvel ogrenmissiniZ simdi bütün bunların olması çok normal çünkü zaten mükemmel bir insan değil anneniz hatta mukemmel lık şöyle dursun ortalama bir anne olmamış aizinde nasıl olduğunuzu düşünmez ufacık bebeği bile dusunmemisken sukredin buyuksunuZOnu
Onu da suclamak istemiyorum ikisinide kiyamiyorum
Kendince hakli sebepleri varmis anlattigi kadariyla biraz geriye gidip görebilirsiniz bi arkadasa yazmıştım. Anneligine laf etmekte istemiyorum ettirmekte degil amacımİyi birşey söylemiyorum anneniz zaten standart bir anne olmadığını 2 sene evvel ogrenmissiniZ simdi bütün bunların olması çok normal çünkü zaten mükemmel bir insan değil anneniz hatta mukemmel lık şöyle dursun ortalama bir anne olmamış aizinde nasıl olduğunuzu düşünmez ufacık bebeği bile dusunmemisken sukredin buyuksunuZ
Babam zaten bir cocugu olduğunu biliyor bilerek evleniyor annemle. Evet o kinuda haklisiniz bize soylese 33 yil hasrete gerek kalmazdi fakat bunu yargilamiyorum anlami yok cunku onu daha fazla üzmüş olurum.. Kiskanclik olarak düşünmüyorum dusuncelerinize saygim sonsuz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sizede inanin icim burkuldu abimin veya sizin yerinizde olmak istemezdim ama nasipten otesi yok kaderimizde ne varsa onu yasariz.annenizin cocugu yanina al(a)mamak icin hakli sebepleri olabilir, insaniz. hepimiz bu sebepleri anlariz.
ancak evlatlarini-kocasini karsisina alip da "boyle boyle seyler yasadim, bunca yil gecti, resit oldu gelin agabeyinizi bulalim" dememesini-diyememesini bir anne olarak anlayamam. allah da anlatmasin sinayarak. D darkrose35
diger yandan kabul edin yahut etmeyin kiskaniyorsunuz. annem ve babam 27 sene evvel bosandilar. babami 15 yildir hic gormedim. bu sure zarfinda baska kizi olmus. nufus kutugumden ogrendim. ismini sosyal medyada aratip, baba kiz mutlu fotograflarini gorunce benden calinan cocukluk icin agladim. ayni hisleri muhtemelen abiniz de yazamistir. saygi duyun. ondan yillarca esirgenmis ve size bahsedilmis bir annelik var.
Bab
Babam zaten bir cocugu olduğunu biliyor bilerek evleniyor annemle. Evet o kinuda haklisiniz bize soylese 33 yil hasrete gerek kalmazdi fakat bunu yargilamiyorum anlami yok cunku onu daha fazla üzmüş olurum.. Kiskanclik olarak düşünmüyorum dusuncelerinize saygim sonsuz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sizede inanin icim burkuldu abimin veya sizin yerinizde olmak istemezdim ama nasipten otesi yok kaderimizde ne varsa onu yasariz.
Boyutun o kadar uzamasini izin vermem ev miras konulari abimi aşar annemin yerinde olsam tabiki oteki evladimi da dusunurdum ama bu durumda haksizlik yapmış olur diye dusunuyorum..annemin babasi annemi baslikla vermis anne tarafim diyarbakirli benim bosandiktan sonra dedem anneme senin etin simdi daha cok para eder diyince annem dedemle memlekete gitmemiş sahip cikanida olmayinca careyi evlenmekte bulmusSiz kendinizi geleceğin annesi olarak iyi yetiştiren lütfen
Arka sayfada okudum anneniz babanizla evlenerek hata yapmış insan sevdiğinin evladını sevmezmi amcan vazgecirmis filan neyse ne sonuç olarak babanizinda payı olmuş annenizin hatası ama evlenmemeliydi babanizla.
Ayrıca anneniz hakkini abinize versin zaten siz ne kadar büyük konusuyorsunuz dizinde başınıza yarin obur gün el kapısında ne geleceği belli değil annen kendi hakkini ister yer ister satar verdirmem demek bile şuanda abinize günah . abinizmi istemiş ayrılmak ayrilmasaymis anneniz madem çocuktan ayrı kalıp arkasında duramayacakti ama siz kendinizi yetiştirin ve nötr olun anneniz elbette bedel ödeyecek ama öyle ama boyle bu saatten sonra evin payını alır satar verir onun bileceği iş .
Tesekkur ederim aralarina asla girmem zaten. Size uzulebilirim evet ama anlayamam haklisiniz diyecek birsey yokyarin bir cocuk sahibi olacaksiniz. o vakit o cocuga sirt dondugunuzu ve onu tercih etmediginizi dusunun. bakalim ne hissedeceksiniz?
iciniz ancak burkulur ancak tercih edilmemis bir cocugun hislerini anlayabilmeniz mumkun degil.
ha ben abinizin yerinde olsaydim sizlerle iletisime tenezzul etmezdim. keza kendi babamin olum haberi gelse cenazesine gitmem. ancak abiniz buyuklugu kendinde birakmis. tavsiyem abiniz ve anneniz arasindaki iliskiye karismamaniz. kendi ihtiyac duydugunuz iletisimi annenizle saglayin. zaten artik nisanli bir genc hanim olarak cok da anneye ihtiyac duyacaginizi zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?