Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım biz pıhtılaşma hastalarının hergün coraspin b12 ve folit asit içmesi gerekiyor metil formda.bunları ihmal etme
Doktor böyle ilaçlar vermedi ki bana iğne verdi eksiklik için onları da kullandim ama bilmiyorum virüsten gidemedim aynı doktora tekrar biri diyor bebek 7 aylık pihtidan ölmez biri diyor başka bulgu yok ne yapacağımı şaşırdım bende

Cok acı yaşamışsın canım Allah ne verirse hayırlısını versin inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursun

6 ay dedi sadece başka bir bilgi vermedi. Gerçekten ben sezaryan sonrası kontrole gittiğimde bile hamile kadınları görüp ağlayacak duruma gelmistim. Rabbim bidaha bize de kimseye de yasatmasin. Sabrını versin.

Yok canım ben 9.ayında ölen biliyorum.lütfen herşeyden önce iyi bir perinatoloğa git.onlar bu işin uzmanı.

Yok canım ben 9.ayında ölen biliyorum.lütfen herşeyden önce iyi bir perinatoloğa git.onlar bu işin uzmanı.
evet benim arkadaşımın öyle doğuma az kala öldü nedeni de pıhtılaşma yüzündenmiş. sizinde acılarınız çok olmuş. rabbim bundan sonra acı göstermesin...

Ayy ben İstanbul'dayım oralara gidemem ki hiç yaa ama bu ilaçları kullanacağım teşekkür ederim
Canım istanbulda da çok çok iyi doktorlar var onları bi araştır.ama bizim durumumuza parinatolog bakar.normal doktor anlamaz.

Ayy ben İstanbul'dayım oralara gidemem ki hiç yaa ama bu ilaçları kullanacağım teşekkür ederim
eğer isteseniz o arkadaşımın doktorunu öğrenebilirim ilk çocuğu pıhtılaşma yüzünden ölünce doktoru bu sefer iğne ilaç vs kullanarak ikinciye doğumunu sağladı şuan 2 yaşında kızı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…