- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
gittim onu da yaptım hatta eşimle beraber gittim eşim kadın bize boşanın dedi direkt.bence siz bir psikoloğa gidin sorunları çok büyütüyorsunuz eski konularınızı da bildiğimden görüşüm bu
Eski konularinizi bilmiyorum ama bebek buyuyene kadar bu tip stresler daha cogaliyor ,kavgalar artiyor malesef .. Genelde adet dongusunde ben de oyle olurum , artik iste cok kotu bi gun gectiyse eve gelince once durumu anlatirim ki ona gore dikkatli olsun ustume gelmesin .siz de deneyebilirsiniz..13 aylık daha
o zaman başka yorum yapmayacağım kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz sonuçta hayat sizin eş sizingittim onu da yaptım hatta eşimle beraber gittim eşim kadın bize boşanın dedi direkt.
ya bu geçsede dayanamıyorum artık iş yerinde köpek gibi çalış eve gel evde kızımla vakit geçirmem gereken yerde sayfalarca çevirilecek şey, kızımın hasreti, eşimin bana yardımcı olacağı yerde köstek olması. ya çok rahat bir adam yapılması gereken bir iş varsa evde söylediğim zaman ancak iki aya yapar. mesela kızın beşiği küçüldü ve odasında acayip yer kaplıyor yokbodurma bir indiremedi 3 aydır yalvarıyorum ama yok. evin kadını mı erkeği mi bellli değilim neyim ben ??? köle mi??Sakin ol geçecek eminim eşin seni seviyor,sen de onu seviyorsun,sadece stres yüklüsünüz ikiniz de
kariyerli çoğu kadının kaderi bu hem erkek hem bayan rolü oynamaya zorlanıyorlarya bu geçsede dayanamıyorum artık iş yerinde köpek gibi çalış eve gel evde kızımla vakit geçirmem gereken yerde sayfalarca çevirilecek şey, kızımın hasreti, eşimin bana yardımcı olacağı yerde köstek olması. ya çok rahat bir adam yapılması gereken bir iş varsa evde söylediğim zaman ancak iki aya yapar. mesela kızın beşiği küçüldü ve odasında acayip yer kaplıyor yokbodurma bir indiremedi 3 aydır yalvarıyorum ama yok. evin kadını mı erkeği mi bellli değilim neyim ben ??? köle mi??
mübarek sanki okumakla cezalandırılıyoruz birgün karım şöyle başarılı böyle iyi bir doktor dediğini duymadım ama ben heryerde onunla ne olursa olsun övgüyle bahsederim.kariyerli çoğu kadının kaderi bu hem erkek hem bayan rolü oynamaya zorlanıyorlar
çok haklısın ülkemizin erkeklerinin çoğu boş beyinli günün 5 saati sacımı nasıl yapsam makyajım nasıl olsa karşımdaki adamı nasıl kafalasam da hayat boyu kendime baktırsam hesabındakii kadınlara hayranlar valla bak en eğitimli erkek bile ölemübarek sanki okumakla cezalandırılıyoruz birgün karım şöyle başarılı böyle iyi bir doktor dediğini duymadım ama ben heryerde onunla ne olursa olsun övgüyle bahsederim.
işte benim dinlenmeyede vaktim yok ne yazık ki halimden aslında şikayetçi değilim asistanlık iki seneye bitiyor ama kocamla bir ömür ne yapacağım bilmiyorum.Dr luk zor ve gercekten yorucu , ben de son iki aydir pozisyon degistrdim ve asiri yorucu .. Baktim yardim etmedigi yerde ben de birakiyorum .. dinlenince yine ben yapiyorum tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?