- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
kızlar az önce sevgilimle buluştuk.. burası küçük bi yer herkes birbirini ismen olmasa da sima olarak tanır.. bi gördüğünüzü illa bi kez daha görürsünüz.. neyse sevgilimle de buluşma planımız yoktu..benim de onun da dışarıda işlerimiz vardı... rastlaştık..dedim gel i çay içelim yarım saat,ok dedi... gittiğimiz mekanın alt katı alışveriş merkezi... tam biz girerken yanda bi kız alışveriş yapıodu... kız da burada para karşılığı erkeklerle birlikte olan bi kız... neyse benimki kızı gördü... hakkını yemeyeyim çünkü olayı kendi tarafımdan anlatmak istemiyorum ben haksızsam bileyim... neyse benimki kıza 2 saniye falan ancak bakmıştır..başını çevirdi.yürüdük gittik ama ben farkettim...sorun çıkarmak istemedim sustum... neyse i yarım saat cafede oturduk ama sevgilim neredeyse benimle hiç ilgilenmedi...camdan sışarı baktı sürekli..yolda bişey yoktu...demek istediğim insan sevdiğinin yüzüne bakarak konuşmaz mı yaa?? neyse ben de bozuldum kalk gidelim,sen sıkıldın galiba dedim.. bu da hiç böyle tripleri alttan almaz..daha beterini yapar huyu kurusun.... kalktık... daha cafenin önünde bıraktı elimi..hadi görüşürüz dedi.döndü gitmeye yeltendi..bende de film koptu.nooluo yaa.. çok mu sıkıldın benden? ne bu acelen dedim... "sen gitmek istedin" dedi... ben de cafenin girişinden itibaren benden hariç herşeye baktın bi kere yüzüme bakmadın...ama ilk gördüğün kıza baktın dedim... (bakmamış olsa hatırlamazdı ama... o hatırladı ve ne var yaa..bu da mı mesele oldu..gözümüz de mi takılamaz bi yere dedi.. yani kıza bilinçli bakmış o an...
sonra ben de "baktığın kızı da sen de çok iyi biliosun ki 20 liraya herkesle birlikte olan bi kız...görmediğin insan da değil""" dedim.... ne cevap verse beğenirsiniz
o kız değildi bi kere... hemen her kıza b.k atma.o kız değildi dedi... bi de bana kızı savundu yaaa

şoklardayım..ellerim titrio şuan... bakmadım etmedim demio.... o kız değildi diye kızı savunuo.... sonra da beğendin mi kızı,ondan mı baktın doğru söyle dedim.... çekti gitti
nolur i akıl verin yaaa... ben çok mu üstüne gittim yoksa bu adamdan bi halt olmaz mı?

Son düzenleme: