yine ben, nişanlım ve ailem...

Nisanlınız kesinlikle önce tedavi olmalı . Ama gene de iyi düsün derim .. Cok iyi biliyorum bi arkadasımın erkek arkadasının bazı problemleri vardı ne yaparsa yapsın kafasında sonlandıramıyordu ..

Beynim kabullenmiyo diyordu ..Acele etmeyin derim kesinlikle !!

Aileniz haklı bence.
hem sizin için endişeleniyorlar hem de karşı tarafa mahçup olmak var.
Evlilik gibi hayati bir konuda bu kadar gelgitler aileleri de sarsar.
Tedavi bitince tekrar etraflıca düşünmek daha mantıklı gibi.

bir anlık sinirle keşke söylemeseydiniz ailenize
herşeyin iki kişi arasında halledilmesi gerekir
malesef olan olmuş artık
nişanlınızın sizinkilerin gönlünü alması lazım
umarım halledersiniz
ve iyi düşünün ki sonradan yine pişman olmayın

evet hatam/hatalarım oldu, inkar edemem. aileme yansıtmamalıydım ve 1.5 senelik ilişkimde ilk kez bu noktaya geldim. yüzüğü çıkartmayı aklımın ucundan dahi geçirmezdim hiçbir zaman. anlık sinirle onu suçlayarak da yanlış yaptım. ailemle ilgili konular elbette etkiledi beni, hiç mi üzülmedim sıkıntılı günler geçirmedim, çok.. fakat dua ediyorum ki inşallah düzelir değişir her şey..

çok sevindim, Allah daim etsin mutlulugunuzu ve huzurunuzu. zaman ilaç diyorlar biliyorum ama nasıl geçtiğini gel bir de bana sor

Nisanlinizla olan tartismalarinizi ailenize aktarmayin asla.
Hatanizi anlamissiniz zaten.
Cok caniniz sIkInsa gelin buraya yazin rahatlayin, yada cok yakin güvendiginiz bir arkadasinizla paylasin.
Öfkeyle kalkan zararla oturur demis atalarimiz.
Ama daha fazla üzülmeye gerek yok bence, insaniz hepimiz hata yapabiliriz.
Düzelir merak etmeyin, bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

karşı tarafa mahçup olma konusu benimde aklıma gelmedi değil fakat karşı taraf beni hiç ihmal etmedi ki hep arıyorlar, ailen üzülmeyi hakeden insanlar değil, ayrılık konuşmasında en çok üzüldüğüm durumlardan biri onlarla akraba olamayacağımız oldu demişti kayınpederim.şimdi yoluna girsin tekrar gelicez diyorlar.

ya diyorum ya çok sıcağı sıcağına noldu noldu diye üstelediler, böyle olmasaydı belki ben hazmedecektim, kabullenecektim ne bileyim bi şekilde olmayacaktı bunlar ama bi yandan da herseyde bi hayır vardır diyorum Allah büyük..belki onunda psikolojik durumlarını düzeltmesi için gerekli olan bi süreç vardı ve o da bu şekilde yaşanmak zorundaydı sanırım

bencede ailen sabırlı bile

ne bu çocuk oyuncamı ne saçma valla:umursamaz:

nişanlında cok sabırlı hiç sevmem böle şeyleri

bitsin geri başlasın oooo

zaten evlensenizde bir çok kez ayrılırsınız bu gidişle:umursamaz:

çocuk oyuncağı gözüyle bakanlar tam okumadılar sanırım, 1.5 yıl içerisinde tek bir ayrılık çocuk oyuncağı olarak görülüyorsa yapılacak bişey yok demektir. evliler boşanıp tekrar barışıyorken nişanlıların yaşadığı bir ayrılık geri dönüşü olmayan bir yol olarak görülebiliyor demek ki.. evet tartışmalar sorunlar oldu fakat bu kimin ilişkisinde olmuyor ki? ben ne ailemden ne ondan vazgeçemiyorum işte, arada kaldım ve hiçbir şeyi düzeltemiyorum. :çok üzgünüm: hayatta ölüm denen bir gerçek varken, erteleniyor olması beni çok yıpratıyor.

Nisanlinizin hastaligini bilmiyorum ama, ertelemek istemeyecek kadar ve onu boyle kabullenecek kadar cok sevdiginizi anliyorum. Hastaligi neticesinde kavgalariniz oluyor degilmi? Yani hastaligi nuksetmemisken normal zamanlarda hersey yolunda gidiyor deilmi?
O zaman ona ozellikle bu hassas donemlerinde alttan alip cok destek cikmaniz gerekiyor...Cok cabuk bu donemi atlatabilmesi icin.. Sabir ve anlayisiniz gerekiyor. Aileniz de onun hastaliginin farkinda sanirim.
Sizin onu cok sevdiginizi ve her daim ona destek ciktiginizi, karsiliginda da nisanlinizin duzeldigini gorunce, bence aileniz de yavas yavas size destek olmaya baslayacak ve evliliginize dair kararlarda da destekciniz olacak...
Ailenizin boyle davranmasi normal, sizin kirilip uzulmenizi daha fazla gormek istemiyorlar da ondan..Koruma amacli yani...

eski konularındanda hatırlıyorum o zamanda düğünü erteleyelimmi fln demiştin
bence senin kafanda bu evlilikle ilgili soru işaretleri var yoksa öyle yüzüğü çıkaramazdın kolay kolay sen şimdilik kimseye birşey söyleme tedavi bi sonlansın ondan sonra eğer hala birlikteyseniz söylersin çünkü tedavi sürecinde ne olur bilinmez belki o bile seni istemeyebilir hakkında hayırlısı olsun

tedavi olması cok guzel kalbını dınle derım ben herseyın duzelecegıne ınanıyorum kendımce ıns duzelır aılenlede nısanlınlada mutlu olursun inşallah

nısan, nıkah kadar cıddı bır durumdur. her kavga her yasanan
buyuklerle paylasılmaz. zaten arkadaslar da soylemıs; bu ıpın
ucu kactı mı artık herseye acıktır.
babanız da sızı uyarmıs. ozellıkle nısan soz gıbı zamanlarda cok temkınlı
davranmak gerekır. aıleler tanısıyor yenı yenı durumlara alısılıyor.
herkes her zamankınden daha alıngan oluyor.
hele kı aılenıze kararınızı acmıssınız, sımdı. aılenız nasıl
kararlarından donsunler? sızın kadar kolay donemezler.
bu durum evlensenız de herkesın herzaman aklında
olacaktır emın olun. (evlenırsenız) esınızın de....

Son düzenleme:
bence nişanlılık döneminde bu kadar problem yaşayan evlilikte daha fazlasını yaşar.Çünkü genelde erkekler evlendikten sonra eskisi kadar özenli davranmazlar,buda varolan sorunları dahada arttırır.Neden sakin,huzurlu bi nişanlılık dönemi yaşamak varken problemli,sorunlu bi ilişkiyi yürütmeye çalışıyorsunuzki? olan size ve ailenize oluyor ve onlarda haklı

çok büyük bir hastalık değil onun ki, yani şizofren veya beyninde ur olma durumu gibi bişey değil. zaman içerisinde oturabilecek şeyler. evet onu çok seviyorum, her şeyden çok ve vazgeçemeyecek kadar çok. abartılı takıntıları, kıskançlıkları vardı ve kaybetme korkusunu had safhada yaşadığı için çıktı sorunlar. her koşulda yanında oldum, en büyük desteği verdim, onu böyle bir durumda yalnız bırakıp ne halin varsa gör diye itemezdim. ailem haksız demiyorum zaten ben yalnızca yanımda olup, manevi desteklerini esirgemesinler istiyorum. belki hakkım yok buna ama ben onlardan da vazgeçip ezip geçmem, geçemem ki..

tedavi olması cok guzel kalbını dınle derım ben herseyın duzelecegıne ınanıyorum kendımce ıns duzelır aılenlede nısanlınlada mutlu olursun inşallah

evet istikrarlı bir şekilde gidiyor doktoruna ve ilaçlarını kullanıyor aksatmadan. Allahın izniyle herşey dediğin gibi olacak. çok teşekkür ederim.

Ailen haklı baban sana demiş bak iyi düşün 2 gün sonra seviyorum pişmanım deme demiş sen kesin kararını söylemişsin ailen zorlamamışki seni ayrılmaya
hee seviyormuşsun barışmışsın iyisiyle kötüsüyle benim sevdiğimdir diyosan sen çekiceksin ailen bi şekilde ikna olucaktır nasılsa nereye kadar direticekler

evet bunun farkındayım yani onlar demedi ki, hayır illa ayrılacaksın diye. fakat dedim ya sıcağı sıcağına olunca o an ki sinirle düşünemedim böyle olacağını :çok üzgünüm: şu an tek sorunum ailem ne onun adını duymak istiyor ne yüzünü görmek..

aileye hak verdim. bende psikolojik sorunları olan hele, birde intihara teşebbüs eden birine kızımı vermezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…