Yine ben yine acabalar...

Neden???:18::18::18:

canım daha 2 gün önce birlikte ağlıyorduk msn de.. sen de edebiyat hocana aşıktın.. daha 2 gün önce ya?! ne çabuk onu unuttun da bu adamı düşünmeye başladın, hayret ettim doğrusu.. keşke ben de senin kadar kolay unutabilsem.. çok üzüldüm kendi halime.. 2 günde unutacak kadar güçlü olmayışıma çok üzüldüm...:50::50:

Konu içeriği nedeniyle"Aşk hikayalerimiz,dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

24.03.2011 Hocama aşık oldum sevdiğimi söyledim karşılık alamadım,
26.03.2011 Hocamı aramalıyım bir şans istemeliyim
30.03.2011 Öğretim görevlisinin bana ilgisi var gibi enson ilişkim biteli 2 yıl oldu
01.04.2011 Evini evime yakın yere taşımış
04.04.2011 Kütüphanede karşılaştık

Açtığın konulara baktımda kim kime aşık hocayla öğretim görevlisi ayrı kişilermi yoksa aynı kişimi bu kadar kısa sürede nasıl oluyor bunlar benmi karıştırdım acaba anlayamadım birşey yepeda :32:

Son düzenleme:
24.03.2011 Hocama aşık oldum sevdiğimi söyledim karşılık alamadım,
26.03.2011 Hocamı aramalıyım bir şans istemeliyim
30.03.2011 Öğretim görevlisinin bana ilgisi var gibi enson ilişkim biteli 2 yıl oldu
01.04.2011 Evini evime yakın yere taşımış
04.04.2011 Kütüphanede karşılaştık

Açtığın konulara baktımda kim kime aşık hocayla öğretim görevlisi ayrı kişilermi yoksa aynı kişimi bu kadar kısa sürede nasıl oluyor bunlar benmi karıştırdım acaba anlayamadım birşey yepeda :32:

hayır aynı kişiler değil. yepeda nın 26.03.2011 tarihinde ''aşık oldum'' dediği şahıs edebiyat öğretmeniydi biz konuştuk. ama 30.03.2011 de bahsettiği şahıs tarihçi;
o hangi bölümde asistanmış?
tarihte bölümünde..
:40::40:
ayrıca arkadaş psikolog olduğunu söylemiş, aynı dertten muzdarip olarak msn den konuşurken de bana iktşsatçı olduğunu söylemişti.. ayrıca forumda 23 yaşındayım demişti, bana ben de 21 yaşındayım dedi.. Artık bişe diyemiyorum. Yorumu size bırakıyorum...:32::32:

hayır aynı kişiler değil. yepeda nın 26.03.2011 tarihinde ''aşık oldum'' dediği şahıs edebiyat öğretmeniydi biz konuştuk. ama 30.03.2011 de bahsettiği şahıs tarihçi;

:40::40:
ayrıca arkadaş psikolog olduğunu söylemiş, aynı dertten muzdarip olarak msn den konuşurken de bana iktşsatçı olduğunu söylemişti.. ayrıca forumda 23 yaşındayım demişti, bana ben de 21 yaşındayım dedi.. Artık bişe diyemiyorum. Yorumu size bırakıyorum...:32::32:
keşke açıklama yapmadan önce suçlamasaydın. benim arkadasımın profili bu ben diğer konuları sildim sandım ama silinmemiş anlamadığımdan dolayı yeni konuyu ben açtım diğer arkadaşın dediği sonuna kadar doğrudur.

özel mesaj atamıyorum bana da sen facebook falan kullanmadığını söylemiştin ama kullanıyosun vs vs bana ulaş face msn neyse artık özelden yazamıyorum...

özel mesaj atamıyorum bana da sen facebook falan kullanmadığını söylemiştin ama kullanıyosun vs vs bana ulaş face msn neyse artık özelden yazamıyorum...
canım kusura bakma. bu forumda o kadar çok fake konu açılıyor ki, yanlış anlamışım. sana güvenmek istiyorum. şok geçirdim zaten, o kadar konuştuk msn de çok inandırıcıydı herşey yani ben neler hissediyorsam sen de öyleydin, bir anda çok farklı bir konu görünce ben de affalladım, hani saatlerce konuşmamış olsak bu kadar kırılmam da bendeki aldatılmışlık hissini bir düşün.. :)
seni dinlemeden yargıladığım için özür diliyorum ama emin ol sen de aynı durumda olsaydın benden farklı hissetmezdin :D

Back
X