- Konu Sahibi Kalbimin_Aynasi
-
Hayir sinif arkadaslarim degilki okul dalga geciyor.Tanimadigim konusmadigim insanlar.senin ortamındaki kişilerde bir sorun var ilk kez böyle bırsey duydum kıme ne senın guzel yada cırkın olmandan Allahın yarattığı kul..acaba sen mi çok yüz veriyosun ortam yaratıyosun eleştirmelerine vs kusura bakma böyle sormam gerek çunku lafı bıle olmaz normalde boyle bır konunun.
Hayir sinif arkadaslarim degilki okul dalga geciyor.Tanimadigim konusmadigim insanlar.
Bende bilmiyorum cok garip bir durum.kaşlarınla alakalı olabilir mi? esmer misin, esmerlerin kaşları kalın gür oluyor, almayınca belki dikkat çekiyordur ama yine de saçma yaa okul neyin dalgasında yani, bir sürü insan gördüm okulda obez olanlar, saçını pembe yapanlar vs hiç de böyle laflar duymadım onlar hakkında.
Hayir sinif arkadaslarim degilki okul dalga geciyor.Tanimadigim konusmadigim insanlar.
Bazen bende bir cekememezlik var diye dusunuyorum cunku gecen defa sinif arkadasim bana geldi "Aslinda sana söylemek istemiyordum ama bugun giydigin kiyafetleri cok begendim cok guzel kombin"dedi bende "Neden istemiyordun söylemeyi,söyleseydin nolurduki? diye soracaktim sonra ögretmen beni cagirdi bende gittim icimde bos versin gitsin dedim.Kimsenin kimseyle dalga geçmeye hakkı yok herkes Adriana Lima deilki kimse dört dörtlük değil zaten ama herkesin kendine göre bir havası albenisi vardır.Belki çememezlik vardır o yüzden böyle davranıyo olabilirler.Ben olsam etrafımda böyle negatif gıcık insanları tutmam görüşmem Allahın yarattığına öyle yapılmaz.Ha çok acayip birşey giyersin ne bileyim rengarenk palyaço gibi anlarım ama öyle de bi tarzın yokmuş.Ah ben olcam güle güle sokarım lafı oturur kıçının üstüne pislikler!!
Birşey dicem mümkünse kaşlarının fotoğrafını çekip buraya koyarmısın neymiş olay yaratan bir görelim?Bi de hangi okul bu merak ettim
okul mu dalga geçiyor ?
hangi okulmuş orası ?
kendini değil çevreni değiştir. el alemin dediğine bakıp da kendini şekilden şekile sokma.
Ya okul Turkiyede degil ki yurtdisinda yasiyorum ben.
İlk aklıma ırkçılık geldi...Böyle birşey olabilir mi?
Evet bu yuzdenmis yani söyledikleri laflar cirkin oldugum icin.Hemde ben gayet bakimliyim genelde ojeli tirnaklarim fönlu saclarim giyimime cok özen gösteriyorum sade makyaj yapiyorum uniye giderken.VALLAH banada cok garip geliyor.Evet kaslarim kalin ben 13 yasimdayken aldim ama annem kucuksun dedi evde aylarca bu yuzden kavgamiz oldu.Sonra almayi biraktim.Sinif arkadaslarim okulda lisede unide herkes aliyor kasini bir tek bu yuzdendir diye dusunuyorum.
Hayir gayet bakimliyim ojeli tirnaklarim sade makyajim fönlu saclarim var hep.Giyimimede dikkat ederim hep bir tek kaslarim alinmamis o kadar.
bu millet bi tuhaflaşmış yaa başkasının kaşından bıyığından sanane
ha tabiki bi bayan bakımlı özenli olmalı da bu o bayanın kendini bağlıyo herkesten önce
belki uyarılabilir ki yakın samimi olan biri uyarır usulünce ama dalga geçme olayı çok saçma iyce kayışı koparmış bunu yapanlar
arkadaşım sen de tamamen bundan kaynaklandığını düşünüyosan halledersin gider yani üzülmeni anlıyorum da bi harekete geçmemek yanlış bunun gibi başka ihtimal verdiğin bişiler varsa muhakkak üstüne git ama önce kendin için yap bunu millete uymaya kalkarsan ohoo..biz bayanlar herşeyin üstesinden geliriz kendini bööle yıpratmana değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?