Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisey sorucam. Bende hergpn aknti oluyor azar azar
Ama yumurtlamaya yakin meseka o hafta baya syogun akintim oluyor. Neyse yumurtlama döngüm gectikten sonra bile adet olana kadar akintim var. Sanki yumurtlama döngüme yaklasiyormusum gibi bir akinti. Sizce ñormal mi? Sizdede oluyormu bu

Renksiz ve kokusuzsa sorun yok diye biliyorum canim benim soğan kürü nedeniyle koyu renk akıntım oluyor

Aslında akıntının genel de ilk baş sebebi enfeksiyondur. Yumurtlama akıntısı olsa o kadar sürmez bence doktora gidip muayne olmalısın

Larka canım bende soğan Kuru kullanıyorm iftarda bir bardak sahurdan önce bir bardak. Adetten sonra başladım yumurtlama da takip etmiyorum 14 gün kullanıp bırakacağım

Larka canım bende soğan Kuru kullanıyorm iftarda bir bardak sahurdan önce bir bardak. Adetten sonra başladım yumurtlama da takip etmiyorum 14 gün kullanıp bırakacağım
Canım Bende yumurtlama takip etmiyorum ama yumurtlama akıntım oluyor sadece bu takip sayılır mı birde bugün 6.günüm senin kaçıncı gün

Şerbetinde şeker var içinde de olduğu için içindeki tarifte 1 su bardağı şeker yazıyo ben yarım su bardağı yapıyorum hafif oluyo mideyi rahatsız etmiyo ramazanda daha hafifleşsin diye üstüne krem şanti sürüyorum çok hafif oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…