yine aynı sorun ile karşınızdayım...

Git görüş begenmezsede kendı bılır.Bözunun tedavısı yok mu ?Hem begenmezsede bapalım .Boyle yapma bence.Aşman lazım bu durumu
Bence bunda bir sorun yok insanız sonuçta ama rahatsız oluyorsanız önceden konuşurken sohbet arasında azda olsa bir konusu geçsin, cekinmeyin bilerek, buluşmaya gelirse sizde daha rahat olursunuz.

Erkek arkadaşım ile buluştuk ve her şey çok çok çok güzel geçti buluştuktan sonrada güzeldi yanı aramızda hiç bir soğukluk yada mesafe olmadı çok mutluyum şuan kendimide baya rahat hissediyorum :)

Erkek arkadaşım ile buluştuk ve her şey çok çok çok güzel geçti buluştuktan sonrada güzeldi yanı aramızda hiç bir soğukluk yada mesafe olmadı çok mutluyum şuan kendimide baya rahat hissediyorum :)
Çok sevindim mutluluğunuz daim olsun inşallah.

yaaa cok mutlu oldummmm artik boyle seyleri as lutfen kendine guven ve kendini sev harika haber bu

Fotografiert at istersen benim yegenim ve arkadasimda ayni dersten muzdarip

Kendine güven kimseyi takma , ünide böyle bir kız arkadaşım vardı( bir göz kapağı hafif kapalı gibiydi ) valla çok bakımlıydı sevgilisi ölüyordu kıza, üni sonrası evlendiler çok mutlular , hiiiiçç takma

Merhaba

resim görebilirmiyim ? Bu arada ameliyat oldunuzmu?

Merhaba,

mesaj kutunuz kapali galiba. Arkadasiniz kime ameliyat oldu ögrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…