- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Bunu aşman lazım, sureklı olay buluşmaya geldıgınde vazgeçersen saglıklı ılısk
kendimi motive etmeye çalışıyorum hep ama bir türlü aşamıyorumBunu aşman lazım, sureklı olay buluşmaya geldıgınde vazgeçersen saglıklı ılıskın olmaz ki ama.
dalga geçenler kadar gözlerin çok tatlı diyenlerde oluyordu ama ben hep 'moralimi düzeltmek için soyluyor' diyerekten inanmıyordum-inanmıyorumBurda utanacak hiç bir şey yok. Dalga geçenleri merak etmeyin her insanda sevmediği bir şeyler olur onu bulup dalga geçerler. Karşınıza çıkan insanlar da beğenir beğensin beğenmezse bye bye. Siz böylesiniz ve sizi sevecek kişi bunu hiç sorun etmeyecek ki zaten sorun değil
Atar misin gozlerını gorelım?
2 dakika içerisinde atıyorum hemenFotonu atar mıısn canım
Gencecik kIzsın kendine güven lütfen
Anlattığın sorun öyle basit görünüyor ki dışarıdan
Ya o güzellik çirkinlik insana göre değişir. Mesela kardeşimin çok güzel dediği kız bana itici hatta çirkin bile geliyor bazen ya da aksine. Hatta eskiden kendimin çok güzel gördüğüm insanlara şimdi bakınca nesini beğeniyormuşum diyorumdalga geçenler kadar gözlerin çok tatlı diyenlerde oluyordu ama ben hep 'moralimi düzeltmek için soyluyor' diyerekten inanmıyordum-inanmıyorumyarın giderken bu sozunuzu hep aklımda tutucam ama 'beğenmezse bye bye...'
Fotoğrafınızı özelden atın isterseniz, ona göre yorum yapalım. Buradan direkt atmayın, belki bir yakınınız da siteyi takip ediyordur tanınmak istemezseniz sıkıntı olur.
yolladımFotonu atar mıısn canım
Gencecik kIzsın kendine güven lütfen
Anlattığın sorun öyle basit görünüyor ki dışarıdan
özelden atamadım mesajım gitmiyor sanırımAtar misin gozlerını gorelım?
Senın de mesaj kutun kapaliözelden atamadım mesajım gitmiyor sanırım
Bana da atar mısın?özelden atamadım mesajım gitmiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?