Ben hiçbir şey anladım nışanlınız ile neden kavga ettiniz bileceğiz ki ona göre yorum yapacağız...
keşke bu kadar sinirli ve aceleci davranmasaydınız
babanız kaç kere sornuş birde size...onlarda haklı koca koca insanlar
eğer kararından eminsen bayram senin için bahane olsun..bayramda nişanlınla ailelerin gönlünü alın derim..yerimseniben
eski konularınıza da baktım. nişanlınızın güven sorunundan ve "hoş olmayan şeyler yaşattığından" bahsetmişsiniz. bu olaydan sonrada nişanlınız tedaviye başlamış. annenizde nişanlınızı çok sevmesine rağmen bu olaydan sonra içime sinmiyor demiş.
son yaşadığınız olaydan sonra ailenizin bu kadar tepki vermesi çok normal. bence bir müddet nişanlınızın konusunu hiç açmayın. ortalık durulsun. nişanlınızda tedavisini tamamlasın. psikolojik bir sorunu varsa bunu çözmeden evlenmeniz doğru olmaz zaten. sonra tekrar değerlendirirsiniz durumu...
ama ailenizin fikirlerini yabana atmayın sakın. sonuçta onlar sizin göremediklerinizi göreceklerdir.
Ailenin gönlünü almak kolay bence..
2 damla gözyaşı,3 tatlı söze ana baba kıyamaz..
Ancak nişanlınız psikolojik tedaviye başladığına göre durumu iyi değil.. Bence önce onun iyileşmesi gerek.. Adamın rahatsızlığı nedir bilmiyorum,açıklamamışsınız.. Belki de iyileşince o sizi istemeyecek..
Bence iyi düşünün bunları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?