- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.561
Hiç bilmiyorum canım istersen tekrar kan ver.Kızlar ben 17 mayısta erken adet oldum ama lekelenme şeklınde oldu adet gibi deildı 4 gün sürdu kan verdım negatıf cıktı sımdıde sankı adet olcakmısım gibi agrı sancı oluo acaba gebelik varmıdır yoksa klomenden kaynaklı 3 cm kist var demistı ondanmı böleyım acaba bi bilginiz varmı
Değilim 3 ay önce alındı.Şuan hamile misiniz yani
Üzüldüm gerçekten inşallah tekrar olur en kısa zamandaDeğilim 3 ay önce alındı.
İnşallah canım sezaryen olduğum için bir kaç ay daha bekleyeceğim.ovülasyon testi çok işe yarıyorÜzüldüm gerçekten inşallah tekrar olur en kısa zamanda
Evet doğru yarıyor ama ben testle stres oluyorm tamamen görevmiş gibi geliyor. Siz o zman doğal yolla gebe kaldınız. Eşiniz bişey falan mı kullandıİnşallah canım sezaryen olduğum için bir kaç ay daha bekleyeceğim.ovülasyon testi çok işe yarıyor
İnşallah hepimiz yazarız hamileyimmmmYok kuzum yazdığını da görürüz inşallah
İnşAllah canımİnşallah hepimiz yazarız hamileyimmmm
Canım ben 3 sene olcak hiç gebe kalmadım yani açıkcası bir bilgim yokMerhaba bende 17.09.2019 da 7 aylık ölü doğum yaptım tekrar gebe kalmak istiyorum ama 8 aydır kalamadim hala bu kürler ise yarama oranı nedir acaba bende denemek isterim.
Anladım teşekkür ederim. Acaba sezaryan doğum gebe kalmayı zorlaştırıyor mu ölü doğum yaptığım için korktum normal doğuma girmeye sezaryan oldumCanım ben 3 sene olcak hiç gebe kalmadım yani açıkcası bir bilgim yok
Hiç sanmıyorum sezeryanın zorlaştırıcağını benim biz 3 kardeşiz ve hepimiz sezeryanAnladım teşekkür ederim. Acaba sezaryan doğum gebe kalmayı zorlaştırıyor mu ölü doğum yaptığım için korktum normal doğuma girmeye sezaryan oldum
Anladım teşekkür ederim sağolunHiç sanmıyorum sezeryanın zorlaştırıcağını benim biz 3 kardeşiz ve hepimiz sezeryan
Kısaca anlatayım inşallah kısa olurEvet doğru yarıyor ama ben testle stres oluyorm tamamen görevmiş gibi geliyor. Siz o zman doğal yolla gebe kaldınız. Eşiniz bişey falan mı kullandı
Canım şu an bende sezaryenliyim ben de ölü doğum yaptım ne yazık ki.böyle birşey yok tabiki.sen gerekli kontrollerini yaptır hormonlarına tüplerine baktır.bazen hormonel düzensizlik olabiliyor doğum sonrası.ama sezaryen gebe kalmaya engel değil.Anladım teşekkür ederim. Acaba sezaryan doğum gebe kalmayı zorlaştırıyor mu ölü doğum yaptığım için korktum normal doğuma girmeye sezaryan oldum
Ben genetik kan pıhtısı egilimliymisim bundan ölü doğum oldu aşırı kanamalı acaba diyorum sonraki gebelik etkilendi mi doktor yok diyor ama kalmıyorum hamile yine de tekrar gideceğim hastaneye bu baksınlar diyeCanım şu an bende sezaryenliyim ben de ölü doğum yaptım ne yazık ki.böyle birşey yok tabiki.sen gerekli kontrollerini yaptır hormonlarına tüplerine baktır.bazen hormonel düzensizlik olabiliyor doğum sonrası.ama sezaryen gebe kalmaya engel değil.
Bende de pıhtılaşma var ama benimki ondan değil engelinden oldu.canım ben de bu süreçte çok fazla kan kaybettim hatta anemi oldum o yüzden 3 kutu demir kullandım hala kullanmaya devam edeceğim bu gibi değerlerin düşüklüğü bile hamile kalmayı zorlaştırabilir.Ben genetik kan pıhtısı egilimliymisim bundan ölü doğum oldu aşırı kanamalı acaba diyorum sonraki gebelik etkilendi mi doktor yok diyor ama kalmıyorum hamile yine de tekrar gideceğim hastaneye bu baksınlar diye
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bende kan sayımı yapıldı sadece B12 eksikligi çıktı belkide dediğiniz gibi onun etkisi vardır kontrolleri tekrar yaptirmaliyim ama 9 gundur adet gecikmem de var normal idrar testinde pozitif çıkarken kan testi negatifti dün yaptirdigimda tekrar bi gidip baktirmakta fayda varBende de pıhtılaşma var ama benimki ondan değil engelinden oldu.canım ben de bu süreçte çok fazla kan kaybettim hatta anemi oldum o yüzden 3 kutu demir kullandım hala kullanmaya devam edeceğim bu gibi değerlerin düşüklüğü bile hamile kalmayı zorlaştırabilir.
Aynı zaman da çok zor bebeği hissedip kaybetmek Rabbim kimseye vermesin başın sağolsun ben çok yıprandım bu dönemdeÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bende kan sayımı yapıldı sadece B12 eksikligi çıktı belkide dediğiniz gibi onun etkisi vardır kontrolleri tekrar yaptirmaliyim ama 9 gundur adet gecikmem de var normal idrar testinde pozitif çıkarken kan testi negatifti dün yaptirdigimda tekrar bi gidip baktirmakta fayda var
Canım biz pıhtılaşma hastalarının hergün coraspin b12 ve folit asit içmesi gerekiyor metil formda.bunları ihmal etmeÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bende kan sayımı yapıldı sadece B12 eksikligi çıktı belkide dediğiniz gibi onun etkisi vardır kontrolleri tekrar yaptirmaliyim ama 9 gundur adet gecikmem de var normal idrar testinde pozitif çıkarken kan testi negatifti dün yaptirdigimda tekrar bi gidip baktirmakta fayda var
Çok çok zor yaşamayan bilmez o kadar uğraştım ben o bebeğe sahip olmak için.kıpırtısını hissediyosun cinsiyetini öğreniyorsun bir sürü plan yapıyosun ama o ameliyathaneden herkesin kucağı dolu çıkarken sen boş cıkıyorsun.rabbim bize sabır versin.sana doktor bir süre verdi mi gebe kalman için seçaryen sonrası.Aynı zaman da çok zor bebeği hissedip kaybetmek Rabbim kimseye vermesin başın sağolsun ben çok yıprandım bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?