- Konu Sahibi Kalbimin_Aynasi
-
Ustune git derken?Napiyim yani?
Hayir sinif arkadaslarim degilki okul dalga geciyor.Tanimadigim konusmadigim insanlar.
Ya ben ilk önceler onlar öyle söyledigi zaman cok uzulurdum ama sonra basi dik gezmeye basladim hatta hava atiyormusun gibi gözukuyordu.Gecenlerde sisman yöndemsiz bir kizin yanindan gectim arkamca baktilar kendini podyumda model fln zanediyor dediler.Anlatigin kadarıyla çekici bir kızsın. Ayrıca kaslarını kıskanıyor ola bilirler, aklım olsaydı almazdım:)
gecen seneden beri dağınık kaşlar cok moda
eyer kaşların arasindada tüy varsa, Zadece onları Alman'ı tafisiye ederim. Bu dağınık kaşları özellikle ünlüler bile yapıyor! Bence çekemiyorlar! Burnunu havaya dik bak gör, senden nasıl çekinecekler! Havadan bak onlara, sanki çık aşagidalar gibi, ki öyle cocuklar ve emin ol bu tür cocukların cok sorunları var tatlım!
öz güvenine gelince kesinlikle katılmıyorum, çünkü özgüvenin olmasaydı hic kimseye asla soramazdin neden bunu yaptıklarını.
dedigim gibi onlara Zavaliymiş gibi bakışlar ver ve hiç onlara tepki verme, verirsen, sinirlendiğini hissederlerse hiç durmazlar.
zekasiz cocuklar ve sorunları olan insanlar Zadece öyle davranır unutma bebeyimsen onlara inat gülümse ve derslerine cok iyi çalış:)
Baska konu ne olabilir mesela?acaba başka bir konu yüzünden olmasın Türkiyede değilmişin..başkada bilemedim..
Ya ben ilk önceler onlar öyle söyledigi zaman cok uzulurdum ama sonra basi dik gezmeye basladim hatta hava atiyormusun gibi gözukuyordu.Gecenlerde sisman yöndemsiz bir kizin yanindan gectim arkamca baktilar kendini podyumda model fln zanediyor dediler.[/hahah güldürdün beni ya! Allahda seni güldürsün! Ben senin havani yerimBebeyim onlar ruh hastası bence! Bunalıma girmişler ve kendileri için düşündüklerini aslında sana diyorlarmış gibi sesleniyorlar. İnanmiyorsam araştır Internetden, ben okul zamanlarında cok proje hazırladım bu tür davranan cocuklar hakında. Onlar aslında seninle hiç alakası yokdur.
Emin ol, kendi, cevresi ve aile sorunu olan cocuklar öyle davranıyor.
Bence çantada bir ayna varsa, hediye etmelisin onlara!
Onları şikayet ede bilirsin canım. Seninle uğraşmalarına izin verme!
Kendine güven! Ve bu arada ben senin kaşlarını kiskana bilirimlütfen kaşlarına eleme!
Resim eklemezsini mantıksız çünkü ben olsaydım, yalancıda olsaydım, Internetden bur kız bulur istediğin gibi yüzünü kapatır eklerdimSenin anlattığın bana inandırıcı gelmiyor arkadaşım , yalan söylüyorsun demiyorum ama bence sen kuruntu yapıyorsun.
Bütün okul işi gücü bıraktı seninlemi uraşıyor.
Allasen yüzünü göstermene gerek yok günlük giydiğin bir kıyafetlerinle resmini koy az çok fikir yürütebilelim .
Baska konu ne olabilir mesela?
Resim eklemezsini mantıksız çünkü ben olsaydım, yalancıda olsaydım, Internetden bur kız bulur istediğin gibi yüzünü kapatır eklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?