- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 36
- Konu Sahibi venusplanet123
-
Siz Savcı olmayı mi planlıyorsunuzEvet ne yapacağım yanında bir kadın görsem çarpı yüzlü şaşkın surat emojisi mi? Daha once gördüm ve hakkım olmadığını bilerek bir şey yapmadım yine hiçbir şey yapmayacağım tabi merak etmeyin hanımefendi. Rahatsız oluyorsa engelleyebilir ben zaten beni nasıl engeller falan yazmadım ayrıca. Sadece bu durumu içimde aşamadığımı söyledim. İlerde inşallah ben savcı olursam kanuni yükümlülüklerini belirlerim :)
Yüzüne bakmayan adama yıllarca naylon bir aşkla (takıntı) bağlı kalan siz, sahte olan biz. Ne güzelmişÇok romantik olaylar yaşadığımı düşünmüyorum zaten böyle bir şeyde söylemedim. Daha öncede dediğim gibi hiç deneme şansı vermedi vermeyedebilir tabi onun hayatı fakat saygı bekliyorum çünkü ben ona karşı saygısızca bir şey yapmadım izin verdiğinden daha çok dahil olmaya çalışmadım sadece kendi içimde yaşadım ne yaşadıysam. Evet mesaj attım senede bir kere o da bundan rahatsız olmuş engellemiş, engelleyebilir. Bende üzüldüm olay bu kadar nerelere çekildi bu konu intikam almak istiyormuşum savcılığa gitsinmiş takıntılı ruh hastası falanmışım bilmeden hakaret etmek başkalarını aşağılayıp kendinizi daha mükemmel görmek daha kolay olanı. Ben hiçbir zaman bu kadar sahte bakamadım olaylara Üzgünüm.
8 yıl birini karşılıksız sevmezdim herhaldeMerhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim
Google’da “literatür“ taraması mı yaptınız kendinizceTaciz mi? Taciz nedir biliyor musunuz?Taciz birçok kötü davranışı kapsamaktadır. Kelime hukuki bir anlamda kullanıldığı zaman tehdit edici, rahatsızlık veren ve toplum tarafından tasvip edilmeyen davranışları kasteder. İfade özgürlüğünü destekleyen toplumlar da, sadece ısrarla tekrarlanan ve doğru olmayan ifadeler hukuki anlamda taciz sayılır. Cinsel taciz, ısrarcı ve istek dışı cinsel yaklaşımlar için kullanılan terimdir. Bu tür taciz genellikle sokakta yalnız yürürken bazen de iş ortamlarında gerçekleşir. Tacizi söyle dörde ayırırsak: cinsel taciz, takipçilik, sokak tacizi, psikolojik taciz. Bunlardan hangisini yapmış olabilirim acaba? Hukuki yada yasal olarak taciz mi uyguladım durmadan rahatsız mi ettim? Psikolojik taciz dediğimiz şey "kişinin kendine olan özgüvenini azaltmak için bilinçli bir şekilde yapılan aşağılayıcı ve küçük düşürücü hareketler bütünüdür. Küsmek, kıskanmak, tehdit etmek, baskı uygulamak, ailesine hakkında yalanlar söylemek…" tam olarak bu şekilde geçiyor ben hangisini yaptım? Allah aşkına operatörlerden bile tonla mesaj geliyor tek bir mesajdı hadi diyelim yine istemedi engelledi ben onunla nasıl iletişim Kırarım diye mi sordum? Allah aşkına madem kötü şeyler soyleceksiniz biraz aklınızı kullanın saygılı olun
Taciz mi? Taciz nedir biliyor musunuz?Taciz birçok kötü davranışı kapsamaktadır. Kelime hukuki bir anlamda kullanıldığı zaman tehdit edici, rahatsızlık veren ve toplum tarafından tasvip edilmeyen davranışları kasteder. İfade özgürlüğünü destekleyen toplumlar da, sadece ısrarla tekrarlanan ve doğru olmayan ifadeler hukuki anlamda taciz sayılır. Cinsel taciz, ısrarcı ve istek dışı cinsel yaklaşımlar için kullanılan terimdir. Bu tür taciz genellikle sokakta yalnız yürürken bazen de iş ortamlarında gerçekleşir. Tacizi söyle dörde ayırırsak: cinsel taciz, takipçilik, sokak tacizi, psikolojik taciz. Bunlardan hangisini yapmış olabilirim acaba? Hukuki yada yasal olarak taciz mi uyguladım durmadan rahatsız mi ettim? Psikolojik taciz dediğimiz şey "kişinin kendine olan özgüvenini azaltmak için bilinçli bir şekilde yapılan aşağılayıcı ve küçük düşürücü hareketler bütünüdür. Küsmek, kıskanmak, tehdit etmek, baskı uygulamak, ailesine hakkında yalanlar söylemek…" tam olarak bu şekilde geçiyor ben hangisini yaptım? Allah aşkına operatörlerden bile tonla mesaj geliyor tek bir mesajdı hadi diyelim yine istemedi engelledi ben onunla nasıl iletişim Kırarım diye mi sordum? Allah aşkına madem kötü şeyler soyleceksiniz biraz aklınızı kullanın saygılı olun
Ne tacizi ya amannn konuları ne kadar abartıyorsunuzGoogle’da “literatür“ taraması mı yaptınız kendinizce
Karşı taraf sizinle görüşmek istemiyorsa, her sene her sene mesaj atmak taciz değildir de nedir? Size göre romantik, ona göre rahatsız edici bir davranışmış belli ki, engellemiş işte.
Sırf şu mesaja yazdığınız uzun cevap bile durumunuzu gösterir nitelikte. Yaptığınızın yanlış, anlamsız olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz, ciddi bir savunma halindesiniz. 8 seneyi kendiniz çöpe atmışsınız, biraz öz saygınız olsa bu kadar senede bir başkasıyla mutlu olabilirdiniz ama kendi tercihinizi yaşamışsınız, adamdan intikam almak istemek falan, korkunç!
Ben hukuk okuyorumSiz Savcı olmayı mi planlıyorsunuz
Tahmin ettim zaten, savcı olmak için hukuk eğitimi almak gerekiyor. O kadar genel kültürümüz varBen hukuk okuyorum
8 yil mi?????Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Yaa ben motor meslek lisesi çıkışlı otomotiv teknolojileri bölümünde okuyor sanmıştım. Aydınlandım şu an.Tahmin ettim zaten, savcı olmak için hukuk eğitimi almak gerekiyor. O kadar genel kültürümüz var
Şaşırdığım nokta bu bakış açınız ve tedavi olmak yerine hala durumu kabullenmemeniz.
Ruh hali önemli...hele de savcı, polis gibi mesleklerde.
Yüzüne bakmayan adama yıllarca naylon bir aşkla (takıntı) bağlı kalan siz, sahte olan biz. Ne güzelmi
Özür dilerim hanimefendi sizin gibi arhat (!) bir insanla tartışmak gibi bir hatada bulunduğum için. Mesaj attığım adama karsi hukuki bir suç işlemiş değilim ama sizi dava edebilirim sanırım naylon, tacizci ,sıkıntılı vs.Eki Görüntüle 2863267
O kadar uzatmaya gerek yok. Karşıdakinin rahatsız olduğu her davranış tacizdir. Hukukta cezası olup olmaması taciz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Azıcık hukuk biliyorsan bunlardan bir sonuç alamayacağını da bilirsin. Bak azıcık dedim. İstersen deneyebilirsin tatlı kısÖzür dilerim hanimefendi sizin gibi arhat (!) bir insanla tartışmak gibi bir hatada bulunduğum için. Mesaj attığım adama karsi hukuki bir suç işlemiş değilim ama sizi dava edebilirim sanırım naylon, tacizci ,sıkıntılı vs.
İyide kız her gün msj atıp sürekli arayıp rahatsız etmemiş kiEki Görüntüle 2863267
O kadar uzatmaya gerek yok. Karşıdakinin rahatsız olduğu her davranış tacizdir. Hukukta cezası olup olmaması taciz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
bence verdiğiniz cevapların zerre kadar farkında değilsiniz. insanlar takılıp kalmışsınız bu sağlıksız, adam da rahatsız olmakda haklı diyor. siz hiçbir söyleneni kabul etmiyorsunuz.
intikam almak istiyorum yazan sizdiniz, az önce birine cevap verdiniz.
duygularınızın yoğunluğu ortada ama o yoğunluktan aslında ne yazdığınızın ayırdına varamıyorsunuz.
kendi yazdıklarınıza tepki gelince hayır siz olayı oraya çekiyorsunuz diye millete kızıyorsunuz.
muhtemelen aynı şekilde karşıdaki kişiye de davrandınız o da bundan sıkıldı.
Ben o kelimenin yanlış yerlere çekilmesine sanki saldırgan bir tutum içerisindeymişim gibi lanse edilmesine tepki gösterdim öyle bir şey demedim demiyorum yanlış anlaşılma olmuşsa kusura bakmayınkonunuzu tekrar okuyun siz yazmışsınız intikam almak istiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?