Yine aynı konu !

Olduğum yere 500 km uzaklıkta
500 kmcik yol için neden aylarca bekliyorsunuz? Çok uzak bir mesafe değil,insan ayda bir kere gidip hafta sonu 2 gün kalıp dönebilir. Aylarca beklerseniz elbette hasret büyür yani.

Arabanız varsa kullanmayı öğrenin,koyun çocuğu oto koltuğuna ayda bir defa gidin görün ailenizi. Kocanızın keyfini beklemeyin. Dünya üzerinde hiçbir iyi niyetli koca sizin ailenizle görüşme rutininize ayak uydurmaz,herkes fırsatı kendisi yaratır gider ailesine görüşür gelir.

Bu minvalde konulara hep aynı yorumu yapıyorum ama bende ailemin evine gidip 2.gün eşimi, evimi özlüyorum diyenleri anlayamıyorum.Aşırı abartı.

Bunu eş seçimi yaparken dikkate almıyor muyuz? Ben eşimin ailemin olduğu şehirde yaşamasını onemsedim ona göre evlendim. Eşimin ailesi başka şehirde. Yani evlendikten sonra karar verilecek bir durum değil bu. Demek ki konu sahibi ya da bu şekilde evlenen kişiler kabulleniyorlar. Esim bazen annemlerin yanına mi tasinsak diyor. İstersen gidip bir ev de orada açabilirsin, böyle evlendik biz başka yere gidemem kusura bakma diyorum. Ha hayat şartları değişir çok farklı imkanlar olusur ona göre bakılır yaşanacak yere. Ama genel karar evlenirken alınır. Konuya gelince siz nasıl isterseniz öyle olması lazım. Ayda bir gidip bir hafta kalmak ne kadar mantıksızsa yılda bir gidip 3-4 gün kalmak da o derece mantıksız

Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
Ya siz şaka mısınız? Şehir dışında yaşamak böyle bir şey. Birinden biri az görüyor işte, neyini hala kabullenemediniz? Çok mutlu değilseniz boşanın oturun ailenizle baş başa. Benim de ailem uzakta, ben de çok özlüyorum ama kendi evim, düzenim bambaşka. Aradaki mesafe 1200 km olduğu için ben de gidince uzun kalıyorum ama sizinki kadar sık gitme talebim olmuyor. Çocuk büyüyüp okula başlayınca ne yapacaksınız?

Bu minvalde konulara hep aynı yorumu yapıyorum ama bende ailemin evine gidip 2.gün eşimi, evimi özlüyorum diyenleri anlayamıyorum.Aşırı abartı.
Ailelerini hiç özlemiyorlardır
İnsan eşi eş olarak,aileyi aile olarak kabul etse sıkıntı kalmayacak. Herkesin yeri farklı. Eşin yerini aile tutmaz,ailenin yerini de eş tutmaz.

Ha derlerse ki düzenim bozuluyor,yatağımı arıyorum,yabancılık çekiyorum,anlarım. İnsan yastığını bile yadırgayabiliyor bazen. Anneme gidip kalsam eşimi özlemem yani, azıcık da kocasız durayım ölmem bence

Burada aynı şehirde yaşadığı annesinin evine bile kocasız gitmeyenler var ya. Abartı denince de KK

Kesinlikle. Herkesin her şeyin yeri ayrı.Aileme çok düşkünüm eşime de. Seminerler bitsin haftaya tası tarağı toplayıp çocukları alıp gidiyorum ailemin yanına yılın 10 ayı evden beraber 8bucukta ayrılıp öğlen 2 buçukta biraraya geliyoruz.Yaz tatilinin 1 ayı da gece gündüz hep dipdibeyiz.Bir gittiğim 15-20 gün gebermeyiz birbirimizin hasretinden yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…