Yine aynı konu !

Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
E kopamıyorsan neden başka yere gidip evlendin. 2 ayda bir 15 gün kalınır mı? Bu nasıl evlilik?
Senin ailen kalksın gelsin arada zaten. babası da öz çocuğunu özlüyor o zaman.

Eee yeter.ne güzel işte başka işler peşinde değil ki istediğin kadar kal demiyor.özlüyor aman bir başımdan gitsin demiyor.tam tersi sevinmen gerekiyor buna.ne tuhaf bakış açınız var?

Aileyle gününü gün etmek nedir çocuk musunuz ? Sizin yaşınızda koca yanında gününü gün edersin.millet depresyonlara giriyor bunun için.şükredin yahu.allah da hep dişi olmayana veriyor hee

Valla aşırı mızmız bir yapınız var.
Konu aça aça bir hal oldunuz.
Çözümü yok işte eşiniz de istemiyor ne yapalım yani ya da ne yapacaksınız ?
Hoşnut degilseniz boşanın ailenizin yanında bol bol kalın.
Hakikaten bazı erkeklerin işi çok zor
2 ayda 15 gün gibi bir süre nedir yahu ?

Aboo ne diyorsun sen? İki evli gibi yaşıyor kadın.

Konu sahibi yakında kocan git istediğin kadar kal der ama karşılaşacağın şey hoşuna gitmeyebilir. Senin anan baban demiyor mu sen evli misin bekar mısın diye.

Böyle biri varmış annemlerin köyünde hep annesinde. Adam en son boşanmadan daha bi daha evlenmiş. Kadın boşanmış. Kadının annesi bile kendi yıktı yuvasını demiş. 2 ayda bir bi ay normal mi sence?

Gecen ağustostan beri gitmedim babam geldi gitti, eksilmedim, gidince düzen bozuluyor, eşimle özlüyoruz, çocuğu özlüyor, Eylül gibi birlikte gidelim diyoruz. Ki eşimin ailemle hiç sorunu yok kardeşimle bile benden çok konuşur, babamı arar muhabbet ederler, sakalasirlar, bana bı kisitta yok. Ama kendi duzenimi bırakıp gitmek hele öyle 15gun falan.. 3gun zor duruyorum 5.gun gitmek için bahaneler sıralamaya basliyorum. Sen bilirsin de iki ayda bir 15gun git gel yapmak yorucu değil mi, ailen de gelsin, niye takıldın sen bu konuya.
Şartlanmak yerine uygun oldukça gidip istediğin kadar kalıp dönsen de, daha gitmeden böyle gerilip durmasaniz olmaz mı

Yani bunlar çok fazla kişiden kişiye değişebilir durumlar bence. Ben doğduğum büyüdüğüm semti sokağı bile özlüyorum. Ara sıra gidip hasret gideriyorum,bir kafede oturuyorum etrafı izliyorum. Bakın daha hiç insandan bahsetmedim. Sokak semt diyorum. Kaldı ki ailemi de uzakta olsam çok özlerdim. Evlendim diye kocamın başını bekleyecek değilim,ara sıra ayrı kalabilirim. Aynı durum eşim için de geçerli,o da ailesine istediği sıklıkta gidebilir, istediği kadar kalabilir. Benim için bunlar normal şeyler.

Ben evde yokum diye kocamın gözü gönlü başkasına kayacaksa zittirip gitsin kaysın kime nereye isterse. Benim ailem var,iş seyahatim var,yaşlılığım var,hastalığım var. Ömür uzun,var oğlu var yani. Şimdi ben aileme gittim 10-15 gün kaldım diye gidecek adam yaşlılığımda hastalığımda zaten topuklar gider.

Evlendikten sonra ailenizle görüşme sıklığınızı eşiniz belirlemesin,kendiniz belirleyin. Ama şöyle de bir durum var,çocuklar düzenleri bozulsun istemez. Çocuğun rutini önemli,düzeni önemli. Ben olsam eşten çok çocuğumu düşünürüm. Onun odası,yatağı düzeni bozulmasın diye hiç bir yerde uzun uzun kalamam. O da olayın ayrı bir boyutu tabi

Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
Siz işi tadında bırakan biri değilsiniz adam biraz boş verse 2 ayda bir 3-4 hafta kalacak rahatlıktasınız.Bu kadar anam babam diyecektiniz onların yanında bir evlilik yapsaydınız......

Sizi aynı eski eşime benzettim sürekli annesine gitmek isteyen ve sınır koyamayan .Sizin aile ya da akraba bağlarınız çok güçlü olabilir ama eşiniz öyle alışmamış olabilir bu elbette sizi kısıtlaması anlamına gelmez ama evliyken artık eski süreklilikler devam edemez. Yuvada oldğunun farkında olunması gerekir.Bu şekilde olursa sonu hüsran olabilir ben dayanamadım bu kadar aileci birine beni görmedi cnku muhakkak eşinizde önceliği ona verdiğinizi düşünmüyor.

Valla benım kocam çok iyidir ama asla kabul etmez çocuğunun falan uzak kalmasını hadi beni idare eder ama çocuğundan ayrı yapamaz

Valla benım kocam çok iyidir ama asla kabul etmez çocuğunun falan uzak kalmasını hadi beni idare eder ama çocuğundan ayrı yapamaz

Çocuğu küçük heralde. Ben anneme gidiyorum kızım evimize gidelim, babam gelsin alsın diyor. Zaten okul işleri olsa duramaz. Sonuçta kendine yapıyor ev düzeni de yoktur.Tam alışamamış evliliğe belliki. Ailesi de gel diyor demekki özlüyorlar demiş. Ailesi de uyarmıyor.

Bu bir saygı, özen meselesi.hastalikla, zorunlulukla aynı şey mi?

Aynen öyle hani derler ya biriniz deliyse biriniz akıllı olsun die . Hıc yok ellam

Bu bir saygı, özen meselesi.hastalikla, zorunlulukla aynı şey mi?
Erkekler için fark ettiğini mi sanıyorsunuz?
Ona bakarsanız evde yok diye başka kadına bakılır mı sizce? Normal mi yani sırf evde şu veya bu sebepten yok diye başka kadına bakmak?
Dediğim gibi kişisel bir durum aslında. Önemli olan bu kararı kendi başına verebilmek. Evlendik diye hayatımıza ipotek koydurmamalıyız. Gün gelir uzun kalınır ailede,gün gelir hiç gidilmez. Belli olmaz bence.

Eşiniz ailesiyle aynı yerde yaşadığı için görüşme sıklığı normal. Ama maalesef geçmişten beri gelin alma, gelin getirme, yani bu şekilde adet töremiz olduğu için eşinizin istediği yöre de yaşıyorsunuz. Sadece siz değil hepimiz öyle. Ben de eşimin ailesinin yakınında oturuyoruz ama eşim sürekli anne babasında değil. Ben desem de sürekli gitmez. Çünkü evimiz daha önemli bence eşinizde görüşme sıklığını azaltırsa orta yolu bulursunuz. Lütfen böyle şeyler için aranızı bozmayın. Evlendikten sonra hem kadın hemde erkek için önceliği kurdukları aile olmalı. Bunu başarırsanız dünya huzurunu bulmuş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…