- 28 Kasım 2010
- 42.503
- 141.171
- 798
- Konu Sahibi papatyaskk
-
500 kmcik yol için neden aylarca bekliyorsunuz? Çok uzak bir mesafe değil,insan ayda bir kere gidip hafta sonu 2 gün kalıp dönebilir. Aylarca beklerseniz elbette hasret büyür yani.Olduğum yere 500 km uzaklıkta
aile saadetini eşinle yap. senin ailen eşin ve çocuğunÇok söylüyorlar hep söylediler ama dediğim gibi eşim burda aile saadeti yaparken benim aylardan aylara gitmem zoruma gidiyor
valla ben aileme gitsem kalacağım gün sayısı maksimum 5 hadi bir hafta olsun.15 gün uzun bir süre gibi geldi bana da.Bu kadar uzun ayrılıklar aile birliğine zarar veriri sanki15 gün
Çok garip. O zaman şehir dışına kesinlikle evlenmeyecektin.Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
Bu minvalde konulara hep aynı yorumu yapıyorum ama bende ailemin evine gidip 2.gün eşimi, evimi özlüyorum diyenleri anlayamıyorum.Aşırı abartı.Erkekler için fark ettiğini mi sanıyorsunuz?
Ona bakarsanız evde yok diye başka kadına bakılır mı sizce? Normal mi yani sırf evde şu veya bu sebepten yok diye başka kadına bakmak?
Dediğim gibi kişisel bir durum aslında. Önemli olan bu kararı kendi başına verebilmek. Evlendik diye hayatımıza ipotek koydurmamalıyız. Gün gelir uzun kalınır ailede,gün gelir hiç gidilmez. Belli olmaz bence.
Bunu eş seçimi yaparken dikkate almıyor muyuz? Ben eşimin ailemin olduğu şehirde yaşamasını onemsedim ona göre evlendim. Eşimin ailesi başka şehirde. Yani evlendikten sonra karar verilecek bir durum değil bu. Demek ki konu sahibi ya da bu şekilde evlenen kişiler kabulleniyorlar. Esim bazen annemlerin yanına mi tasinsak diyor. İstersen gidip bir ev de orada açabilirsin, böyle evlendik biz başka yere gidemem kusura bakma diyorum. Ha hayat şartları değişir çok farklı imkanlar olusur ona göre bakılır yaşanacak yere. Ama genel karar evlenirken alınır. Konuya gelince siz nasıl isterseniz öyle olması lazım. Ayda bir gidip bir hafta kalmak ne kadar mantıksızsa yılda bir gidip 3-4 gün kalmak da o derece mantıksızBu neden hep böyle oluyor
Yani neden evlenip eş ailesinin olduğu yere kadınlar gidiyor
Erkekler gitsin bi kere de.
Sonra burdaki kadınlar bile "ailene bu kadar sık gitme,eşini bu kadar uzun yalnız bırakma " die akıllar veriyor.
Eğer eşim ailesinden ayrılamıyorsa ben de ayrılamıyorum hadi bakalım.
Istediğiniz kadar gidin istediğiniz kadar kalin ailenizde.
Evleniyoruz diye kendi ailemizi atıp eşimizin ailesiyle dip dibe olmak zorunda değiliz.
Hep kadınlar fedakarlık yapıyor hep kadınlar.
Erkekler zahmet buyurup kayınpederlerinin hatrini bile sormaz ama bize dayatmalar bitmiyor.
Ya siz şaka mısınız? Şehir dışında yaşamak böyle bir şey. Birinden biri az görüyor işte, neyini hala kabullenemediniz? Çok mutlu değilseniz boşanın oturun ailenizle baş başa. Benim de ailem uzakta, ben de çok özlüyorum ama kendi evim, düzenim bambaşka. Aradaki mesafe 1200 km olduğu için ben de gidince uzun kalıyorum ama sizinki kadar sık gitme talebim olmuyor. Çocuk büyüyüp okula başlayınca ne yapacaksınız?Ama ailem de çocuğumu özlüyor hep görüntülü de mi görsünler kendi ailesi her hafta görürken
Ailelerini hiç özlemiyorlardırBu minvalde konulara hep aynı yorumu yapıyorum ama bende ailemin evine gidip 2.gün eşimi, evimi özlüyorum diyenleri anlayamıyorum.Aşırı abartı.
Burada aynı şehirde yaşadığı annesinin evine bile kocasız gitmeyenler var ya. Abartı denince de KKBu minvalde konulara hep aynı yorumu yapıyorum ama bende ailemin evine gidip 2.gün eşimi, evimi özlüyorum diyenleri anlayamıyorum.Aşırı abartı.
Kocası kıymetli milletin. Evde yalnız bırakırlarsa hemen yeni kadını eve alır diye korkuyorlar.Burada aynı şehirde yaşadığı annesinin evine bile kocasız gitmeyenler var ya. Abartı denince de KK
Yok artıkkBurada aynı şehirde yaşadığı annesinin evine bile kocasız gitmeyenler var ya. Abartı denince de KK
Ailelerini hiç özlemiyorlardır
İnsan eşi eş olarak,aileyi aile olarak kabul etse sıkıntı kalmayacak. Herkesin yeri farklı. Eşin yerini aile tutmaz,ailenin yerini de eş tutmaz.
Ha derlerse ki düzenim bozuluyor,yatağımı arıyorum,yabancılık çekiyorum,anlarım. İnsan yastığını bile yadırgayabiliyor bazen. Anneme gidip kalsam eşimi özlemem yani, azıcık da kocasız durayım ölmem bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?