Yine anlaşılmaz işler

Sen arkadaslarının özel hayatını nerden biliyorsun ki?
Herkes özelini sana mı açıyor
Yada dünyadaki bütün başarılı kariyerli adamlarla mı arkadaşsın anlamadım
Yaşadığımız tecrübeleri anlatıyoruz burda yakan mı söylüyoruz

Arkadaşım oldukları için? Çoğu arkadaşım ben de dahil, internete foto koymayı anlamsız buluyor, uğraşmıyor.

Bana niye çemkiriyorsun ki ablacım ben ne dedim şimdi🙄 İnternetten ona buna yazan adamlara kızıyorsun madem, çare belli, görüşme bunlarla. Aynı anda 87544 kişiye yazıyorlar, sence bu adamların ciddi ilişki niyeti var mıdır? Bana çok şahane tipler dek geldi diyorsun, söyler misin elinde net bir sonuç var mı, şu anda bu adamların hangisiyle düzgün ve stabil bir ilişki içindesin?

Çok afedersiniz ama bu ima nasıl oluyor merak ediyorum. Şu an bu topicte salt seks için buluşma yapmış en çok ben varımdır herhalde. Burada bir türlü doğrusu yazılamayan fakbadi dediklerinden. Hiçbirinde önden pazarlık yapar gibi sonu yatakta mı bitecek, mutfak tezgahında mı diye konuşmadık. Nasıl normal bir buluşma yapılıyorsa o şekilde kahve içmeye çıkılır, konuşursun, sohbet güzel devam ederse elektrik alınmışsa ufak gülüşmeler olur. Evlere dağılma kısmı geldiğinde de o ayrılık anındaki enerji sevişip sevişmeyeceğini belirler. Cidden bu tarz buluşmaların e hadi şimdi seviştiğimiz kısma geçiyor muyuz diye yaşandığını mı düşünüyorsunuz. Böyle yaşayan varsa bunu romantik ilişki görmediğinden basite indirgemesin lütfen bunun bile bir adabı var çünkü.
Bende fakbadilik muessesesi yok ama ilk buluşma sonrasi opusme, yakinlasma vs var :D

Flort asamasindaysan zaten asıl vedalasirken kopar olay. Konu sahibi gibi arabada iyi gecelesirken ortam elektriklenir, bir bakarsin opusuyorsun. Adam da muhtemelen enerjisini arabaya sakladi, elini optugu halde konu sahibi ok kib bye dedigi icin (ki bunda da sorun yok, kadin sevismek istememis gitmis) daha ustune dusup ugrasmak istemedi.

Evet...buyur ne ya

Buyur nedir yani, biri yazarsa önce selam verirsin selam yazarsın, naber yazarsın buyur ne🙄 Adam en basit görgü kuralından habersiz

Bence alakasız bir şey sor kapat konuyu bir daha yazma. Misal X ünvesi ofis yönetimi bölümüne yüksek lisansa başvur cam, tanıdığın hoca var mı yaz. Adam hödük, niye aramadın yazma bemce

Buyur nedir yani, biri yazarsa önce selam verirsin selam yazarsın, naber yazarsın buyur ne🙄 Adam en basit görgü kuralından habersiz

Bence alakasız bir şey sor kapat konuyu bir daha yazma. Misal X ünvesi ofis yönetimi bölümüne yüksek lisansa başvur cam, tanıdığın hoca var mı yaz. Adam hödük, niye aramadın yazma bemce
Cok gec.

Bende fakbadilik muessesesi yok ama ilk buluşma sonrasi opusme, yakinlasma vs var :D

Flort asamasindaysan zaten asıl vedalasirken kopar olay. Konu sahibi gibi arabada iyi gecelesirken ortam elektriklenir, bir bakarsin opusuyorsun. Adam da muhtemelen enerjisini arabaya sakladi, elini optugu halde konu sahibi ok kib bye dedigi icin (ki bunda da sorun yok, kadin sevismek istememis gitmis) daha ustune dusup ugrasmak istemedi.

Aksam 5ti...adam dedi ki gündüz date i ilginç oldu dedi ..ben de dedim neden? Akşam mı daha iyi oluyor date dedim...kem küm etti...
Elimi öpünce hadi gel demeliydim di mi :) eve...
Baştan soyledim halbuki ya

Aksam 5ti...adam dedi ki gündüz date i ilginç oldu dedi ..ben de dedim neden? Akşam mı daha iyi oluyor date dedim...kem küm etti...

Saçma sapan bir tip boşver sen bu zırtoyu

-Selam ben vesikalıyarim
-Selam ben de 2 kez gazeteye çıkmış fütüristik adam
-Aa ne hoş
-Buluşalım mı?
-Olur ama baştan söylim sexs yok
-Tamam ben zaten sadece konuşmak istiyordum, cinsellik ihtiyacı olan sağlıklı bir erkek değilim ki
-Hihi çok tatlısın
-Gazeteye de çıktım ayrıca 😎

Arabadan inerken bişi falan mı oldu dedim.
O kadar birbirimize zaman ayırdık ya dün en azından arkadaş olabiliriz falan desen de olurdu tamamen sessiz kalmak selam dahi vermemek yerine dedim...
Şunu yazmış: yoo bişi olmadı neden oyle düşündün ki...
Sonrası yok
Çok gereksiz bir mesaj olmuş canım ya. Ne olduğu belli İşte. Buluşma ertesi sabahın körü günaydın mesajı gelmezse o iş yaş. Selam vermiyorlar öküzler İşte hala öğrenemedik bu tipleri. Bundan sonra lütfen ama lütfen destan da yazsa cevap verme. Bi cacık olmaz bu adamdan.

-Selam ben vesikalıyarim
-Selam ben de 2 kez gazeteye çıkmış fütüristik adam
-Aa ne hoş
-Buluşalım mı?
-Olur ama baştan söylim sexs yok
-Tamam ben zaten sadece konuşmak istiyordum, cinsellik ihtiyacı olan sağlıklı bir erkek değilim ki
-Hihi çok tatlısın
-Gazeteye de çıktım ayrıca 😎

Teşekkürler özet için...Bundan bi de karikatür çizersin

Gitmek istememissiniz gitmemissiniz. Bunda bir sorun olamaz zaten. Her date'e gittigimizle yatsaydik :D

Sizin bastan seks yok ha demenizi adam naz veya "ben senin bildiğin kizlardan degilim" ayagi cekiyorsunuz diye algilayabilir. Direkt yazdiginiz gibi soylediyseniz bence biraz havada kaliyor. Adam belki sirf bu yüzden bile bulusmus olabilir, ben kafalarim diye.

Sevismekte beis gormeyen bir kadin aksam beste eve çıkardı. Adam muhtemelen sizi kafalayacagini dusundu.

Yalniz ogle yemegi mi yediniz ya ben kaçırdım onu. Aksam beste bitiyorsa nasil yemek oluyor?

Back
X