yine ben ne yapacağımı bilmiyorum...............

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
Eski konularımdan beni bilenler bilir direkt olayı anlatmak istiyorum. dün iş yerinde amirim beni boşu bşuna saçma bir iş yüzünden azarladı zaten hergün süt izinimde çıkabilcek miyim diye takla atarken birde amirimin boşlaması nedeni ile çıkmayan vakalar yüzünden beni sıkıştıran hastalardan çok sıkıldığım bir gündü dün. birde benim adet dönemlerimde duygusal olarak resmen dibe batıp çıkarım kısaca dün resmen b#ktan bir gündü. eve çok yorgun geldim. daha sonra eşim geldi gerçekten saçma ama evveliyatı olan ve önemli olan bir konu yüzünden bana söylendi bende bu söylenmeyi kaldıramayınca kızla babasını bıraktım geçtim odaya. daha sonra eşim gel hadi çay yaptım içelim diye yanıma gelip beni çağırdı ama ben biraz nazlanacak adam aradığım için gelmek istemiyorum diyerek tersledim ve amirimden nefret ettiğimi anlatıp ağlamaya başladım. eşimde bıktım senin ağlamalarından diyerek bana bağırmaya başladı ben iyice gerildim. kızın karşısında ağlamamak için hava almaya 15-20 dakkaya dışarı çıktım. eve döndüm ama bende çene durmuyor söyleniyorum ve yüzüm asık eşiminde aynen. neyse yattık sabah herkes işine gitti beni gün boyunca hiç aramadı. benimde açıkçası hiç fırsatım olmadı. akşam saat sekiz oldu ben yemek içn kocamı bekliyorum aradım açan yok herhalde görevde dedim. saat sekiz buçuk gibi geldi hoşgeldin dedim nerdeydin görevim var neden haber vermedin vermem mi lazım dedi benim şalterim attı biz neciyiz burada arıyoruz açan yok bu evin adamıysan haber vermen lazım diye saydım durdum. ama karşı taraf sessiz sonunda kavga koptu. paşamıza neden bir güleryüz göstermemişim, ağlamışım diye bütün eski konular ortalığa döküldü. sen onu yaptın sen bana mutluluk vermedim ben ona hiç güleryüz göstermemişim onunda tahammül edemediğim rahatlığı ve vurdumduymazlığını yüzüne vurdum. eski konularımı bilenler bilir temmuz ayında evi terk etmeye kadar gitti olay ama annemin evinden aldı beni.
şu an mutsuzum kızımı uyuturken deli gibi ağladım bitse mutlu olmayacağım ama böyle de acı çekiyorum ve o kadar stresliyim ki bu kızıma yansıyor. kafam hiç rahat olmadı benim. işim ağır,eşim sorunlu onun işi ağır, kızım uykusuz ben bittim bana bunu soran yok .işte ayrılamıyorum onca senenin emeğini çöpe atamam bu bölümü kazanmak için tam iki sene çalıştım faakültede.tamam ev işlerini yola koydum bakıcım yemeğimi yapar onbeşte birde temizlikçim gelir. ama gün içinde işte yaşadığım stres ve bunu atabileceğim bir ev ortamı,cinsel hayat.... vb yok. ben nasıl dik durayım,bu adama kendimi nasıl değerli hissettireyim yoksa s##tiri çekip hayatıma mı bakayım napayın akıl verin. şimdiden cevaplar için teşekkürler.

bence siz bir psikoloğa gidin sorunları çok büyütüyorsunuz eski konularınızı da bildiğimden görüşüm bu

Sakin ol geçecek eminim eşin seni seviyor,sen de onu seviyorsun,sadece stres yüklüsünüz ikiniz de

Eski konularinizi bilmiyorum ama bebek buyuyene kadar bu tip stresler daha cogaliyor ,kavgalar artiyor malesef .. Genelde adet dongusunde ben de oyle olurum , artik iste cok kotu bi gun gectiyse eve gelince once durumu anlatirim ki ona gore dikkatli olsun ustume gelmesin .siz de deneyebilirsiniz..

Ben en üstteki yoruma katılmıyorum. Siz olayları büyütmüyorsunuz evliliğiniz gerçekten mutsuz.
Eşiniz kaba, sevgi göstermesini bilmeyen birisi üstüne cinsel problemliydi sanırım.

Yani hepimiz işte stresliyiz ama sevdiklerimiz sayesinde ohh be hayat güzel diyoruz.
Bence sizin sevildiğinizi hissetmeye, yanınızda birinin olduğunu hissetmeye çok ihtiyacınız var. Herkesin sevgiye ve yanında destek durduğunu bildiği birine ihtiyacı var sonuçta. Evliliğiniz kötü, siz de mutsuzsunuz durduk yere icat çıkarmıyorsunuz bence.

Sakin ol geçecek eminim eşin seni seviyor,sen de onu seviyorsun,sadece stres yüklüsünüz ikiniz de
ya bu geçsede dayanamıyorum artık iş yerinde köpek gibi çalış eve gel evde kızımla vakit geçirmem gereken yerde sayfalarca çevirilecek şey, kızımın hasreti, eşimin bana yardımcı olacağı yerde köstek olması. ya çok rahat bir adam yapılması gereken bir iş varsa evde söylediğim zaman ancak iki aya yapar. mesela kızın beşiği küçüldü ve odasında acayip yer kaplıyor yokbodurma bir indiremedi 3 aydır yalvarıyorum ama yok. evin kadını mı erkeği mi bellli değilim neyim ben ??? köle mi??

kariyerli çoğu kadının kaderi bu hem erkek hem bayan rolü oynamaya zorlanıyorlar

Suan benim ikilemde kaldigim bi durumdasiniz. Isimi birakmasaydim coktam yeni bir sayfa acmistim kendime bazi erkekler bir kadini kesinlikle haketmiyorlar

Malesef..herseye biz yetisicez.. derdim var bolumunden bir iki mesaj okudum bu aksam esime . Kulak ucuyla dinledi . Bak dedim is bolumu diye bisey varmis calisan kadinlarin :) Okuma oralari diyor ..

mübarek sanki okumakla cezalandırılıyoruz birgün karım şöyle başarılı böyle iyi bir doktor dediğini duymadım ama ben heryerde onunla ne olursa olsun övgüyle bahsederim.
çok haklısın ülkemizin erkeklerinin çoğu boş beyinli günün 5 saati sacımı nasıl yapsam makyajım nasıl olsa karşımdaki adamı nasıl kafalasam da hayat boyu kendime baktırsam hesabındakii kadınlara hayranlar valla bak en eğitimli erkek bile öle

Dr luk zor ve gercekten yorucu , ben de son iki aydir pozisyon degistrdim ve asiri yorucu .. Baktim yardim etmedigi yerde ben de birakiyorum .. dinlenince yine ben yapiyorum tabi..

karşıma geçmiş akşam ben köpek gibi muaamele görmek istemiyorum bunları hak etmiyorum diyor. ben hak ettim mi peki evlendiğimizden beri bana yapmadığı zulüm kalmadı. geberiyorum hastalıktan ateş olmuş 39 balayında millet çatır çatır..... biz oturmaya geldik sanki diyen birisiydi şimdi yontuldu daha sevecen ve yumuşak huylu ama ben insanlıktan çıktım biraz rahatlamak istiyorum çok bunaldım hayattan evden işten herşeyden. sevgi ilgi görmek istiyorum azcık şımartılmak haksızlık mı bunlar.

Dr luk zor ve gercekten yorucu , ben de son iki aydir pozisyon degistrdim ve asiri yorucu .. Baktim yardim etmedigi yerde ben de birakiyorum .. dinlenince yine ben yapiyorum tabi..
işte benim dinlenmeyede vaktim yok ne yazık ki halimden aslında şikayetçi değilim asistanlık iki seneye bitiyor ama kocamla bir ömür ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…