- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
- #61
Bahsettiğin gibi abartılı birşey değil ki. Benim de yakın bir tanıdıgımda ciddi bir kayma var. Ama o kadar hoş, sempatik ki. Ve yüzü de çok güzel. Gözü hiç rahatsız etmedi beni bugüne kadar. Bence insanlara verdiğin enerji güzelse, böyle şeyler hiç mi hiç göze batmıyor. Sen görüşmeye git. Ve asla gözün yüzünden çekingen falan durma. Kendin ol, doğal ol. Emin ol sen sorun etmiyormuş gibi olursan karşındakiler de sorun etmeyecektir. Ve böylece sen, gerçekten sorun etmemeyi öğreneceksin.
göz yapına bayıldım bu arada onu söyleyeyim.
şöyle ki yıllardır miyopum, lens kullanıyordum hep. 12 yıldır lens kullanmanın sonucunda ciddi enfeksiyonlar geçirdim bir aydır uğraşıyorum, gözlüğe geçiş yaptım hiç istememe rağmen. gözümü kaybetme tehlikesi yaşadım, lazer yaptırmak istedim bu halde yapamayız belki de ömür boyu yapamayız 3 ay sonra gel bakalım duruma dediler. görmek o kadar büyük bir lüksmüş ki, kaybetme tehlikesini yaşayınca anlıyoruz.
bence kendini sev ki, insanlar da seni sevsin. kimseyle görüşmekten çekinme
Git görüş begenmezsede kendı bılır.Bözunun tedavısı yok mu ?Hem begenmezsede bapalım .Boyle yapma bence.Aşman lazım bu durumu
Gözlerin gayet güzel insanın ufak tefek kusurları olur ama zaten o kusurlarla seni seven insanı bulmak güzel olan değil mi zaten ? Bence bu kadar kasma beğendiysen git görüşmeye, belki sen beğenmeyeceksin çocuğu. Hoşlanmazsanız kesersiniz irtibatı
Bence bunda bir sorun yok insanız sonuçta ama rahatsız oluyorsanız önceden konuşurken sohbet arasında azda olsa bir konusu geçsin, cekinmeyin bilerek, buluşmaya gelirse sizde daha rahat olursunuz.
Kuzum her insanin kusuru vardir kendince. Biri fazla kiloludur birinin dislerinde sorun vardir vs. Sanki bulusucagin erkek cok mu kusursuz mukemmel biscolata erkegi mi?Sen kendine guvenmezsen sen kendini beğenmezsen senin begenmedigini baskasi neden begensin? Resmini de gordum abartiyosun bence, guzel suslenir puslenir makyajimi yapar giderdim. Beni dis gorunusumdeki bir kusurdan dolayi begenmedi mi bastan kendini belli etti cok sukur der, adama da bak surdan ittir git derdim önümdeki yeni insanlara bakardim
Gözlük kullanmıyor musun?benim kızımda da var şaşılık yıllardır gözlük kullanıyor(12 yaşında)doktor tavsiyesiyle.özgüvenini bu kadar etkiliyorsa doktora git,ya gözlük kullanırsın ya da cerrahi müdahile yapılır.adam beni beğenir mi diye düşünme kendin için iste.daha çok gençsin kimse kusursuz değil ve çok güzel olanlar da el üstünde tutulmuyor.sen kendine saygı duymassan kimse sana saygı duymaz.
Şöyle düşün belki de sen onu begenmeyeceksin? İnsan kendini cok inceledigi icin fazla kafasinda büyütüyor belki karşındaki fark etmeyecek bile..
Ya da bazen goruntu dışında tensel çekim, aura da insanlari birbirine ceker. Ama ozguvensiz olursan auran da zaten düşük olur. Fiziken mukemmel olsan da enerjin dusuk olur.
Özgüvenin tam olsun, sonuçta karsindaki de bir insan ..
Gözlerinde şaşılık var evet ama bahsettiğin kadar abartılı değil. Ayrıca biçimi gerçekten çok güzel, bunu gereksiz moral vermek için söylemiyorum, gerçek bir badem gözsün, insanlar bu şekle ulaşmak için operasyon geçiriyor. Şaşılığından çok rahatsızsan ameliyatları araştır, bence çok tatlısın
Oy cok tatlisin bence yaa
Neden kendini kisitliyorsun?
Calisirken milyonlarca insan gordum
Daha turkce konusmayi bilmiyor lak lak lak eveleyip geveliyor ortada birsey yok gorunurde ama ozguven tavannnn herkes donup bakiyor..
Siyahi kadinlar vardi inan bildigin kilolu yani, selulit dolu bacaklari ben kendi bacagima laf ederim ama kisa etek tanrica gibi tavirlar biz olsak disari cikmak istemeyiz ama o ozguvene ben bile donup bakiodum kadin halimle.diyecegim o ki kendini sev, bence cok guzelsin
sizin nasıl gözüktüğünüzün hiç bir önemi yok. insanları bedenindeki kusurlarla yargılayan insanlarla zaten sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. iki siz de gerçeksiniz kendinizle barışık olun. bir insanla henüz görüşmeye gitmeden sırf bu korkunuzdan görüşmeye gitmezseniz kendinize insanların dalga geçtiği özellikleri kendiniz biçmiş oluyorsunuz. görüşmeye gidin kendinizi gösterin beğenmezse beğenmeyebilir gözlerinizin şeklinden dolayı yargılarsa zaten onun ayıbı.
Ilk öncelikle kendinizi beğenin. Başkasının beğenmesi ya da beğenmemesi sizin için önemsiz bisey olsun siz kendinizi sevin ve beğenin ki ozguveniniz yerinde olsun. Bazı insanlar çok kırıcı şakaya dalgaya aldıkları konu bi insanın gururunu, özgüvenini ayaklar altına alabiliyor. Ama siz bunları hiç düşünmeyin ve ayrıca çok güzelsiniz o kadar da şaşılık görmedim ben evet var ama çok değil ❤
Valla tel on kamerasinda ben orangutandan halliceyimaynada makyaj yapinca aaa bebek gibiyim diyorum 1 saat sonra makyaj kaymis yuzum parlamis begenmem o halimide memem kucuk popom dumduz kulagim kepce zayif cop gibi biseydim ama o halimle bile kendimi begenmesemde ozguvenli gozuktum oyle olmak sizide inan cok rahatlatir
O halimle bile bi suru sevgili yapardim cunku agzim iyi laf yapar kendimle dalga gecirtmem cool gozukurdum. Gerci simdi kilo aldim meme yaptirdim vs sadece kendi icsel ozguvenim icin. Seven her turlu seviyo
Yani dis gorunus gercek seven icin o kadar onemsizki bunu anladim kendine guven kendini begen sanki herkes kusursuzmu kiminin agzi kiminin burnu bacagi ama gel gorki insanin kusuru kalbinde olmasin.
Sen bulusmaya hazirlan git kendin ol ozguvenli ol bunu hissettir hisset. Eminim cok guzel gececektir simdiden bol sans
Bunu buluşacağınız insanın sizi beğenip beğenmemesiyle alakalı olarak sormuyorum tamamiyle kendiniz ve sağlığınız icin soruyorum "doktora gittiniz mi?" bildigim kadariyla bunun bir ameliyati var düzeltmek icin hiç araştirdiniz mi?
Gayet güzel gözleriniz var ve operasyonla da tamamen düzelebilecek hafif bir şaşılık var sadece. Çok daha fazlasına sahip bir arkadaşım vardı ve tamamen düzelttiler. Düzelmeden önce böyle bahsettiğiniz gibi çirkin imalarda bulunanlara kahkaha atardı, evet şaşıyım ben bir mahsuru mu vardı? diyerek. Ve çok da fazla iyi kısmeti vardı bu arkadaşın. Öz güven ve enerji kusurları bile güzel gösteriyor inanın buna. Zaten hepimizin bir kusuru var, kusursuz kimse yoktur. Sizi beğenmeyecek olursa hiç önemsemeyin. Malum sizin de onu beğenmeme ihtimaliniz var. O beğenmez, iki gün sonra bakarsınız ki daha iyisi bayılır size, hayatın böyle güzel şakaları vardır. Bu arada nerede yaşadığını bilmiyorum ama bu operasyonu çok iyi yapan devlet ve üniversite hastaneleri var. İlle de dünya kadar para ödemek zorunda kalmazsın. Sadece doktorundan rica edersin siz yapın asistanlarınız yapmasın diye.. İlle de para ödeyeceksen Dr fark ücreti ve hediyesi olur masrafın
Yakın çevrenin yorumları gerçekçi yorumlar mı yoksa seni üzmemek için yapılan yorumlar mı bunu tespit etmelisin. Eğer gerçekçi yorumlarsa bu takıntından kurtulmalısın.
Gidip görüş. Eğer muhatabın insan ise senin ile dalga geçmez. Eğer beğenmez ise nazikçe olmaz der.
onun için hem takıntınla yüzleşmen adına hem de keşke dememen adına görüşmeye gitmelisin.
Fotoğrafı gördüm...bence çok tatlı. Şaşı mı...evet şaşi ama gözlerinizin şekli çok güzel. Şaşı olan gözünüz tarafından geniş bir yan kahkül kestirseniz baya bir kamufle olur aslında. Ama hic gerek yok çok sempatik ve tatlı.
Erkek arkadaşım ile buluştuk ve her şey çok çok çok güzel geçti3 kez şaşılık ameliyatı oldum üçü de universite Hastanesi'ndeydi farklı farklı illerde ve farkli yıllarda üçüne de hiç para vermedim/vermedi ailem insan gözünde çok büyütüyor ama üniversite hastaneleri bu konuda çok başarılı süreç kısmen uzun(ilk muanemle ameliyatların arası iki üç ayı bulabiliyor) onun haricinde çok memnunum ameliyatlarından.Komplike kayma vardı gözlerimde ancak düzeldi yoksa hepsi başarılı ameliyatları.
Para vermenize gerek yok sadece üniversite hastanesinden randevu almalısınız.Sasi göz insanı çok etkiler biliyorum en kısa sürede ameliyat olmaya bakın.Keske bu yaşa kadar beklemeseymis aileniz ben ilk ameliyatimi 3 4 yaşlarında olmuşum.