- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi venusplanet123
-
Kan istiyor bu kadın falan yazsaydınız bari. Yani evet içinde bulunduğum durum size aşırı gelebilir ama onu suçladığım falan yok. Beni sevmediği için ondan intikam mi alacağım çok saçma. Senelerdir çok kalbimi kırdı mutlu olduğumu görsün vs anlamında çok sinirle söylediğim bir şeydi. Yani her biriniz manevi içgörüye ulaşmış ruhani liderler oldugunuz için 100 kere anlatmama rağmen sizlere garip gelmiş olabilir.
Uzaklaştırma kararı almıştır inşallah adamMerhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Beni hayatında istiyor demedim, istemek zorunda demedim, istemezse dünyayı yakarım falan demedim. Arkadaş kalacağımıza dair söz vermişti dedim. Bugüne kadar bana bu mesajlardan rahatsız oluyorum yazma demedi deseydi yazmazdım aniden engellediği için üzüldüm durum buydu ama nerelere çektiniz hayretler içerisindeyim. Ne kadar meraklısınız sorunlu ilişkilere hepiniz galiba psikopat bir aşık falan görmek istiyorsunuz. AnlayamadımSize neden mesaj göndersin veya gülümsesin? Sebep ne yani siz 8 yıldır çocuğa takmışsınız diye oda size anlayış göstermek zorunda mi?
Konunuzu yorumlarınızı okurken ben bunaldim kaldı ki karşı taraf ne yapsın. Engellemekle en güzelini yapmış, sizinle konuşmak mesajlaşmak arkadaş kalmak zorunda değil. Sizi hayatında istemiyor gidin tedavi olun
Neden bu kadar dramatize ediyorsunuz her şeyi? Herkese benim açımdan bak diyorsunuz peki siz karşı tarafın açısından baktınız mı hiç? Adam demekki sizden yılda bir kere bile mesaj almak istemiyor. Siz hala ne var bunda sadece bir mesaj kafasınfasınız. Kendinizi kandırmayın rahatsız etmiyorum diye. Mağduru oynamayıda bırakın. Saygı duyun sizinle iletişim kurmak istemeyişine.Davranış biçiminden kastınız tüm yıl boyunca sadece bir kere mesaj atmaksa evet budur. Evet bilemezsiniz egolarınız yeterince tatmin edilmiş belli. Beni sevmeyen birini sevebilirim bana kötülük yapmış birilerine iyilik yaptığım da oldu çok defa. Hayatımda hiç çıkar hesabı yapmadım skor tablosu tutmadım. Sadece "insan" gibi sevmek sevilmek istemedim kimseyi yanımda olmaya zorlamadım. Zaten buraya nasıl konuşabilirim onunla diye sormadım sadece çok kırgın olduğumu ve bu durumla baş edemediğimi söyledim. Neresinden anlayıp yargılamak isterseniz.
Aslında şöyle, kendi durumunuzu çok normalleştirdiğiniz için burada size verilen tepkiler garip geliyor. Derinden sevmiş olabilirsiniz ve belki de hayatınız boyunca hiç unutamayacağınız biridir bahsettiğiniz kişi.Yani her biriniz manevi içgörüye ulaşmış ruhani liderler oldugunuz için 100 kere anlatmama rağmen sizlere garip gelmiş olabilir.
Beni hayatında istiyor demedim, istemek zorunda demedim, istemezse dünyayı yakarım falan demedim. Arkadaş kalacağımıza dair söz vermişti dedim. Bugüne kadar bana bu mesajlardan rahatsız oluyorum yazma demedi deseydi yazmazdım aniden engellediği için üzüldüm durum buydu ama nerelere çektiniz hayretler içerisindeyim. Ne kadar meraklısınız sorunlu ilişkilere hepiniz galiba psikopat bir aşık falan görmek istiyorsunuz. Anlayamadım
Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Dramatize etmiyorum o mesajı attığım hanımefendi beni sevmeyeni sevmem demişti ,okumuşsunuzdur saniyorum, ona karşılık yazdığım bir şeydi. Kendimi kandırmıyorum elbette 8 yıldır rahatsız olmayıp şimdi hiçbir şey söylemeden bunu yapması beni incitti bunu belirttim sadece. Ayrıca mağduru oynamaktan kastınız nedir? Insanın üzüldüğünü söylemesi mağduru oynamak mıdır? Ayrıca evet ne var bunda bir mesaj diye düşünüyorum çünkü başından beri hiç tanımadığım farzı misal yoldan geçen birine yazmıyordum rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim ama rahatsız oluyormuş engellemiş bende bu duruma üzüldüm olay buydu. Kimseyi benim açımdan bakmaya zorlamıyorum burada herkesin fikir beyan edebilecek kadar yeterliliği var bence. Ben kendi doğrularımı söylüyorum siz sizinkileriNeden bu kadar dramatize ediyorsunuz her şeyi? Herkese benim açımdan bak diyorsunuz peki siz karşı tarafın açısından baktınız mı hiç? Adam demekki sizden yılda bir kere bile mesaj almak istemiyor. Siz hala ne var bunda sadece bir mesaj kafasınfasınız. Kendinizi kandırmayın rahatsız etmiyorum diye. Mağduru oynamayıda bırakın. Saygı duyun sizinle iletişim kurmak istemeyişine.
Aşağı mahallemizde oturduğunu yazmıştım sanırım, mahallesinden geçmiyordum çünkü bilinçli yaptığımı düşünsün istemiyordum. Rahatsız etmekten kastım buydu. Ben onunla inanılmaz bir aşk yaşıyorum veya yaşadım demedim zaten belki 1000 kere yazdım karşılıksız olduğunu hatta konunun başlığı bile karşılıksız aşk neyi kafamda yaşamışım? Durumun benim için iyiye gitmediğini farkındayım ki buraya yazdım fikir almak çözüme ulaşmak istedim ama şaşkınım ki insanlar tetikte bekliyormuş linç etmek için.yahu adam istemiyor diye senelerdir mahallesinden geçmemişsiniz, yeni değil yani rahatsızlığını göstermesi. buradan bakınca herşeyi kafasında yaşamış ve inanmış biri gibi duruyorsunuz malesef.
dost kalalım diye söz vermiş insan mahallesinden geçmenizden neden rahatsız olsun ?
konuya uzaktan baksanız burada herkesin çok mantıklı cevaplar verdiğini görüp hak vereceksiniz yazılanlara
Hayatına birisi girmiş sorun yaşamamak için engellemiş siziDramatize etmiyorum o mesajı attığım hanımefendi beni sevmeyeni sevmem demişti ,okumuşsunuzdur saniyorum, ona karşılık yazdığım bir şeydi. Kendimi kandırmıyorum elbette 8 yıldır rahatsız olmayıp şimdi hiçbir şey söylemeden bunu yapması beni incitti bunu belirttim sadece. Ayrıca mağduru oynamaktan kastınız nedir? Insanın üzüldüğünü söylemesi mağduru oynamak mıdır? Ayrıca evet ne var bunda bir mesaj diye düşünüyorum çünkü başından beri hiç tanımadığım farzı misal yoldan geçen birine yazmıyordum rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim ama rahatsız oluyormuş engellemiş bende bu duruma üzüldüm olay buydu. Kimseyi benim açımdan bakmaya zorlamıyorum burada herkesin fikir beyan edebilecek kadar yeterliliği var bence. Ben kendi doğrularımı söylüyorum siz sizinkileri
Aşağı mahallemizde oturduğunu yazmıştım sanırım, mahallesinden geçmiyordum çünkü bilinçli yaptığımı düşünsün istemiyordum. Rahatsız etmekten kastım buydu. Ben onunla inanılmaz bir aşk yaşıyorum veya yaşadım demedim zaten belki 1000 kere yazdım karşılıksız olduğunu hatta konunun başlığı bile karşılıksız aşk neyi kafamda yaşamışım? Durumun benim için iyiye gitmediğini farkındayım ki buraya yazdım fikir almak çözüme ulaşmak istedim ama şaşkınım ki insanlar tetikte bekliyormuş linç etmek için.
Çok romantik olaylar yaşadığımı düşünmüyorum zaten böyle bir şeyde söylemedim. Daha öncede dediğim gibi hiç deneme şansı vermedi vermeyedebilir tabi onun hayatı fakat saygı bekliyorum çünkü ben ona karşı saygısızca bir şey yapmadım izin verdiğinden daha çok dahil olmaya çalışmadım sadece kendi içimde yaşadım ne yaşadıysam. Evet mesaj attım senede bir kere o da bundan rahatsız olmuş engellemiş, engelleyebilir. Bende üzüldüm olay bu kadar nerelere çekildi bu konu intikam almak istiyormuşum savcılığa gitsinmiş takıntılı ruh hastası falanmışım bilmeden hakaret etmek başkalarını aşağılayıp kendinizi daha mükemmel görmek daha kolay olanı. Ben hiçbir zaman bu kadar sahte bakamadım olaylara Üzgünüm.Aslında şöyle, kendi durumunuzu çok normalleştirdiğiniz için burada size verilen tepkiler garip geliyor. Derinden sevmiş olabilirsiniz ve belki de hayatınız boyunca hiç unutamayacağınız biridir bahsettiğiniz kişi.
Buraya kadar sıkıntı yok bana göre, problem olan karşı tarafın sizin aşkınıza saygı duymasını beklemeniz. Böyle bir sorumluluğu yok ki, aksine rahatsız oluyordur. İnsanların anlatmak istediği de bu. Sizin gördüğünüz gibi romantik durmuyor dışarıdan olaylar
Bakın ben zaten tavsiye niteliğinde iyi yada kötü bir şeyler söyleyenlere tepki vermiyorum burada tepkim fütursuzca eleştirenlere, aşağılayıcı üslupla konuşanlara. Ben tavsiye istedim yıkıcı eleştiri değil bence sorunumuz aradaki farkı anlayamamak.insanlara verdiğiniz yanıtlardaki detayların hiçbiri konunuzda yok. farkında mısınız ?
rahatsız etmemek için mahallesinden geçmedim senelerce, şimdi bi de her yerden engelledi derseniz ne anlayabilir sizce?
Bakın ben zaten tavsiye niteliğinde iyi yada kötü bir şeyler söyleyenlere tepki vermiyorum burada tepkim fütursuzca eleştirenlere, aşağılayıcı üslupla konuşanlara. Ben tavsiye istedim yıkıcı eleştiri değil bence sorunumuz aradaki farkı anlayamamak.
konunuzu tekrar okuyun siz yazmışsınız intikam almak istiyorum diye.nerelere çekildi bu konu intikam almak istiyormuşum
Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Sen nasıl 8 sene boyunca başkasını sevememissen oda seni sevememis .çok üzücü biliyorum ama sevmediğin bir insanla görüşmekte isetmezsin .bence sen onu takıntı yapmışsın çünkü sana karşı sevgi gostermemis uzak kalmak istemiş ne kadar tanıdın da sevdin onu ama takıntı yaptığın için başkasına da şans vermemissin.bence bu takintin için yardım al sonra da yeni ortamalara bir insanlar tanı.Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?