- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #2.781
Anladım tamam canim15-16 da pik gördüm canım bugün silikleşmeye başlamış test
Renksiz ve kokusuzsa sorun yok diye biliyorum canim benim soğan kürü nedeniyle koyu renk akıntım oluyorKizlar bisey sorucam. Bende hergpn aknti oluyor azar azar
Ama yumurtlamaya yakin meseka o hafta baya syogun akintim oluyor. Neyse yumurtlama döngüm gectikten sonra bile adet olana kadar akintim var. Sanki yumurtlama döngüme yaklasiyormusum gibi bir akinti. Sizce ñormal mi? Sizdede oluyormu bu
Renksiz ve kokusuz bendeRenksiz ve kokusuzsa sorun yok diye biliyorum canim benim soğan kürü nedeniyle koyu renk akıntım oluyor
Öyleyse sorun yokmuş bebiş var mı ne kadardır evlisinRenksiz ve kokusuz bende
Aslında akıntının genel de ilk baş sebebi enfeksiyondur. Yumurtlama akıntısı olsa o kadar sürmez bence doktora gidip muayne olmalısınKizlar bisey sorucam. Bende hergpn aknti oluyor azar azar
Ama yumurtlamaya yakin meseka o hafta baya syogun akintim oluyor. Neyse yumurtlama döngüm gectikten sonra bile adet olana kadar akintim var. Sanki yumurtlama döngüme yaklasiyormusum gibi bir akinti. Sizce ñormal mi? Sizdede oluyormu bu
Canım Bende yumurtlama takip etmiyorum ama yumurtlama akıntım oluyor sadece bu takip sayılır mıLarka canım bende soğan Kuru kullanıyorm iftarda bir bardak sahurdan önce bir bardak. Adetten sonra başladım yumurtlama da takip etmiyorum 14 gün kullanıp bırakacağım
4 gün olması lazım canımCanım Bende yumurtlama takip etmiyorum ama yumurtlama akıntım oluyor sadece bu takip sayılır mıbirde bugün 6.günüm senin kaçıncı gün
Revani yap canımBana basit hafif güzel bir tatlı tarifiniz varsa paylaşır mısınız kızlar
Pek sevmiyorum aslında ama yapsam mı acaba hiç yapmadımRevani yap canım
Başka kullandığın bir şey var mı4 gün olması lazım canım
Pek sevmiyorum aslında ama yapsam mı acaba hiç yapmadım
Portakalım limonum varsa kek harcının içine rendele kabuklarını bir limon bir portakal kabuğu rendesi efsaaanne oluyo yumurta kokusu olmuyo hafiflik katıyo daha fazlanaroması güzel oluyoBaşka kullandığın bir şey var mı
Yok canımBaşka kullandığın bir şey var mı
Canım elmalı muhalebbi bildiğim hafif tatlıBana basit hafif güzel bir tatlı tarifiniz varsa paylaşır mısınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?