- 11 Şubat 2023
- 11.254
- En iyi cevaplar
- 2
- 26.531
- 528
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Kaç saatlik yola ne kadar sıklıkla bu 15 gün talebiniz ?15 gün
Benim eşim istediğim yere geldi benim ailemin olduğu yere.Bu neden hep böyle oluyor
Yani neden evlenip eş ailesinin olduğu yere kadınlar gidiyor
Erkekler gitsin bi kere de.
Sonra burdaki kadınlar bile "ailene bu kadar sık gitme,eşini bu kadar uzun yalnız bırakma " die akıllar veriyor.
Eğer eşim ailesinden ayrılamıyorsa ben de ayrılamıyorum hadi bakalım.
Istediğiniz kadar gidin istediğiniz kadar kalin ailenizde.
Evleniyoruz diye kendi ailemizi atıp eşimizin ailesiyle dip dibe olmak zorunda değiliz.
Hep kadınlar fedakarlık yapıyor hep kadınlar.
Erkekler zahmet buyurup kayınpederlerinin hatrini bile sormaz ama bize dayatmalar bitmiyor.
Çok söylüyorlar hep söylediler ama dediğim gibi eşim burda aile saadeti yaparken benim aylardan aylara gitmem zoruma gidiyorKonularınıza baktım siz ne eşinizle ne de eş ailesiyle mutlu olmadığınız için gidip 15 gün kalmak istiyorsunuz. Kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ben aileme çok düşkünüm gibi bir bahane bulmuşsunuz kendinize at koşturmak istiyorsunuz. Sizin aileniz demiyor mu kızım ne işin var bu kadar burda diye? Benim annem söyler mesela kızım eşin çok yalnız kalıyor 15 gün kalınır mı der.
Olduğum yere 500 km uzaklıktaAilenizin bulunduğu yer ne kadar uzaklıkta mesela 10 12 saatlik bı yol mu ve ne sıklıkta gidiyorsunuz.senede bir yada altı ayda bir falan gidiyorsaniz ve uzaksa 4 gün az ama yakın bi yerse normal
Eşinle sorununu çözeceğine neden ailene kaçıyorsun? Böyle evlilik mi olur? Çocuğunuz var mı o nasıl o kadar ayrı kalıyor babasından?Çok söylüyorlar hep söylediler ama dediğim gibi eşim burda aile saadeti yaparken benim aylardan aylara gitmem zoruma gidiyor
Boşanın adam da başkasıyla yoluna devam etsin.Çok söylüyorlar hep söylediler ama dediğim gibi eşim burda aile saadeti yaparken benim aylardan aylara gitmem zoruma gidiyor
Eşinle sorununu çözeceğine neden ailene kaçıyorsun? Böyle evlilik mi olur? Çocuğunuz var mı o nasıl o kadar ayrı kalıyor babasından?
Var evet ama benim ailem de özlüyor çocuğumu kendi ailesi burda haftada bir görüyor benimkiler aylardan aylaraEşinle sorununu çözeceğine neden ailene kaçıyorsun? Böyle evlilik mi olur? Çocuğunuz var mı o nasıl o kadar ayrı kalıyor babasından?
Siz eşinizi gözden çıkarmışsınız boşanmanız gerekiyor.Var evet ama benim ailem de özlüyor çocuğumu kendi ailesi burda haftada bir görüyor benimkiler aylardan aylara
Çözüm belli boşanacaksın adam da kendisini anlayan bir eş ile yeniden evlenecek.Var evet ama benim ailem de özlüyor çocuğumu kendi ailesi burda haftada bir görüyor benimkiler aylardan aylara
Çok söylüyorlar hep söylediler ama dediğim gibi eşim burda aile saadeti yaparken benim aylardan aylara gitmem zoruma gidiyor
Konu sahibinin eşi zavallı bir koca falan değil merak etmeyin. Kök ailesini, eşinin ve evliliğinin önüne koymakta hiç sakınca görmeyen bir koca kendisi.Ay düşman başına bir gelin ve bir eşsiniz. Zavallı adam ya. Sidik yarışı yapayım derken kocanızdan olacak
Konu sahibinin eşi zavallı bir koca falan değil merak etmeyin. Kök ailesini, eşinin ve evliliğinin önüne koymakta hiç sakınca görmeyen bir koca kendisi.
Etme bulma dünyası gibi daha çok.Karısı da aynı. Bulmuşlar birbirlerini.
Etme bulma dünyası gibi daha çok.
Koca öyle olursa karısı da böyle olur.
Sidik yarışı mı bu? Onlar çocuğu her gün görüyor,benim ailemde o eşitlikte görsün.Sizin kafa gitmiş,bu adalet değil.Eğer sizin için bu durum olmazsa olmaz olsaydı ailenize yakın yerde evlenip dizlerinin dibinde yaşarsınız.Ben ailemden 13 saat uzaktayım senede 1 kere gidiyorum onlarda torunlarını o kadar görüyor kv ile aynı mahalledeyim ,eşimle hiç böyle saçma bir iddia içinde olmadım,aklıma gelmedi ben ve ailem evlenirken mesafenin farkındaydı sonradan sürpriz bir durum yoktu....Var evet ama benim ailem de özlüyor çocuğumu kendi ailesi burda haftada bir görüyor benimkiler aylardan aylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?