- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Umursamamak istiyorum ama kardeş işte sürekli aklımda neden mutlu olamıyor neden böyle güçsüz diyeValla umursamayın o zaman
İşte kendi başarısızlığını sizden çıkarıyorUmursamamak istiyorum ama kardeş işte sürekli aklımda neden mutlu olamıyor neden böyle güçsüz diye
Umut yok mu yaniBelli ki karakteri böyle.
Çoğu şeye karşı memnuniyetsiz davranan yapıya sahip insanlar yok değil. 27 yaşında bir kadının sorumluluk bilinci çoktan oturmuş olmalı zaten. Bu saatten sonra çalışması, bir şeyler yapması gerektiğini siz öğretemezsiniz ki. Destek alması faydasına olur derim, ama ona da olmaz diyecek muhtemelen. Eee çocukta değil ki, tutun kolundan götürün.
Anneciğinize sabır versin Allah, siz de çok durmayın üstünde. Bu saatten sonra zor...
Ilk tane dersi kalmış okuldan 2 senedir onları bile veremiyor ama ona kalırsa tüm suçlu bizizİşte kendi başarısızlığını sizden çıkarıyor
Oysa 2 sene olmuş çoktan alışıp çevre edinmiş olması lazımdı
O işlerde nasip kısmet istiyoruz ama olmuyor işte Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur ama anlamıyor işte onu haksız çıkarmak imkansız birşey asla haksızlığını kabul etmez ona kalırsa dünyanın en şansız insanıEvlendirin o zaman tek derdi buysa buyuzden hayati size dar ediyorsa...
E git diyorsunuz gitsin geldiğiniz yereIlk tane dersi kalmış okuldan 2 senedir onları bile veremiyor ama ona kalırsa tüm suçlu biziz
Umut yok mu yaniGerçekten böyle devam ederse kimsenin tahammülü kalmaz ona karşı
Amin inşallah kendine gelir ne diyeyim kiE git diyorsunuz gitsin geldiğiniz yere
Bazen de bırakmak lazım sanki Kendi hâline
Allah yardımcınız olsun inşallah
Allah bir kapı açar inşallah onaPek zannetmiyorum canım, ama tanımıyorum da işte. Burdan gözüken diyeyim en azından. Evlendirin, bir şeyler ayarlayın diyeceğim de, evlilikte de bu huyla devam ederse iş biraz zor.
Zaten tek derdi bu aslında. Yanı ortamlara girmiyor ki birileriyle tanışsın erkek arkadaşı olsun . Evde sürekli bizimde çevremizde pek yok birazda nasip kısmet işleri bunlar ne diyeyim dua edin lütfen hayırlı birisiyle yuvasını kurşun mutlu olsun odaTek çare evlendirmek.Yaşı genç yok mu evlenmek isteyen biri veya sevdiği? Çünkü o yaşlarda çevresinde çoğu arkadaşı evlenmiştir o yüzden kafaya takmış bayağı bi.Başka türü düzelmez gibi görünüyor.
Geldiğiniz yerde bir sevdiği falan mı vardı acaba sanki hayattan vazgeçmiş oradan gelinceArkadaşlar daha önceki konumda ablamdan bahsetmiştim , ordan okuyabilirsiniz.
Bugün bir kriz atlattik evde annemle şiddetli tartıştılar sesler oldukça yükseldi. Yine aynı konular aynı şeyler.
27 yaşında ve bekar. Tek derdi bu .
Çalış diyoruz olmaz diyor , kursa gir diyoruz yanaşmıyor, spora git diyoruz yapmıyor herşeye oldukça kapalı.
Ailem bir kaç sene önce bazı nedenlerden dolayı şehir değişikliği yaşadı herşeyi buna bağlıyor, sevmemiş alışamamış burda yalnız kalmış herşey burda kotulesmis . Halbu ki defalarca memleke gönderdiler git orda kal diye her seferinde geri döndü.
Artık bizi çok yoruyor üzülüyor. Sadece içimi dökmek istedim ....
Okuduğunuz için teşekkür ederim , belki ablama karşı bir taktik verirsiniz ne yapacağımızı şaşırdık çünkü.
Hayır sevgilisi yoktu. Bur kaç defa oldu ama hayal kırıklığıyla sonlandı. Yanı oraya istese dönebilirdi ama dönmedide valla onu hiç anlayamıyoruz artıkGeldiğiniz yerde bir sevdiği falan mı vardı acaba sanki hayattan vazgeçmiş oradan gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?