Yine ben bayanlar :( Siz olsaydınız ne yapardınız?

Canım merak ettim eski konularına üstün körü göz attım ve anladığım kadarıyla eşinden kayınvalidenden baya çekmişsin boşanma konusunda sonuna kadar haklısın kanunların verdiği tüm hakları da sonuna kadar al kesinlikle bir de son olarak yanlış anlamazsan bi hocaya gitsene başka şeyler dönüyo olabilir mi kayınvaliden seni istemiyo belli günahlarını almayayım ama her şey yapmış olabilirler
Cok mantikli olabilir bu seçenek

Beni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Ya neden öyle bişet yaptın ki öyle hayat mı geçer? Ayrıca dul olmak ne demek eğer anlaşamıyosa herkes boşanır. Çalışıyor musun bilmiyorum ama Bi ev tutar geçinir gidersin

Beni dul bırakma ortada bırakma istersen hiç temas kurma katlanırım diye çok ısrar ettim kabul etmiyor. Çok zor süreçmiş
Neden böyle birşey yaptınız ki. Dul kalmak gostermelik evli olmaktan bin kat daha iyi eşiniz ilkinizdi ve cinsel hazzı tam bilseydiniz bi an once kurtulup yeni biri ile hayatınızı kurmaya calisirdiniz dul kalmak ayiplanacak birşey değil ayrıca siz değil o da dul kalıyor iyi ki sizi dinlememiş diceksiniz dogri kişiyi bulup cinsel deneyim yasadiginizda

Kuzum sen iyi misin sen bu adama bu sekilde neden yalvariyosun iyice onu goklere cikariyosun seni.anlayamiyorum yaa ..

Ne zaman söyledin bunu? Evi terk ettikten sonra mı?

Peki neden böyle bir şey yaptın? Ailenle aranda ne geçti?

Suçlu sen veya onlar hiç önemli değil bitmesi gereken bir evlilikmiş zaten her türlü sorun varmış hakkın olanı al tabi

Daha 2 ay olmuş baba evindeyim evlen diyip duruyorlar 11 yaşında çocuğu olan adamı bile kabul et diye ısrar ettiler. biraz geciksem hemen soru yağmuru. 28 yaşındayım aileyle zor.
Olur mu öyle saçma şey!
Daha resmen boşanmamışsın. Ne ayıp şey. Hem seni birileriyle görüştürüp kocan olacak sahsa koz verdirecekler.

En mantıklısı ayrı eve çıkmak. Durumun var mı canım?

Olur mu öyle saçma şey!
Daha resmen boşanmamışsın. Ne ayıp şey. Hem seni birileriyle görüştürüp kocan olacak sahsa koz verdirecekler.

En mantıklısı ayrı eve çıkmak. Durumun var mı canım?
Çalışıyorum canım mühendisim ama tek kalmaktan korkuyorum. Çok zormuş. Ailem konuştu diye yuvam yıkıldı. Şimdi de ayrı eve çıkmak zorunda kalacağım

Çalışıyorum canım mühendisim ama tek kalmaktan korkuyorum. Çok zormuş. Ailem konuştu diye yuvam yıkıldı. Şimdi de ayrı eve çıkmak zorunda kalacağım
Sevgisiz Bi eşle yaşayacağına ayrı yaşamak daha iyi. Zamanla mutlaka alışırsın

Back
X