- 14 Ağustos 2018
- 20.788
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.387
- 598
- Konu Sahibi papatyaskk
-
E kopamıyorsan neden başka yere gidip evlendin. 2 ayda bir 15 gün kalınır mı? Bu nasıl evlilik?Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
Eee yeter.ne güzel işte başka işler peşinde değil ki istediğin kadar kal demiyor.özlüyor aman bir başımdan gitsin demiyor.tam tersi sevinmen gerekiyor buna.ne tuhaf bakış açınız var?Kızlar iyi geceler geçenlerde aileye gitme sıklığı die konu açmıştım yine aynı konu ailem şehir dışında yaşıyor ve eşim 3-4 gün gider durur gelirsin diyor şaka gibi çok sinirlendim kendisi ailesiyle aynı şehirde gününü gün etsin bana gelince dediği kısıta bakın ..
Aileyle gününü gün etmek nedir çocuk musunuz ? Sizin yaşınızda koca yanında gününü gün edersin.millet depresyonlara giriyor bunun için.şükredin yahu.allah da hep dişi olmayana veriyor heeKızlar iyi geceler geçenlerde aileye gitme sıklığı die konu açmıştım yine aynı konu ailem şehir dışında yaşıyor ve eşim 3-4 gün gider durur gelirsin diyor şaka gibi çok sinirlendim kendisi ailesiyle aynı şehirde gününü gün etsin bana gelince dediği kısıta bakın ..
öhh abartma kuzuum ya madem babanın evinde kalsaydın derler valla15 gün
Pişmansanız ayrılın dönün ailenizin yanına . Yani adama da bunu yapmaya hakkınız yok . Aileniz dışında oraları da özlüyorum die alıp çocuğu babasından uzaklaştırıyorsunuz . Yine valla iyi eşiniz varmış 2 aya bir gönderiyormuş yatılı 3-4 hafta…
benım eşim 3-4 hafta gitsem çocuğum da çocuğum die çatlar geberir ya da arkamızdan çıkar gelir . Kaç saat mesafe var ailenizle aranızda
Siz işi tadında bırakan biri değilsiniz adam biraz boş verse 2 ayda bir 3-4 hafta kalacak rahatlıktasınız.Bu kadar anam babam diyecektiniz onların yanında bir evlilik yapsaydınız......Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
Valla benım kocam çok iyidir ama asla kabul etmez çocuğunun falan uzak kalmasını hadi beni idare eder ama çocuğundan ayrı yapamazAboo ne diyorsun sen? İki evli gibi yaşıyor kadın.
Konu sahibi yakında kocan git istediğin kadar kal der ama karşılaşacağın şey hoşuna gitmeyebilir. Senin anan baban demiyor mu sen evli misin bekar mısın diye.
Böyle biri varmış annemlerin köyünde hep annesinde. Adam en son boşanmadan daha bi daha evlenmiş. Kadın boşanmış. Kadının annesi bile kendi yıktı yuvasını demiş. 2 ayda bir bi ay normal mi sence?
Valla benım kocam çok iyidir ama asla kabul etmez çocuğunun falan uzak kalmasını hadi beni idare eder ama çocuğundan ayrı yapamaz
Bu bir saygı, özen meselesi.hastalikla, zorunlulukla aynı şey mi?Yani bunlar çok fazla kişiden kişiye değişebilir durumlar bence. Ben doğduğum büyüdüğüm semti sokağı bile özlüyorum. Ara sıra gidip hasret gideriyorum,bir kafede oturuyorum etrafı izliyorum. Bakın daha hiç insandan bahsetmedim. Sokak semt diyorum. Kaldı ki ailemi de uzakta olsam çok özlerdim. Evlendim diye kocamın başını bekleyecek değilim,ara sıra ayrı kalabilirim. Aynı durum eşim için de geçerli,o da ailesine istediği sıklıkta gidebilir, istediği kadar kalabilir. Benim için bunlar normal şeyler.
Ben evde yokum diye kocamın gözü gönlü başkasına kayacaksa zittirip gitsin kaysın kime nereye isterse. Benim ailem var,iş seyahatim var,yaşlılığım var,hastalığım var. Ömür uzun,var oğlu var yani. Şimdi ben aileme gittim 10-15 gün kaldım diye gidecek adam yaşlılığımda hastalığımda zaten topuklar gider.
Evlendikten sonra ailenizle görüşme sıklığınızı eşiniz belirlemesin,kendiniz belirleyin. Ama şöyle de bir durum var,çocuklar düzenleri bozulsun istemez. Çocuğun rutini önemli,düzeni önemli. Ben olsam eşten çok çocuğumu düşünürüm. Onun odası,yatağı düzeni bozulmasın diye hiç bir yerde uzun uzun kalamam. O da olayın ayrı bir boyutu tabi
Aynen öyle hani derler ya biriniz deliyse biriniz akıllı olsun die . Hıc yok ellamÇocuğu küçük heralde. Ben anneme gidiyorum kızım evimize gidelim, babam gelsin alsın diyor. Zaten okul işleri olsa duramaz. Sonuçta kendine yapıyor ev düzeni de yoktur.Tam alışamamış evliliğe belliki. Ailesi de gel diyor demekki özlüyorlar demiş. Ailesi de uyarmıyor.
Erkekler için fark ettiğini mi sanıyorsunuz?Bu bir saygı, özen meselesi.hastalikla, zorunlulukla aynı şey mi?
Eşiniz ailesiyle aynı yerde yaşadığı için görüşme sıklığı normal. Ama maalesef geçmişten beri gelin alma, gelin getirme, yani bu şekilde adet töremiz olduğu için eşinizin istediği yöre de yaşıyorsunuz. Sadece siz değil hepimiz öyle. Ben de eşimin ailesinin yakınında oturuyoruz ama eşim sürekli anne babasında değil. Ben desem de sürekli gitmez. Çünkü evimiz daha önemli bence eşinizde görüşme sıklığını azaltırsa orta yolu bulursunuz. Lütfen böyle şeyler için aranızı bozmayın. Evlendikten sonra hem kadın hemde erkek için önceliği kurdukları aile olmalı. Bunu başarırsanız dünya huzurunu bulmuş olursunuz.Kızlar iyi geceler geçenlerde aileye gitme sıklığı die konu açmıştım yine aynı konu ailem şehir dışında yaşıyor ve eşim 3-4 gün gider durur gelirsin diyor şaka gibi çok sinirlendim kendisi ailesiyle aynı şehirde gününü gün etsin bana gelince dediği kısıta bakın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?