- 29 Eylül 2020
- 238
- 21
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
15 günnormal işte 3-4 gün. ne olması gerekiyordu?
fazla valla eşiniz haklı bence. ailelerden bi ayrışın15 gün
Gitmisken biraz daha uzun kalırım vs diye konuştunuz muKızlar iyi geceler geçenlerde aileye gitme sıklığı die konu açmıştım yine aynı konu ailem şehir dışında yaşıyor ve eşim 3-4 gün gider durur gelirsin diyor şaka gibi çok sinirlendim kendisi ailesiyle aynı şehirde gününü gün etsin bana gelince dediği kısıta bakın ..
Ben aynen öyle yaptım eşimi getirdimBu neden hep böyle oluyor
Yani neden evlenip eş ailesinin olduğu yere kadınlar gidiyor
Erkekler gitsin bi kere de.
Sonra burdaki kadınlar bile "ailene bu kadar sık gitme,eşini bu kadar uzun yalnız bırakma " die akıllar veriyor.
Eğer eşim ailesinden ayrılamıyorsa ben de ayrılamıyorum hadi bakalım.
Istediğiniz kadar gidin istediğiniz kadar kalin ailenizde.
Evleniyoruz diye kendi ailemizi atıp eşimizin ailesiyle dip dibe olmak zorunda değiliz.
Hep kadınlar fedakarlık yapıyor hep kadınlar.
Erkekler zahmet buyurup kayınpederlerinin hatrini bile sormaz ama bize dayatmalar bitmiyor.
Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürkenSiz 2-3 ayda bir 15 gun ailenizde kalacaksanız neden evlendınız ? 15 günde eşinizin ihtiyacı olmayacak mı size çocuğunuza ? Çocuğun düzeni bozulmayacak mı bu şekilde . 2 ayda bir üstelik yani hani sene de bir gitmediğinizi 2-3 ayda bir gidip 3 hafta kaldığınızı yazmıştınız önceki konunuz da ?
aynı şehirde olsan Senın ailende her hafta görürdü, hatta emınım daha çok görürdü .Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
Tek pişmanlığım zaten bir kişi için kaç kişiyi arkamda bırakmış olmakaynı şehirde olsan Senın ailende her hafta görürdü, hatta emınım daha çok görürdü .
Özlüyorsa az da aileniz gelsin gitsin .madem bastan evlenmeseydınız aileden kopamıyorsanız uzak şehire .
Eşinizde çokta yalnız bırakmamaya bakın sonra Allah esirgesin çoçuğunuzda alır temelli aile evine dönersiniz . Erkekler çokta yalnız kalmaya gelmıyor akılları kayıyor sizinki zorunlu bi ayrılıkta değil üstelik adam ben sana gitme kal yanımda dedikçe gittin die de bahanesi hazır .
Pişmansanız ayrılın dönün ailenizin yanına . Yani adama da bunu yapmaya hakkınız yok . Aileniz dışında oraları da özlüyorum die alıp çocuğu babasından uzaklaştırıyorsunuz . Yine valla iyi eşiniz varmış 2 aya bir gönderiyormuş yatılı 3-4 hafta…Tek pişmanlığım zaten bir kişi için kaç kişiyi arkamda bırakmış olmak
Ailem de geliyor ama ben oraları da özlüyorum memleketimi
5 saat mesafePişmansanız ayrılın dönün ailenizin yanına . Yani adama da bunu yapmaya hakkınız yok . Aileniz dışında oraları da özlüyorum die alıp çocuğu babasından uzaklaştırıyorsunuz . Yine valla iyi eşiniz varmış 2 aya bir gönderiyormuş yatılı 3-4 hafta…
benım eşim 3-4 hafta gitsem çocuğum da çocuğum die çatlar geberir ya da arkamızdan çıkar gelir . Kaç saat mesafe var ailenizle aranızda
Ailenizden ziyade siz eşinizi seviyor musunuz çünkü insan birini sevince memleketimi özlüyorum pişmanım demez bence . Aşkı için ülke değiştirenler var5 saat mesafe
Ne yapacak adam işi bırakıp çalışmayan karısının yanına mı gidecek. Taş mı yiyecekler sonra. Hem erkek çalışmalı evi geçindirmeli kadının böyle bir görevi yok dinen de böyle deniyor ya her konuda.Bu neden hep böyle oluyor
Sonra burdaki kadınlar bile "ailene bu kadar sık gitme,eşini bu kadar uzun yalnız bırakma " die akıllar veriyor.
Evleniyoruz diye kendi ailemizi atıp eşimizin ailesiyle dip dibe olmak zorunda değiliz.
Erkekler zahmet buyurup kayınpederlerinin hatrini bile sormaz ama bize dayatmalar bitmiyor.
Bu tamamen kadınların çalışmaması ya da çalıştığı halde işini bırakmaya çok hevesli olmasıyla ve erkeğe yüklenen ev geçindirme sorumluluğu ile ilgili.Bu neden hep böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?