yıllar süren karşılıksız aşk

Azıcık hukuk biliyorsan bunlardan bir sonuç alamayacağını da bilirsin. Bak azıcık dedim. İstersen deneyebilirsin tatlı kıs
Sonuç alabilirim demedim ama birlikte uğraşır dururuz mahkeme mahkeme olmaz mı? Ben zaten takıntılı, naylon biriyim sıkılmam uğraşırım bu meseleyle
 
Ayrılığın üzerinden 8 yıl geçmiş. Adam belki evli, belki de sevgilisi var. Ne diye mesaj yazıyorsunuz anlamıyorum. Kusura bakmayın ama bana da böyle biri yazsa bende engellerim. Hayatınıza bakın.
 
Sonuç alabilirim demedim ama birlikte uğraşır dururuz mahkeme mahkeme olmaz mı? Ben zaten takıntılı, naylon biriyim sıkılmam uğraşırım bu meseleyle
Yok uğraşmayız, yeterli şüphe olmadığından iddianame düzenlenmez.
 
Psikolojik destek almalısınız; çünkü, konuda tarif ettiğiniz düşünce tarzı ile ürettiğiniz duygular sağlıklı değil ve kendinize zarar veriyorsunuz.

Sekiz sene, ergenlikte verilen klişe bir söze ve sizi engellememiş olmasının umuduna tutunarak bekleyen siz, yazdığınız gibi "Bir mesaj, bir gülümseme zor olmamalı" dediğiniz noktada mesajlarınıza sürekli cevap ve gülümseme bulsaydınız daha büyük bir umutla bağlanarak devam edecektiniz. O halde de "Ama cevapladı, gülümsedi, bunu yapmasaydı o zaman" diyecek, doz arttıracaktınız.

Gördüğünüz üzere gösterdiğiniz ilginin bir karşılığı yok, şu durumda kendi yolunuza bakacak, baş edemediğinizi düşündüğünüz noktada psikolojik destek alacaksınız ki girişte yazdığım gözlemi yineliyorum; konuyu ele alış biçiminiz ve bunun doğurduğu yoğun duygular, sağlıklı değil.
 
Peki hanımefendi bunu belki telefonda falan konuşuruz.
Telefon ne alaka anlamadım?

Birinci sınıf mısın yoksa beni korkutmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum. İkincisiyse korkmuyorum, ilkiyse kırk fırın ekmek yemen lazım
 
Haklısınız zaten bu durumdan ne kadar zarar gördüğümün farkındayım destek almak istiyorum
 
Ruh haliniz çok düzgünse siz yapıverseydiniz keşke. Ahh ah yok mu böyle oturduğunuz yerden yazmak.
 
Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
hayatında biri vardır yılbaşı mesajınızı görebilecek durumdadır
onu açıklama ile mi uğraşacak gerçekten
ya da evlenmiş nişanlanmış olamaz mı?
 

Tahammülulun olmamasından ziyade belkide yeni biri vardir hayatında yada sizin hala onu sevdiginizi dusunup bu sekilde bu sevgiden vaz gecmenizi sağlamaya calismis olabilir

Birseyi cok istersen inan olmuyor herkes bi sekilde sinava tutuluyor bu hayatta sizin sinavinizda bu sanirim yeni bir aşka yelken acip bu gunleri geri birakma vakti coktan gelmiş ve geçmiş
 
Haklısınız zaten bu durumdan ne kadar zarar gördüğümün farkındayım destek almak istiyorum

Lütfen geciktirmeyin. Sekiz sene, bir hiçi umutla beklemek için çok uzun bir süre ve sizin için kayıp.
Bu, adı karşılıksız aşk olacak ve romantik yorumlanacak bir hal değil, aksine, sizi zor duruma düşürebilecek bir takıntı.
Destek alarak kolayca üstesinden geleceğinize inanıyorum, istemekle kalmayın, alın lütfen.

Düşüncelerinizin yönü değişmeye başlayıp bu konuda farkındalığınız artıp duygularınız yatışınca, kendinizi daha net görecek ve belki bundan birkaç sene sonra kendinizi tiye alıp eski halinize güleceksiniz bile, yazıyorum buraya. Okursunuz o günlerde belki.
 
Bakın kimseyi hedef almıyorum sadece hadsiz bir üslupla yaklaşıyorlar ve zaten sinirlerim alt üst olmuş durumda. Insanlar neden bu kadar öfkeli sanki sadece incitmek ister gibi bir tutumla yanıt veriyorlar anlamadım cidden.
 
Çok haklısınız, teşekkür ediyorum
 
Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Ne münasebet zorunda değil ki ? Adamın belki hayatına biri var sanki 6 ay olmus gibi konuşuyorsunuz 8 yıldır takıntı haline getirmissiniz acil yardım almalısınız
 
Psikolojik destek almalısınız, hem de daha fazla zaman kaybetmeden.
8 sene karşılıksız süren duygu durumu aşk değil takıntıdır.
Adam 8 senede bambaşka biri oldu, değişti dönüştü. Sizse hala 8 sene önceki halini içinizde yaşatıyorsunuz.
Hayat akar gider, bizlere duygularımızı anılarımızı karşımıza çıkan insanları unutturur ya da flulaştırır, siz buna direnç göstermişsiniz bilinçsiz bir şekilde. Neden 8 sene öncesinde donup durasınız ki? Neden hayatla beraber akmayasınız? Neden gerçek aşkı gerçek bir kadın erkek ilişkisini yaşamayasınız? Lütfen en kısa sürede bir adım atın kendiniz için. Ama önce burdaki yazıları tekrar tekrar okuyun, gardınızı indirirerek okuyun ama savunmaya geçmeden.. Ve duygularınızın 'normal' olmadığını fark edin.
 
Haklısınız, teşekkür ederim öncelikle fakat benim gardım burada hakaret boyutuna varan hatta hakaret edenlere. Ben zaten böyle bir durumun içerisinde bulunmak istemiyorum belki halimden memnun gibi göründüm bilemiyorum. Bu süreçte inanilmaz yıprandım zaten. Yardim ve tavsiye almak için yazmıştım acilen destek almaya karar verdim.
 

Önce "sadece bir mesaj" dediniz, şimdi de "bir mesaj, bir gülümseme" diyorsunuz.
Sonraki adımda "ne var benimle bir kahve içse" diyeceksiniz galiba.

Bir insan bir şeyi istemiyorsa istemiyordur.
Sırf sizin gönlünüz olsun diye sonsuza kadar sizinle iletişimde kalmak zorunda değil. 8 senedir yaptığınız şey çok sinir bozucu gerçekten.
Artık biraz büyüyüp gerçekleri kabullenin ve kendi yolunuza gidin.
 
Bir de son olarak şunu söyleyeyim, beni de 8-9 yıl boyunca rahatsız eden biri vardı. Yaşımız küçüktü üstelik, bildiğiniz çocuktuk yani. O yıllar içerisinde bana birçok kez yazdı, normal bir şekilde cevap vermeye çalıştığım da oldu ama bunun karşılığı hep ters tepti. Her yerden engelledim ve hiçbir şekilde muhatap olmadım sonrasında ama geçen zaman içerisinde tedavi almak yerine kafasında o kadar farklı şeyler kurmuş ki. Beni kaçırmaya çalıştı ve polislik olduk en sonunda.

Siz böylesiniz demiyorum yanlış anlamayın, sadece bu ileride tehlikeli bir takıntıya dönüşebilir. İnsanlar da size tepki gösteriyorsa kendileri benzer tecrübeler yaşadığı içindir. Bizleri de rahatsız eden birileri olduğu için olaylar dışarıdan nasıl gözüküyor onu anlatmaya çalışıyoruz. Bu sitede kimse kimseyi şahsen tanımadığı için size yazılanları kişisel algılamayın ama herkes aynı fikirdeyse de dönüp kendinize bir bakın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…