Yarım yamalak hatırlıyorum eski konularını.
Öncelikle en büyük hata sende (nişanlınla aranızda ne tartışma geçti bilmiyorum o yüzden şu anda benim için hatalı sensin).
1. Nişanlısınız, bir ömre adım atmışsınız, ama siz bir hararetli tartışmadan sonra yüzüğü fırlatmışsınız.
2. ki en büyük hatanda bu, nişanlını suçlu olarak göstermişsin, senin ona söylediklerini bağırıp çağırdıklarını değilde olayın tamamen suçlusu nişanlınmış gibi göstermişsin.
Haliyle ailende en doğru tepkiyi vermiş.
Ailene gelince, hiç düşündün mü onları ne duruma soktuğunu?
Nişan bozmak için telefondaki görüşmeler, anneannenin hastalanması vs..
Bunlar seni hiç etkilemedi mi merak ediyorum gerçekten.
Ki bence şu dünyadaki en önemli şey ailedir.
Nişanlının psikolojik tedavi görmesine birşey diyemem, geçmiş olsun,
ama şimdiden böyle sorunlar yaşıyorsunuz ilerisi nasıl olur bunuda düşün olur mu.
Mutluluklar dilerim.
swetangel seni çok iyi anlıyorum ben ..çünkü aynı durumu ben atlattım ...inan zaman herşeyin ilacıymış herşey yoluna girecek emin ol..yeter ki allah sağlık huzur versin..en büyük hatamız ailemize anlatmak herşeyi biz affediyoruz ama onlar affetmiyor bunu düşünemiyoruz..biz barıştık allaha şükür çok mutluyuz ..inşallah sizde mutlu olacaksınız...
Aileniz haklı bence.
hem sizin için endişeleniyorlar hem de karşı tarafa mahçup olmak var.
Evlilik gibi hayati bir konuda bu kadar gelgitler aileleri de sarsar.
Tedavi bitince tekrar etraflıca düşünmek daha mantıklı gibi.
Nisanlinizla olan tartismalarinizi ailenize aktarmayin asla.
Hatanizi anlamissiniz zaten.
Cok caniniz sIkInsa gelin buraya yazin rahatlayin, yada cok yakin güvendiginiz bir arkadasinizla paylasin.
Öfkeyle kalkan zararla oturur demis atalarimiz.
Ama daha fazla üzülmeye gerek yok bence, insaniz hepimiz hata yapabiliriz.
Düzelir merak etmeyin, bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Nisanlinizin hastaligini bilmiyorum ama, ertelemek istemeyecek kadar ve onu boyle kabullenecek kadar cok sevdiginizi anliyorum. Hastaligi neticesinde kavgalariniz oluyor degilmi? Yani hastaligi nuksetmemisken normal zamanlarda hersey yolunda gidiyor deilmi?
O zaman ona ozellikle bu hassas donemlerinde alttan alip cok destek cikmaniz gerekiyor...Cok cabuk bu donemi atlatabilmesi icin.. Sabir ve anlayisiniz gerekiyor. Aileniz de onun hastaliginin farkinda sanirim.
Sizin onu cok sevdiginizi ve her daim ona destek ciktiginizi, karsiliginda da nisanlinizin duzeldigini gorunce, bence aileniz de yavas yavas size destek olmaya baslayacak ve evliliginize dair kararlarda da destekciniz olacak...
Ailenizin boyle davranmasi normal, sizin kirilip uzulmenizi daha fazla gormek istemiyorlar da ondan..Koruma amacli yani...
tedavi olması cok guzel kalbını dınle derım ben herseyın duzelecegıne ınanıyorum kendımce ıns duzelır aılenlede nısanlınlada mutlu olursun inşallah
Ailen haklı baban sana demiş bak iyi düşün 2 gün sonra seviyorum pişmanım deme demiş sen kesin kararını söylemişsin ailen zorlamamışki seni ayrılmaya
hee seviyormuşsun barışmışsın iyisiyle kötüsüyle benim sevdiğimdir diyosan sen çekiceksin ailen bi şekilde ikna olucaktır nasılsa nereye kadar direticekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?