- 11 Aralık 2018
- 41.454
- 257.677
- 598
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Profil fotoğrafı sizinse çok güzelsiniz.özelden atamadım mesajım gitmiyor sanırım
Foto atarsan daha iyi yorum yapabilirim. Ama kendine güven.karsindaki korktuğun biri gibi de çıkabilir mesela o senle ilgili değil onun kalbiyle ilgili bir şey. Yani olur da hiç sanmıyorum ama başına öyle bir şey gelirse hiç dert etme. Çünkü şu an bile dert ettiğine göre öyle bir şey yaşasan kendine güvenin gidecek belli ama senle ilgili değil.
merak ettim banada atabilirmisiniz :)
Bana da atar mısın canım?
Ben de burnumu çok büyük bulurum hiiç beğenmem tövbe haşa ama kimseden burnumla ilgili eleştiri duymadım.
Kendim laf edince de mecbur insanlar bana katılmak zorunda kalıyortabii ki kızıyorlar falan.
Bence siz de abartıyorsunuzdur ama bakalım atın da biz de yorum yapalım
Bana da atar mısın?
aranızdan bir kişiye attım ama diğerlerine 'Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi' yazıyor buraya atayım en iyisiAt bakalım
çook teşekkür ederim <3Gözlerin çok güzel.
Formu ceylan gözü gibi.
Hayatım boyunca dalga geçmedim kimsenin dış görünüşüyle çocukluğumdan beri.
Açıkcası laf sokan, dedikodu yapıp yapıp sonra ayyy tatlım nbr modunda insanları, dalga geçenleri çoooook aciz buluyorum, çok.
Acıyorum içimden, nasıl da egolarını pompalamaya çalışıyorlar diye.
Yarın oraya gidin, hayırlısı olsun
Almanya'da ameliyat olan birini duymuştum.
Tr'de de iyi hekimler var. Düşündünüz mü hiç?
Git görüş begenmezsede kendı bılır.Bözunun tedavısı yok mu ?Hem begenmezsede bapalım .Boyle yapma bence.Aşman lazım bu durumuKızlar benim sorunum göz belki eski konumu hatırlayan vardırbir çocukla buluşacaktık ama bende şaşılık olduğu için buluşmaya çekiniyordum vs zaten o cocuklada buluşamadan bitirmiştik daha başlamadan.
Şimdi 2 haftadır bir cocukla konusuyoruz baya kafa dengiyiz ortak arkadaşlarımız var ama birbirimizi yüz yüze görmedik fotoğraflardan biliyoruz.
Çocukla yarın buluşacağız fakaattt ben aşırı çekiniyorum ya beğenmezse ya dalga konusu yaparsa diye. fotoğraflarımızı gördük ama fotoğraflarda şaşılığım da belli olmuyor öyle hani.
çok özgüvensizim aynaya bakıyorum şaşılık var evet ama aynada daha güzelim gözlerim normal telefon kamerasına bakıyorum gözler kaymış çirkinin önde gideniyim.
aynada ki ben mi gerçeğim, yoksa telefonda ki ben mi gerçek?
çevremdekiler hep 'abartıyorsun' diyor ama 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar ilk okulda, orta okulda hep insanların dalga geçmesine maruz kaldım.
'bir gözü allaha bir gözü toprağa bakıyor'
'bana mı bakıyorsun?' vsvs...
bunlar aklıma geldikce abartmam ve özgüvenimi kaybetmem normal aslında ama bir türlü kendimi sevemiyorum hep bi kusur arıyorum
çocukla buluşmamıza 1 günden daha az bir vakit kaldı
bir yanım her yerden engelle gitme diyor
bir yanım ise git diyor kendinle yüzleş o halini beğenmezse koyver gitsin...
-DİPNOT; BU ARADA FOTOĞRAF AT DERSENİZ GÖZLERİMİN FOTOĞRAFINI ATABİLİRİM DAHA SAĞLIKLI YORUM YAPABİLMENİZ AÇISINDAN. AT DEMENİZ YETERLİ SONRASINDA YORUMU EDİTLEYEBİLİRSİNİZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?