• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine anlaşılmaz işler

Yani çok merak ediyorsam ben yazarım önce ve tavrına bakarım o devam ettiriyor mu yazıp diye
E devam ettirmiyorsa nedenini açıklayıp bye derim bence bu kadar bu işi büyütmeye gerek yok

zira böyle yemeklerden sonra mesaj atılır daha açık olunur kritik yapılır falan
Ama adamın ilişki anlayışı ne bilemeyiz

Aynen yani...bişi dersin...arkadaş olabiliriz dersin kibarca ne biliim ama elini öperek ayrılıp kayıplara karışmak tam bir öküzlük

Şöyle diyeyim benim okul arkadaşım gayet başarılı bir adam, şirketi var bolca parası var. Boşanmış, 2 çocuklu, 40yaş civarı. Bütün kadınlar peşinde koşuyor, o da peşinen ciddi ilişki istemediğini söylüyor buna rağmen kadınlar koşmaya devam.. Kadınlar köpekbalığı gibi paranın kokusunu alınca üşüşüyor🤪🤪🤪Böyle adamlar 10 çocuğu varsa da boş kalmaz, takılmalık arıyorsa bile etrafında mutlaka oluyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Etrafındakileri beğenmiyorlar demek ki
Hepimiz etrafımızdakilrri beğenmek zorunda mıyız
Tinder gibi uygulamalar kullanıyor erkeklerin çoğu bütün dünyada böyle
Daha çok alternatif var neden çevresindekiyle uğraşsın ki

Sana o kdr cok katılıyorum ki. Benımde anlatmak istediğim tam olarak buydu ama farklı anlasıldı galıba. Bırz mantıklı dusunmek gerekıyor cıdden

En baştan peşinen bunu yazdık ikimiz, de, böyle adamların sevgili aramasına hiç gerek yok bile etraflarında 18-55 yaş aralığında 87653345 59964 tane talip oluyor zaten😁😁

Ne zaman aramıştı mesela
Tanıştığımız akşam eve dönünce mesaj atmıştı, çok memnun oldum tanıştığımız için, çok güzel bir sohbetti, tekrar görüşmek isterim yazmıştı. Ben de benzer cümleler yazdım. İki gün sonra falandı aradı buluşalım mı bugün diye. 34 yaşındaydı. O zamanlar whatsapp yoktu 10 seneyi geçti😂 zırt pırt yazışılmazdı😂 şimdi gençler işin suyunu çıkardıklarından diğer türlüsü anormal sanıyorlar 😂 hayırlısı olsun 🌸

Vakit konusunda kendimden örnek vereyim.
Madem kendimizi örnek verebiliyoruz, belirteyim.

İlk cümlede söylediğiniz her şeye sahibim. Hatta biri Avrupa, diğeri Uzakdoğu'da olmak üzere iki ülkede eğitim ve üst düzey yöneticiliğim mevcut.

asıl phdsi olan, yüksek kariyeri olan, çok yoğun çalışan, özellikle yurtdışı eğitimi/kariyeri olan insanlar sanaldan date'lere açık oluyorlar.

Halihazırda bağlantılarım da üç aşağı beş yukarı benim özelliklerimde. Sanal buluşmalara teşne değiliz.
Bu; doktoralı birinin sanal buluşmalara kapalı kalacağı anlamına gelmeyeceği gibi, böylesi durumlara şüpheyle yaklaşmaya da engel değil.

Sizin tercih etmememiz bunu genellemez.

Bu sebeple sizin tercih etmeniz de bir üstte yaptığım alıntınızdaki gibi genelleme yapmak için yetersiz kalıyor.

Çerçevesi dar olan hanımlar sizin kafanızdaki sabit fikri bozacağım
:KK52:

Aynen yani...bişi dersin...arkadaş olabiliriz dersin kibarca ne biliim ama elini öperek ayrılıp kayıplara karışmak tam bir öküzlük
Konu sahibi, belki de adamın amacı hoş bir yemek yemekti ve yetti. Yeni limanlara yelken açabilirsiniz. :halay:

Merhaba linç time :) İsteyenler linçleyebilir, arada mantıklı yorumlar yapacaklar mutlaka olur diye açıyorum.
İnternetten biriyle tanıştım, meslek medeni durum işte hayat tarzı gibi özet bilgileri alıp fotoları görüp uzun uzadıya mesajlaşmadan buluştuk...Bulusmadan once amaç direkt sex ise hiç başlamayalım dedim açık açık...O da hayır once bana sohbet edebileceğim biri gerek dedi..
Adamdan bahsedecek olursam

Beni almaya geldi, arabasına bindiğimde çok şıksın dedi tşk ettim..
Fotolardakinden daha yakışıklı bi adam çıktı karşıma, doktora falan yapmış amerikada gayet zeki ve hoştu, ..Benim evin yakınlarında buluştuk biyerde oturduk ve çay kahve...Sizi beğenen ve beğenmeyen erkeği sohbet ederken anlarsınız...Bu gerçekten beğenmişti...Tüm ilgisiyle bendeydi sohbette...Sohbet te baya uzadı iyi gitti yani..2 cocugu varmış ve yönetici pozisyonunda hatta otururken hakkında çıkan haberler falan varmış çalışmalarıyla ilgili onlara falan beraber baktık

Sonra dedi yemeğe geçelim mi seni biyere götürmeyi planlıyordum, ben de artık acıkmıştım, sen yedin ama az önce sırf benim için zahmet etme dedim. O da yok benüm için atıştırma oldu bu yerim ben de dedi, kabul ettim ve gittik..Gittiğimiz yer bahçeli güzel biyerdi, mekanı beğendin mi, yemeği beğendin mi gibi sorular sordu....İlk buluşmada olmayacağına karar veren biri bunları yapmaz diye düşünüyorum onun için anlattım detayları..

Sonra geri eve bıraktı, eve yaklaşırken kendi hakkında fikrimi sordu, ben de düzgün bi beyefendisin gibisibe bişi dedim..O da sen de çok tatlısın deyip elimi alıp biranda öptü elimi..Bir de dedi ki böyle ilginç oldu gündü date'i..Ben de dedim ki neden, date hep akşam mı olur? Burda olay sex miydi burda esas galiba cevap
Sonra eve gelince tşk edip indim...

Ve dün akşam 5 gibi gelmiştim eve o zamandan beri ne arama ne mesaj...Genelde erkekle buluşunca beğenilmediğimi anlarım ve aramamasının sebebi budur ama bu sefer beğenilmeme de hissetmedim...
Mesela bi günaydın diyebilirdi falan...Anlamak cok zor sizce?

Ekleme: doktora amerika yalandır falan diyenler için, türkiyede hocalık yaptıgı ünv nin sayfasında özgeçmişi var orda yazıyor zaten hersey doğru yani...
Ağırdan alıyordur kendini. Sizin yazmanızı bekliyordur o da. 🤔

Üfff niye aramıyor o zaman madem çok beğendi seni
Yazdığımız hiçbirşrui beğenmiyorsun
O anlar elektriğinden
Elini falan öpmüş işte yapışmanı beklemiş öyle olmayınca da gitmiş
Zaten yine arar seni ama bu adamdan sana koca olmaz

:)) sanırım evet arabada yapışmam atlamam gerekiyordu bu kadar kariyerini öven bi adama...

Tanıştığımız akşam eve dönünce mesaj atmıştı, çok memnun oldum tanıştığımız için, çok güzel bir sohbetti, tekrar görüşmek isterim yazmıştı. Ben de benzer cümleler yazdım. İki gün sonra falandı aradı buluşalım mı bugün diye. 34 yaşındaydı. O zamanlar whatsapp yoktu 10 seneyi geçti😂 zırt pırt yazışılmazdı😂 şimdi gençler işin suyunu çıkardıklarından diğer türlüsü anormal sanıyorlar 😂 hayırlısı olsun 🌸

Tamam da eve gidince msj yazmıs en azından..

:)) sanırım evet arabada yapışmam atlamam gerekiyordu bu kadar kariyerini öven bi adama...
Aynen çünkü kadınlar böyle yapıyor alışıktır zaten böyle olmasına
Adam boşuna mı okumuş kız götürmek hakkı
Gerçekten iğreniyorum artık böyle tiplerden
Kariyerlerini alıp bir taraflarına sokabilirler

Vakit konusunda kendimden örnek vereyim. Çok yoğun olduğum bir dönemde sosyal hayata vaktim olmamıştı ama birileriyle de tanışıp görüşmek istiyordum. Bu şekilde oturduğun yerden gördüğün insanlara iki sohbet edip sonrasında yüz yüze kahve içmek o şekilde tanımaya çalışmak, sosyal ortam yaratıp biriyle tanışmaktan daha kolay. Zira sosyalleşmeye çıktığım zaman (en azından ben) algılarımı açıp kiminle flört edebilirim diye bakınmıyorum. Böyle olması için sosyalleşmek için çok sık harcayacağım bir vaktim olmalı.
Belki phd li değilim ama biz de çok yoğunduk kendi çapımızda ortalama üstü bir statüdeydik 😄 Aynı şekilde uygulamadan tanışıp görüştüğüm kişiler de öyleydi. Bir basketçiyle bile çıkmışlığım var. O da belki phd li değil ama kadınların hayallerini süsleyen biriydi. Benim bir sporcuyla sosyal ortamda tanışmam için sürekli maçlara gidiyor olmam veya bir şekilde ortak bir arkadaşım olması gerekirdi. E bu da yoğunken yapamayacağım bir şey.
Ben esimle online oyundan tanistim. Daha dogrusu online oyundan bir arkadasimin arkadasiydi. Toplanip gorusuyorduk o oyunu oynayanlar. Aramizda doktor, disci vardi. Hakim de vardi, ben avukat olarak katilmistim. Hatta savas ucagi pilotu bile vardi. Olabilecek seyler bunlar, cagimiz artik internet cagi. Bizleri ortak hobimiz bir araya getirmisti. Hala gorusuyoruz 10 yil olacak nerdeyse.

Aynen çünkü kadınlar böyle yapıyor alışıktır zaten böyle olmasına
Adam boşuna mı okumuş kız götürmek hakkı
Gerçekten iğreniyorum artık böyle tiplerden
Kariyerlerini alıp bir taraflarına sokabilirler

Düşündüm de şimdi, kariyeriyle cok övündü, alanında türkiyede en yüksek yerde çalıştıgını soyledi, hürriyette haberi çıkmış onu gösterdi ve 2 kez beni türkiyenin futurist'i olarak soyluyor dedi...kariyer süper aferin ama kadınları boş zaman değerlendirmesi gördüğü sürece bi boka yaramaz

Sizden bekliyor olabilir diyecegim. Ama cocuk degil boyle oyunlarla ugrassin. İliski istemiyor, bakti sen de cinsellik konusunda ciddisin, ne ugrasacagim mi dedi acaba?
Sen bir mesaj at, kaybedecek bir seyin yok.

Attım az ınce bişi sorucam sana dedim...
Yarım saat sonra "buyur" yazmış...

Back
X