yıllar süren karşılıksız aşk

Ben ona karşılık vermediğim halde bana böle saplantılı şekilde kafayı takmış olan bir insandan ben şahsen korkardım. Çünkü sizinkisi aşk değil saplantı önce bunu bir anlayın. Bence acilen bir uzmandan destek alın. Bunca senenizi bu garip duruma heba etmeniz sizede normal geliyordur umarım.

Ay yazık değil mi sana tatlım ya mesajlarından ifade biçiminden belli eğitimli biri olduğun da, bir an önce yardım al. Hayatının en güzel yıllarını böyle takıntı içinde heba ettiğine o kadar pişman olacaksın ki.

Belki bizler burada takıntı deyince hayır aşk bu siz anlamıyorsunuz diyorsun içinden, ama öyle değil. Burada çoğumuz senden yaşça büyüğüzdür, benzer şeyleri deneyimledik gördük.. yaşadığın sağlıklı değil ve destek alırsan kolayca atlatabilirsin. Eğer destek almazsan ömrünü böyle geçirmeyi sen seçmiş olacaksın, kimse de sempati duymaz gerizekalı diye bakarlar

Bence size iyilik yapmış. 8 yıldır yılda bir kez mesaj atmak nedir yahu? Umarım tamamen unutursunuz.

Bunun adı aşk değil takıntı. Psikolojik destekle de kolaylıkla da kurtulabileceğiniz bir şey. Lütfen kendinize daha bu eziyeti yapmayın, destek alın. Yazık değil mi aşksız geçen o kadar yıla? Takıntınızdan kurtulup gerçek ve karşılıklı aşk yaşamak için kendinize lütfen bu şansı verin.

Siz Savcı olmayı mi planlıyorsunuz

Yüzüne bakmayan adama yıllarca naylon bir aşkla (takıntı) bağlı kalan siz, sahte olan biz. Ne güzelmiş

8 yıl birini karşılıksız sevmezdim herhalde

Size ne söylesek, ne anlatsak tesiri olmayacak çünkü muhtemelen bizim burda söylediklerimizi arkadaşlarınız falan söylüyordur zaten size. Bulunduğunuz durum sağlıksız bir hal almış ne yazık ki. Genceciksiniz, önünüzde koca bir hayat, yaşanacak güzel şeyler varken takılıp kalmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. O yüzden en kısa zamanda destek alın ve kendinizi bu sağlıksız ruh halinden kurtarın. Umarım her şey daha iyi olur sizin için.

Google’da “literatür“ taraması mı yaptınız kendinizce

Karşı taraf sizinle görüşmek istemiyorsa, her sene her sene mesaj atmak taciz değildir de nedir? Size göre romantik, ona göre rahatsız edici bir davranışmış belli ki, engellemiş işte.

Sırf şu mesaja yazdığınız uzun cevap bile durumunuzu gösterir nitelikte. Yaptığınızın yanlış, anlamsız olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz, ciddi bir savunma halindesiniz. 8 seneyi kendiniz çöpe atmışsınız, biraz öz saygınız olsa bu kadar senede bir başkasıyla mutlu olabilirdiniz ama kendi tercihinizi yaşamışsınız, adamdan intikam almak istemek falan, korkunç!

Afedersin de bu adam altından mı ?
Ne bu kadar kıymet veriyorsun
Sen sevmişsin o bunun kıymetini bilememiş yapıcak birşey yok
Bırak boşver hayatına bak
Şu adamlar kendini bir b...sanıyor siz şöyle yapınca valla
Kimseyi kendinden fazla sevme sana bir hayat dersi !

O kadar uzatmaya gerek yok. Karşıdakinin rahatsız olduğu her davranış tacizdir. Hukukta cezası olup olmaması taciz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ne tacizi ya amannn konuları ne kadar abartıyorsunuz
Banada msj atanlar var arada hiç taciz edildiğimi düşünmedim valla

Ben hukuk okuyorum
Tahmin ettim zaten, savcı olmak için hukuk eğitimi almak gerekiyor. O kadar genel kültürümüz var
Şaşırdığım nokta bu bakış açınız ve tedavi olmak yerine hala durumu kabullenmemeniz.
Ruh hali önemli...hele de savcı, polis gibi mesleklerde.

8 yil mi?????
insanlar esinden boşanıyor 1 yila kalmadan hayatina birini alıyor.

Yaa ben motor meslek lisesi çıkışlı otomotiv teknolojileri bölümünde okuyor sanmıştım. Aydınlandım şu an.

Yüzüne bakmayan adama yıllarca naylon bir aşkla (takıntı) bağlı kalan siz, sahte olan biz. Ne güzelmi
Eki Görüntüle 2863267
O kadar uzatmaya gerek yok. Karşıdakinin rahatsız olduğu her davranış tacizdir. Hukukta cezası olup olmaması taciz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Özür dilerim hanimefendi sizin gibi arhat (!) bir insanla tartışmak gibi bir hatada bulunduğum için. Mesaj attığım adama karsi hukuki bir suç işlemiş değilim ama sizi dava edebilirim sanırım naylon, tacizci ,sıkıntılı vs.

Azıcık hukuk biliyorsan bunlardan bir sonuç alamayacağını da bilirsin. Bak azıcık dedim. İstersen deneyebilirsin tatlı kıs

Eki Görüntüle 2863267
İyide kız her gün msj atıp sürekli arayıp rahatsız etmemiş ki
Her sene doğum gününde sanırım msj atıyormuş öyle bir konuşma geçmiş
Zaten eskiden arkadasmışlar
Yani bunun nesi taciz onu anlamadım
Adam rahatsız olsa suç duyurusunda bulunur zaten demek ki karşı tarafta öyle rahatsız falan değildi hatta kızın duygularını biliyordu egosu okşanıyordu belki hayatına biri girince de engelledi .
Heralde rahatsız olsa konu sahibine kırıcı bir şekilde konuşur engellerdi öyle birşey olmamış
Valla kızın derdi kendine bide taciz falan demeyin ya ne kadar abartıyorsunuz hayret birşey

konunuzu tekrar okuyun siz yazmışsınız intikam almak istiyorum diye
Ben o kelimenin yanlış yerlere çekilmesine sanki saldırgan bir tutum içerisindeymişim gibi lanse edilmesine tepki gösterdim öyle bir şey demedim demiyorum yanlış anlaşılma olmuşsa kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…