Beni sevmiyorsa, benimle mutlu değilse,kafasında kalbinde yoksam kağıt üstünde olsam ne,olmasam ne?Terk ederdim, sevilmemeye dayanamam.
Karşıdaki sevmiyorsa insan zaten anlıyor.Kimse kimseyi kandırmıyor, insan kendini kandırıyor.Eğer ben , sevmediğini anladığım ama kendim sevdiğim için evlenirsem, aynen bu duruma düşersem,kendi düşen ağlamaz Cherry derim.
Ben seni anliyorum cherrycim. Ama cogu kisi bilmiyor ki karsisindaki
Insanin onu sevmeden evlendigini. Kim evlenir
Kolayina kendisini sevmeyen biriyle ? Herkes pembe hayallerle evlenir.
AMA
O kadar basit deyil cherrycim bu isler.
Simdi kizicaksin bana, ama sana soyle soyliyim, insallah sevdigin biriyle evlenirsin, ve istiyorsan cocugun da olur. O zaman birdaha dusununce bu kadar kolay olmadigini o zaman anlicaksin.
Kimse kimseye guvenemez o zaman. Ben nerden bileyim adamin ya da kadinin aklinda kalmis olabilecek birinin oldugunu. Belki o da bilmiyecek bunu, ama evliligin sorumlulugu falan isin icine girince belki depresen aski en onemli sey sanacak, ve beni 36 yasimda cocugumla ortada birakip gidecek.
40 indan sonra benim tekrar yeni bir evlilik kurmam, cocugumu babasiyla buyutmem nerdeyse hayal
Olur. Huzurlu ve saglikli bir aile herseyden onemli. Ortada bir sebep yokken sirf aski icin beni ve cocugumu esim terketse, bu bana ve cocugumuza yapabilecegi en buyuk kotulukletden biri olabilir ancak.
Bu sekilde hayati allak bullak olan en az iki kisi taniyorum. Perisan ettiler eslerini, birinin de cocugu var. Ve o cok buyuk sandiklari asklarindan da fayda gormediler.