yıllar sonra

Ben veriyorum.

Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.
ask baska bisey herseye deger ama öyle olmuyor cok gec kaldık bu askın en güzel yanı bakışlarla konusmak mektuplarla hasret gidermek kursunlara gelerek azgecmemek ama bunun en büyuk sucu ailelerin inadı biz öpüserek elleserek ask yasamadık bunu yasamayan anlamaz sözüm sana degil

Beni sevmiyorsa, benimle mutlu değilse,kafasında kalbinde yoksam kağıt üstünde olsam ne,olmasam ne?Terk ederdim, sevilmemeye dayanamam.

Karşıdaki sevmiyorsa insan zaten anlıyor.Kimse kimseyi kandırmıyor, insan kendini kandırıyor.Eğer ben , sevmediğini anladığım ama kendim sevdiğim için evlenirsem, aynen bu duruma düşersem,kendi düşen ağlamaz Cherry derim.
Ben seni anliyorum cherrycim. Ama cogu kisi bilmiyor ki karsisindaki
Insanin onu sevmeden evlendigini. Kim evlenir
Kolayina kendisini sevmeyen biriyle ? Herkes pembe hayallerle evlenir.

AMA
O kadar basit deyil cherrycim bu isler.
Simdi kizicaksin bana, ama sana soyle soyliyim, insallah sevdigin biriyle evlenirsin, ve istiyorsan cocugun da olur. O zaman birdaha dusununce bu kadar kolay olmadigini o zaman anlicaksin.
Kimse kimseye guvenemez o zaman. Ben nerden bileyim adamin ya da kadinin aklinda kalmis olabilecek birinin oldugunu. Belki o da bilmiyecek bunu, ama evliligin sorumlulugu falan isin icine girince belki depresen aski en onemli sey sanacak, ve beni 36 yasimda cocugumla ortada birakip gidecek.
40 indan sonra benim tekrar yeni bir evlilik kurmam, cocugumu babasiyla buyutmem nerdeyse hayal
Olur. Huzurlu ve saglikli bir aile herseyden onemli. Ortada bir sebep yokken sirf aski icin beni ve cocugumu esim terketse, bu bana ve cocugumuza yapabilecegi en buyuk kotulukletden biri olabilir ancak.
Bu sekilde hayati allak bullak olan en az iki kisi taniyorum. Perisan ettiler eslerini, birinin de cocugu var. Ve o cok buyuk sandiklari asklarindan da fayda gormediler.

Son düzenleme:
ask baska bisey herseye deger ama öyle olmuyor cok gec kaldık bu askın en güzel yanı bakışlarla konusmak mektuplarla hasret gidermek kursunlara gelerek azgecmemek ama bunun en büyuk sucu ailelerin inadı biz öpüserek elleserek ask yasamadık bunu yasamayan anlamaz sözüm sana degil
Haklisin, ama artik bunu unut, eyer iyi giden bir evliligin varsa.
zaten gecerli bir sebep olmadan evlenmenize mani olanlar olduysa hesabini vericek. Ama sen hesap vermek zorunda olucagin bir duruma dusme.

Aşktan daha degerli hangi duygu var dersen sadakat derim.
Saglikli olmayan bir evliligi surdurup bir baskasinda bu sagligi aramak ve buldugunda verdigin sozleri ettigin yemini unutup buna gore davranmak aşksa eger bana kimse aşık olmasın istiyorum.

Bu konuda sabit fikirli değilim. Eğer;
aldatma, ekonomik şiddet, psikolojik şiddet, dayak vs vs... gibi şeyler varsa da mı hala sadakat dersiniz?

Saglikli olmayan bir evliligi surdurup bir baskasinda bu sagligi aramak ve buldugunda verdigin sozleri ettigin yemini unutup buna gore davranmak aşksa eger bana kimse aşık olmasın istiyorum.

Ayrıca ben evliyken görüşebilir diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.

Ben seni anliyorum cherrycim. Ama cogu kisi bilmiyor ki karsisindaki
Insanin onu sevmeden evlendigini. Kim evlenir
Kolayina kendisini sevmeyen biriyle ?
.

Vallahi sevilmediğini bile bile evlenen, nişanlıyken aldatılan,basan kadın da tanıyorum; bile bile yara bantlığı yapan adam da....neyse. Son yıllarda bu zırvalıklar çok arttı, toplumun çivisi mi çıktı ne?

Ne aşkı rezillik..
Evli insana o gözle bakmayın..Namus namus namus vesselam

o karsıma ciktı diye ailemi dağıtmaya kalkmadım zaten onu hayatıma sokmusta degilim suan zaten görüsmüyorum hic bir sekilde ayrılsamda ayrılsada bundan sonr imkansız zaten

Yas konusunu ben attim ortaya. Orta yaslardaki insanlarin, evliyken hayatta herseyi asigim
Diye yikmasina anlam veremedigimi soylemek istemistim. Konusahibi 15 yillik ask dedigi icin, tahminime gore 35 yaslarinda. 20 yasindaki insanin ask diye yaptigi hatayi toyluk diye anlarimda, bu yasta, hele ki iki kisi de hayatini kurmussa anlamam, bunu demek istedim. Sonucta soz konusu olan baska insanlarda var boyle bir durumda. Benim derdim o insanlarin hayatinin nasil etkileneceginde. Hele de cocuklari varsa.
Ama tabi konu sahibi hic aciklik getirmiyor bu durumlara. Varsayimlarla konusuyoruz, evet ya da hayir demiyor.
tatlım sitede tanıyan olabilir konuya tam acıklık getiremiyorum tam acarsam anlayabilirler sen sor ben cevaplarım tm olmasada

Bu konuda sabit fikirli değilim. Eğer;
aldatma, ekonomik şiddet, psikolojik şiddet, dayak vs vs... gibi şeyler varsa da mı hala sadakat dersiniz?
bana sormamışsın ama fikrimi söyleyeyim dedim.
. aldatmak çözüm değil.hoş değil.
boşanmak çözüm.
aldatmak ne olursa olsun ,kişinin kendine olan saygısını yerle bir eder.
karşındaki kişiyi haksızken haklı yapar.
kişinin kendine yaptığı zarardır bence. değerlerinede.
hakedene hakettiğini vermek onunla herşeyi bitirmektir.
kısaca boşanmak

:KK57::KK57:
Hanımefendi aynı şeyi söylüyorum
Evliyken görüşebilir demedim
Yazdım okursanız
Okumadim o yazinizi. Heralde evlendi diye olene kadar onla olmak zorunda degil. Bosanip isteyen istedigini yapabilir de yine de evlilk birligne toplumun temel tasina fedakarlik yapmak gerek.
Son donemlerde gak dese esi ayriliyor oldu insanlar.
Evlililkk birligini temelinden sarsacak durum yoksa emek verilmeli diyerek iyi aksamlar diliyorum. :))

bana sormamışsın ama fikrimi söyleyeyim dedim.
. aldatmak çözüm değil.hoş değil.
boşanmak çözüm.
aldatmak ne olursa olsun ,kişinin kendine olan saygısını yerle bir eder.
karşındaki kişiyi haksızken haklı yapar.
kişinin kendine yaptığı zarardır bence. değerlerinede.
hakedene hakettiğini vermek onunla herşeyi bitirmektir.
kısaca boşanmak

Anlatimiyorum galiba aldatsin demedim
Mutsuzsa bosanir dedim

Back
X