- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Size değişik bir yöntem önereceğim, denerseniz güzel değişimler yaşayabileceğiniz. Ama mesaj kutunuz kapalı, ulaşamadım.Kızlar benim sorunum göz belki eski konumu hatırlayan vardırbir çocukla buluşacaktık ama bende şaşılık olduğu için buluşmaya çekiniyordum vs zaten o cocuklada buluşamadan bitirmiştik daha başlamadan.
Şimdi 2 haftadır bir cocukla konusuyoruz baya kafa dengiyiz ortak arkadaşlarımız var ama birbirimizi yüz yüze görmedik fotoğraflardan biliyoruz.
Çocukla yarın buluşacağız fakaattt ben aşırı çekiniyorum ya beğenmezse ya dalga konusu yaparsa diye. fotoğraflarımızı gördük ama fotoğraflarda şaşılığım da belli olmuyor öyle hani.
çok özgüvensizim aynaya bakıyorum şaşılık var evet ama aynada daha güzelim gözlerim normal telefon kamerasına bakıyorum gözler kaymış çirkinin önde gideniyim.
aynada ki ben mi gerçeğim, yoksa telefonda ki ben mi gerçek?
çevremdekiler hep 'abartıyorsun' diyor ama 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar ilk okulda, orta okulda hep insanların dalga geçmesine maruz kaldım.
'bir gözü allaha bir gözü toprağa bakıyor'
'bana mı bakıyorsun?' vsvs...
bunlar aklıma geldikce abartmam ve özgüvenimi kaybetmem normal aslında ama bir türlü kendimi sevemiyorum hep bi kusur arıyorum
çocukla buluşmamıza 1 günden daha az bir vakit kaldı
bir yanım her yerden engelle gitme diyor
bir yanım ise git diyor kendinle yüzleş o halini beğenmezse koyver gitsin...
-DİPNOT; BU ARADA FOTOĞRAF AT DERSENİZ GÖZLERİMİN FOTOĞRAFINI ATABİLİRİM DAHA SAĞLIKLI YORUM YAPABİLMENİZ AÇISINDAN. AT DEMENİZ YETERLİ SONRASINDA YORUMU EDİTLEYEBİLİRSİNİZ.
Oy cok tatlisin bence yaaaranızdan bir kişiye attım ama diğerlerine 'Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi' yazıyor buraya atayım en iyisisadece goz içeriyor zaten tanıdık olsada bir şey olmaz
sizin nasıl gözüktüğünüzün hiç bir önemi yok. insanları bedenindeki kusurlarla yargılayan insanlarla zaten sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. iki siz de gerçeksiniz kendinizle barışık olun. bir insanla henüz görüşmeye gitmeden sırf bu korkunuzdan görüşmeye gitmezseniz kendinize insanların dalga geçtiği özellikleri kendiniz biçmiş oluyorsunuz. görüşmeye gidin kendinizi gösterin beğenmezse beğenmeyebilir gözlerinizin şeklinden dolayı yargılarsa zaten onun ayıbı.Kızlar benim sorunum göz belki eski konumu hatırlayan vardırbir çocukla buluşacaktık ama bende şaşılık olduğu için buluşmaya çekiniyordum vs zaten o cocuklada buluşamadan bitirmiştik daha başlamadan.
Şimdi 2 haftadır bir cocukla konusuyoruz baya kafa dengiyiz ortak arkadaşlarımız var ama birbirimizi yüz yüze görmedik fotoğraflardan biliyoruz.
Çocukla yarın buluşacağız fakaattt ben aşırı çekiniyorum ya beğenmezse ya dalga konusu yaparsa diye. fotoğraflarımızı gördük ama fotoğraflarda şaşılığım da belli olmuyor öyle hani.
çok özgüvensizim aynaya bakıyorum şaşılık var evet ama aynada daha güzelim gözlerim normal telefon kamerasına bakıyorum gözler kaymış çirkinin önde gideniyim.
çevremdekiler hep 'abartıyorsun' diyor ama 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar ilk okulda, orta okulda hep insanların dalga geçmesine maruz kaldım.
bunlar aklıma geldikce abartmam ve özgüvenimi kaybetmem normal aslında ama bir türlü kendimi sevemiyorum hep bi kusur arıyorum
-DİPNOT; BU ARADA FOTOĞRAF AT DERSENİZ GÖZLERİMİN FOTOĞRAFINI ATABİLİRİM DAHA SAĞLIKLI YORUM YAPABİLMENİZ AÇISINDAN. AT DEMENİZ YETERLİ SONRASINDA YORUMU EDİTLEYEBİLİRSİNİZ.
Merhaba bende 8 yıl olacak lens kullanıyorum bır sorun olur mu kıgöz yapına bayıldım bu arada onu söyleyeyim.
şöyle ki yıllardır miyopum, lens kullanıyordum hep. 12 yıldır lens kullanmanın sonucunda ciddi enfeksiyonlar geçirdim bir aydır uğraşıyorum, gözlüğe geçiş yaptım hiç istememe rağmen. gözümü kaybetme tehlikesi yaşadım, lazer yaptırmak istedim bu halde yapamayız belki de ömür boyu yapamayız 3 ay sonra gel bakalım duruma dediler. görmek o kadar büyük bir lüksmüş ki, kaybetme tehlikesini yaşayınca anlıyoruz.
bence kendini sev ki, insanlar da seni sevsin. kimseyle görüşmekten çekinme
Yaklasık 6-7 senedir aralıksız lens kullandım sonra lazer ameliyatı oldum bende sorun olmadıMerhaba bende 8 yıl olacak lens kullanıyorum bır sorun olur mu kı
herkeste olur mu bilmiyorum tabii ki ama bende 12 yılın sonunda gözümün korneasında ülser oluştu yani küçük bir beyaz nokta, eğer o bir milim daha yukarda olsaymış bir daha göremezmişim. doktor uzun yıllar lens kullanmanın sonuçları bunlar dedi. lazer yaptırmak istiyordum zaten ama yıllardır kullandıktan sonra gözümde lekeler izler oluşmuş, bu yüzden uzun süreli kullanmayı önermiyoruz dedi. kornea da doğal olarak biraz inceldiği için lazer olamıyorum şu an, inşallah 3 aya düzelir de olurum. gerçi doktor gördüğüne şükret dedi o ayrı.Merhaba bende 8 yıl olacak lens kullanıyorum bır sorun olur mu kı
Yakın çevrenin yorumları gerçekçi yorumlar mı yoksa seni üzmemek için yapılan yorumlar mı bunu tespit etmelisin. Eğer gerçekçi yorumlarsa bu takıntından kurtulmalısın.Kızlar benim sorunum göz belki eski konumu hatırlayan vardırbir çocukla buluşacaktık ama bende şaşılık olduğu için buluşmaya çekiniyordum vs zaten o cocuklada buluşamadan bitirmiştik daha başlamadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?