- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.601
Büyük ihtimalle o yüzden canım bakacağız işteCanım adet zamanı vucut su topluyor. Ben 2-3 kilo fazla çıktığımı bilirimsen adet bitince tartıl ama sakın kilo aldım diye düşünüp bozma
Tokluk saatinde yiyebilirsin canımBüyük ihtimalle o yüzden canım bakacağız işteyahu bugun de canım varya şöyle güzel bi çikolata pasta çekiyor uff ama ev pastası
Kim yapacakTokluk saatinde yiyebilirsin canım
Kim yapacakadet olsam geçeçek bunlar
Şöyle birisi yapsa gel dese falan gitsembende malzemen var yapmak istiyorsun sandım
Meyve ye canım şeker ihtiyacını bastırsın birazŞöyle birisi yapsa gel dese falan gitsemelin İstanbulların da kimim kimsem yok şaka bi yana baktım da sütüm çok az yetmez neyse artık en iyisi yememek
İyiyim canım sen nasılsın yoksun ortalardaKızlar naberrr
İyi canım senden naber nerelerdesinKızlar naberrr
Öyle yapıyorm canımMeyve ye canım şeker ihtiyacını bastırsın biraz
İyiyim canım sen nasılsın yoksun ortalarda
İyiyim bende canım dun merkeze indik biraz elbise baktım düğün var diğer aya kilo almışım hiçbir kıyafetim olmuyorİyi canım senden naber nerelerdesin
Verirsin canımİyiyim bende canım dun merkeze indik biraz elbise baktım düğün var diğer aya kilo almışım hiçbir kıyafetim olmuyor
Veriliyormuş sanırım bayağı araştırdılar normalleşme surecine girdik diye vallahi korkuyorum hiç bilmiyorum nasıl olcak yakın olmazsa asla gitmemVerirsin canımdüğünlere izin veriliyor mu ki
Dikkat edersiniz canım mesafe vardır zaten.Veriliyormuş sanırım bayağı araştırdılar normalleşme surecine girdik diye vallahi korkuyorum hiç bilmiyorum nasıl olcak yakın olmazsa asla gitmem
Anladım canım veriliyorsa yapılır gidersin çok kalmazsın canımVeriliyormuş sanırım bayağı araştırdılar normalleşme surecine girdik diye vallahi korkuyorum hiç bilmiyorum nasıl olcak yakın olmazsa asla gitmem
İyiyim canım biraz ıslandım bugün okul çıkısi battaniye sarindim yatiyom kocise naz yapiyomBen iyiyim canım sen nasılsın
Yağmurda mı yağmurİyiyim canım biraz ıslandım bugün okul çıkısi battaniye sarindim yatiyom kocise naz yapiyom
Evet canım yağmur semsiyeme istasyonda unuttum sabah giderken artk semsiyemde yokYağmurda mı yağmur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?