yıllar süren karşılıksız aşk

burada kimse birbirini tanımadan yazdıklarına göre cevap veriyor. bizler de siz ne anlattıysanız onlara göre yorum yaptık. ama şu cevaplarınız bile son derece sağlıksız bir psikolojide olduğunuzun göstergesi. umarım kendinizin farkına varıp profesyonel destek alırsınız.

Uzaklaştırma kararı almıştır inşallah adam

Beni hayatında istiyor demedim, istemek zorunda demedim, istemezse dünyayı yakarım falan demedim. Arkadaş kalacağımıza dair söz vermişti dedim. Bugüne kadar bana bu mesajlardan rahatsız oluyorum yazma demedi deseydi yazmazdım aniden engellediği için üzüldüm durum buydu ama nerelere çektiniz hayretler içerisindeyim. Ne kadar meraklısınız sorunlu ilişkilere hepiniz galiba psikopat bir aşık falan görmek istiyorsunuz. Anlayamadım

Neden bu kadar dramatize ediyorsunuz her şeyi? Herkese benim açımdan bak diyorsunuz peki siz karşı tarafın açısından baktınız mı hiç? Adam demekki sizden yılda bir kere bile mesaj almak istemiyor. Siz hala ne var bunda sadece bir mesaj kafasınfasınız. Kendinizi kandırmayın rahatsız etmiyorum diye. Mağduru oynamayıda bırakın. Saygı duyun sizinle iletişim kurmak istemeyişine.

Yani her biriniz manevi içgörüye ulaşmış ruhani liderler oldugunuz için 100 kere anlatmama rağmen sizlere garip gelmiş olabilir.
Aslında şöyle, kendi durumunuzu çok normalleştirdiğiniz için burada size verilen tepkiler garip geliyor. Derinden sevmiş olabilirsiniz ve belki de hayatınız boyunca hiç unutamayacağınız biridir bahsettiğiniz kişi.

Buraya kadar sıkıntı yok bana göre, problem olan karşı tarafın sizin aşkınıza saygı duymasını beklemeniz. Böyle bir sorumluluğu yok ki, aksine rahatsız oluyordur. İnsanların anlatmak istediği de bu. Sizin gördüğünüz gibi romantik durmuyor dışarıdan olaylar.

yahu adam istemiyor diye senelerdir mahallesinden geçmemişsiniz, yeni değil yani rahatsızlığını göstermesi. buradan bakınca herşeyi kafasında yaşamış ve inanmış biri gibi duruyorsunuz malesef.
dost kalalım diye söz vermiş insan mahallesinden geçmenizden neden rahatsız olsun ?
konuya uzaktan baksanız burada herkesin çok mantıklı cevaplar verdiğini görüp hak vereceksiniz yazılanlara.

Rahatsız edici bulurdum ben olsam
Saplantı haline getirmişsiniz
O kişiyi de artık rahat bırakıp önünüze bakmalısınız

Dramatize etmiyorum o mesajı attığım hanımefendi beni sevmeyeni sevmem demişti ,okumuşsunuzdur saniyorum, ona karşılık yazdığım bir şeydi. Kendimi kandırmıyorum elbette 8 yıldır rahatsız olmayıp şimdi hiçbir şey söylemeden bunu yapması beni incitti bunu belirttim sadece. Ayrıca mağduru oynamaktan kastınız nedir? Insanın üzüldüğünü söylemesi mağduru oynamak mıdır? Ayrıca evet ne var bunda bir mesaj diye düşünüyorum çünkü başından beri hiç tanımadığım farzı misal yoldan geçen birine yazmıyordum rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim ama rahatsız oluyormuş engellemiş bende bu duruma üzüldüm olay buydu. Kimseyi benim açımdan bakmaya zorlamıyorum burada herkesin fikir beyan edebilecek kadar yeterliliği var bence. Ben kendi doğrularımı söylüyorum siz sizinkileri

Aşağı mahallemizde oturduğunu yazmıştım sanırım, mahallesinden geçmiyordum çünkü bilinçli yaptığımı düşünsün istemiyordum. Rahatsız etmekten kastım buydu. Ben onunla inanılmaz bir aşk yaşıyorum veya yaşadım demedim zaten belki 1000 kere yazdım karşılıksız olduğunu hatta konunun başlığı bile karşılıksız aşk neyi kafamda yaşamışım? Durumun benim için iyiye gitmediğini farkındayım ki buraya yazdım fikir almak çözüme ulaşmak istedim ama şaşkınım ki insanlar tetikte bekliyormuş linç etmek için.

Hayatına birisi girmiş sorun yaşamamak için engellemiş sizi

insanlara verdiğiniz yanıtlardaki detayların hiçbiri konunuzda yok. farkında mısınız ?
rahatsız etmemek için mahallesinden geçmedim senelerce, şimdi bi de her yerden engelledi derseniz ne anlayabiliriz sizce ?

Çok romantik olaylar yaşadığımı düşünmüyorum zaten böyle bir şeyde söylemedim. Daha öncede dediğim gibi hiç deneme şansı vermedi vermeyedebilir tabi onun hayatı fakat saygı bekliyorum çünkü ben ona karşı saygısızca bir şey yapmadım izin verdiğinden daha çok dahil olmaya çalışmadım sadece kendi içimde yaşadım ne yaşadıysam. Evet mesaj attım senede bir kere o da bundan rahatsız olmuş engellemiş, engelleyebilir. Bende üzüldüm olay bu kadar nerelere çekildi bu konu intikam almak istiyormuşum savcılığa gitsinmiş takıntılı ruh hastası falanmışım bilmeden hakaret etmek başkalarını aşağılayıp kendinizi daha mükemmel görmek daha kolay olanı. Ben hiçbir zaman bu kadar sahte bakamadım olaylara Üzgünüm.

insanlara verdiğiniz yanıtlardaki detayların hiçbiri konunuzda yok. farkında mısınız ?
rahatsız etmemek için mahallesinden geçmedim senelerce, şimdi bi de her yerden engelledi derseniz ne anlayabilir sizce?
Bakın ben zaten tavsiye niteliğinde iyi yada kötü bir şeyler söyleyenlere tepki vermiyorum burada tepkim fütursuzca eleştirenlere, aşağılayıcı üslupla konuşanlara. Ben tavsiye istedim yıkıcı eleştiri değil bence sorunumuz aradaki farkı anlayamamak.

Burda bir kadin 8 yildir bana saplantili bir sekilde asik bir adam var, ona hic sans bile vermedim ama o bir turlu vazgecmiyor, her yerden engelledim ama hala bana ulasmaya calisip intikam almayi planliyormus yazsa adami topa tutariz. Polise sikayet et deriz. Senin durumun sen kadin o erkek oldugu icin farkli degil. Yas kucuk olsa anlayacagim ama yetiskinsin. Dusuncelerin hic saglikli degil. Biraz bile gonlu olsa adamin takilirdiniz ztn ama hic yasanmisliginiz yok. Hicbir yakinlasmanizin olmadigi adamin nesini unutamiyorsunuz? Ulasamadiginiz icin takinti olmus. Destek alin. Neden daha once almayip da kendime iskence cektirmisim diyeceksiniz

bence verdiğiniz cevapların zerre kadar farkında değilsiniz. insanlar takılıp kalmışsınız bu sağlıksız, adam da rahatsız olmakda haklı diyor. siz hiçbir söyleneni kabul etmiyorsunuz.
intikam almak istiyorum yazan sizdiniz, az önce birine "intikam almak istiyormuşum ne alaka" tarzında cevap verdiniz.
duygularınızın yoğunluğu ortada ama o yoğunluktan aslında ne yazdığınızın ayırdına varamıyorsunuz.
kendi yazdıklarınıza tepki gelince hayır siz olayı oraya çekiyorsunuz diye millete kızıyorsunuz.
muhtemelen aynı şekilde karşıdaki kişiye de davrandınız o da bundan sıkıldı.

Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ? Seneleriniz gitmiş. Adam buzlu bademini yiyip otururken 8 yılı kendinize ziyan etmişsiniz. Sizde bir kere geldiniz dünyaya. Adam açısından düşününce sizi çok takıntılı gördüm. Hele de ben adamın hayatında biri olsam engelleme şansı varken niye engellemediğini sorardım. Kısaca adam hayatında biri olduğu için ya da sizin bu takıntınızdan huzursuz olduğu için engellemiş olabilir. Ki haklı.

Ne kadar kendi kendime yaşıyorum, rahatsız etmiyorum desenizde bence sinir bozucu. Benim başımda vardı böyle bir tip, o da lisedendi. İlk önce üzülyordum haline sonra sinir bozucu olmaya başladı. Kendi kendine kurmuş, bi karşılaşsak yolda yeter bana diyordu. Yolda karşılaşmak bile sinir ediyordu beni halbuki. Aradan 10 yıl geçtiğinde karşılaşmıştık yine , yanıma geliyordu konuşmak için. Hamileydim, çıkardım karnımı ortaya, ovuşturdum elimle. Gelmedi, konuşmadı karnımı görünce. Umarım bütün ümidi bitmiştir dedim kendi kendime. Yine karşılaşırsak çocuğunla bile kabulümsün falan der diye korkmadım değil. Normal bir düşünme biçimi yoktu çünkü. Kendince kafasında bir şeyler kurmuş ona aşıktı ben sadece semboldüm onun için bence. Mantıklı değil çünkü. Siz dostane mesaj falan diye kandırmayın kendinizi. Sizi gördüğü an tüyleri diken diken oluyordur belki.

Sen nasıl 8 sene boyunca başkasını sevememissen oda seni sevememis .çok üzücü biliyorum ama sevmediğin bir insanla görüşmekte isetmezsin .bence sen onu takıntı yapmışsın çünkü sana karşı sevgi gostermemis uzak kalmak istemiş ne kadar tanıdın da sevdin onu ama takıntı yaptığın için başkasına da şans vermemissin.bence bu takintin için yardım al sonra da yeni ortamalara bir insanlar tanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…