oğlunun o saatte işten geldiğinide bal gibi biliyordur..herşeyi dile getirmek gerekmezki hani onlar anne babaya düşünmeleri gerekrdi...yemeğini yedimi bakalım düğün dediğin hadi 11 de bitsin onları alcak bırakcak saat olacak gecenin körü....o çocuk sabah işe nasıl gidecek bunları iyi bi anne düşünmezde kim düşünür acaba???
sabahın 7-8inde evden çıkıp işe gitmiş ve 25 dakika önce gelen eşim annesigilin telefonuyla kendi arabasını yeni yıkattığı için benim arabamıda alıp kaynanamları düğüne bırakmaya gitti.
1. bu memleketin hiç mi dolmuşu otobüsü yok? bigunde binmeyi deneyin!!!
2. eşim yeni ewe geldiğini söylüyor yorgunum diyor hala diorsunuz gel bizi bırak.
3. madem o kadar bi tarafın ağır, gitme elalemin düğününe! sanki tek oğlunuz olan kocamla benim düğünüme millet akın mı etti???
4. hadi simdi bıraktı ya bide gidip düğün cıkışı onları almak war.
ya burdan sesleniyorum lütfen yeter! bukadar yüzsüz olmayın ki adamlar o kadar hakkı gibi görüor ki bunu! ama suç benim saf eşimin galiba dicem götürmese ona küsüyorlar bunuda biliyorum! yeter ama ya ağlıcam!
ewden cıkarken eşimle kawga ettik. dedim ta burdan seni mi çağırıyorlar yuh diye. oda bana bağırdı bıktım ya ikiniz arasında kalıyorum diye... bende dedim benim yaptığım bi b.k yok kusura bakma diye...
ne yapmalı? yoksa susmalı mı? ama içim parçalandı!
Neden?
Birçok bayan hasta oldugunda bakarız diyor.
ŞUrdan bi markete, düğüne, komşuya götürmek çok mu? Ne kadar abartıyorsunuz.
Belki düğün salonu oğlunun evine yakındır?
Şimdi biz işin tam içini bilmiyoruz.
Zaten konu sahibide haksız olacagı anlaşılacagı şeyleride yazmaz ki.
Hem kendini haklı çıkarmaya yönelik yazmış.
Belki günler öncesinden sözlenmiştir bu gidilme işi.
Hadi diyelim annesi düşünmedi,Kocası desin anne yorgunum gelemem diye ozaman suçun birazıda oğlunda?
Yav bu arada anneyi bi yere götürmek ne zamandan beri suç oldu
Yahu yorgunum demiş iste adam
Kocası yorgunum dememiş ki.
Hanım efendi diyor eşim yorgun argın düşünmüyorlar bile.
Kocası dile getirse yorgun oldugunu taş değil ya tamam oğlum derdi.
Allah yavrunuzu size bağışlasın.Bahtı açık olsun.
Ne diyelim annelik böyle birşey siz anlattınız neler çektiğinizi.Ne kadar zorluklarla.
Bilmiyorum artık gerisi diğer hanımlar düşünsün.
öncelikle merhaba,allah bebeğinize sağlıklı ömür versin güle güle büyütün.yazınıza ,tavrınıza,saygınıza hayran kaldım.elbette herkes aynı fikri savunmayabilir ama bu cümlelri urarken saygı sınırını aşmamak gerek.sizi tebrik ediyorum hem anneliğinizi hem de yaklaşım tarzınızı.sevgiler...
oy canım ya allah oğlunu sana bağışlasın kurban olurum yaa
bende bundan bahsediyorum işte...
ğüzell ve duygulu bir özet olmuşş
haklısınızz
siz daha şimdiden kaynana adayı olmuşsunuz. kadınlar bence oğulları evlendikleri zaman onların artık yeni bi evi ve ailesi olduğunu kabullenmeli. ikidebir o aileyi, taciz etmek o evde huzursuzluktan başka bişeye yaramıyo görüldüğü gibi. kadın ayda yılda bir bi düğüne gitmiş olsa amenna, konu sahibi burda güzdüz ev oturmalarına bile biz taşıyoruz diyor. az yesin de kendine bi şoför tutsun en iyisi.
bu uzaklaşmak değilki canım sadece "karşılıklı saygı", doktora gidersin hastasındır tabii ki oğlunu arar söylersin, her gezmeye gittiğinde arıyosan bu resmen şoför yerine koymaktır, her zaman konulara gelin ya da kaynana tarafı tutarak değil objektif bakan bir üye olarak ben burdaki annenin oğluna saygısı olduğunu düşünmüyorum
niye eşinizin görmesini istemiyosunuz ki,anne babasına yüzsüz demişsiniz altı üstü?
ben burda yazdıklarımın hiçbirini eşimin görmesinden korkmam mesela. çünkü gerçekte nasılsam burda da öyleyim.
ama demekki siz değilsiniz...neyse benim içim rahat,sizin olmasa iyi olur.altı üstü eşiniz anne-babasını düğüne götürmüş diye parçalayın kendinizi,hatta yetmedi krizlere girin belki eşiniz ailesinden soğur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?