Yine ben :(

Restini çektikten sonra aynı tavrını biraz daha sürdürmelisin.

Yani restini gördü, tavrı değişti diye hemen yelkenler suya inmeyecek, kendi hayatın da olabileceğini,

O'nsuz da yaşadığını iyiyden iyiye bellemeli ki her zaman kendini kontrol etsin, ayarı kaçırmasın...

bencede süründür hemen yumuşama....sonra yine üstüne düşmeye devam edecektir .ve ona de ki bu sana son şansım....inan çok etkili oluyo

Çok çok özür diliyorum ama birlaf vardır ya hani deveye diken... işte öyle bu işler... Kaçan kovalanır... İlgi gösteren dışlanır... İlgi göstermeyen el üstünde tutulur...

ev alalı 1 sene olacak aralık'ta. Ben ona dedım gel söz nişan ne yapılacaksa olsun. Birlikte öderiz. çabuk bitiririz borcu dedim. Ama dinletemedim.

İyi akşamlarrrr :)
dediğiniz gibi kendimi çekmeye başladım. sabah mesaj attı.kendı kendıne aradı, acmadım. sonra bellı bı sure sonunda ben gerı dondum ona. mesgule aldı ve ardından hemen mesat attı egıtımde oldugunu arayacagını soyledı. egıtım bıtımınde de hemen aradı :)

Bence canım mesajlaşmak istemiyor demesi çooook kırıcı bişey..

Benim de 5 senelik bi ilişkim var hiç demedik birbirimize böyle şeyler.. Deseydi çok üzülürdüm eminim..

Her dakika konuşuyoruz biz konumuz olmasa bile hadi konuşmayalım demedik ee diyoruz daha daha diyoruz vs vs..

Madem umursamadığını düşünüyorsun sen de aynı şekilde davran anlar belki nasıl bi duygu olduğunu..

Görüşelim derse öne bahaneler sür sen de başka işlerin olduğunu söyle ailenle arkadaşlarınla vakit geçir yani onu düşünmeni engelleyecek bişeyler yap bence

İlgilenme bi süre özlesin seninle mesajlaşmayı konuşmayı. Bi kaybetme korkusu yaşasın

Her aradığında ulaşamasın mesela merak etsin biraz da

Tabi eğer sevgilinin yapısı buna müsaitse.. Ben o mesaja nedensiz birazcık geç cevap versem veya aradığını açmasam sinirlenir benim sevgilim sorun çıkabilir yani.. Sen kendi sevgilinin yapısına düşünce tarzına göre uyarlarsın :)

Ben bu şekilde davransam birincisi ; umursamaz ise ne olur onu bilmiyorum. İkincisi; bunu normal olarak nitelendirebiliyor. Bundan önce ki tartımalarımız da her gün konuşucaz, mesajlaşacağız ya da görüşeceğiz diye bir kural mı var diye tersledi beni.
Artık ben en ufak yaptığı bir şeyden kırılır oldum. Düşünmeden ağzından çıkanı ölçüp tartmadan sinirle söylüyor. Ve benim sinirlendiğim halleder bile ölçülü konuştuğumun, kırıcı olmadığımın farkında.

Bugün yine ne aramak, ne sormak, ne de mesaj atmak. Üzülüyorum işte ben bu duruma. Ben de aramadım Dayanamıyorum şu an ama aramayacağım.

Heh tam kıvama gelmiş şımarmış erkek modeli :) Okuyunca yazdıklarını biliyorum çok üzülüyorsun ama ben ne zaman böyle bir hikaye dinlesem gülümsüyorum. Çünkü yaşadım aynı şeyleri. Ya gerçekten sorun bizim erkekleri çok şımartmış olmamız. Sen şımartınca ya zaten beni bırakamaz bu kız havasına giriyorlar. İlişkiniz çok uzun sürdüğü için ikiniz de ayrılmayı göze alamıyorsunuz gibi. Ama biliyor musun, alışkanlıktan başka birşey değil..

Ben senin yerinde olsam ayrılırdım, bir erkeğin bu kadar peşinde koşmak onları hem BUNALTIYOR, OFF ÇOK SIKIYORSUN TRİPLERİNE giriyorlar, hem de ŞIMARTIYOR. Dolayısıyla ayrılıp sana değer veren bir insanla, seni arayan, seni aramak için dakikaları sayan bir adamla birlikte olmak inan daha heyecan verici.

Bir örnek eski erkek arkadaşımı ben zorla arattırıyordum. Şuraya gidince mesaj at buraya gidince mesaj at, öğlen yemeğe gitmeden ara beni bak falan filan. Sonra SIKILDI paşa, ya çok bunaltıyorsun falan diyo bana, canım istemiyo belki aramak belki mesaj atmakk...Aaa ben kahroldum bir süre ama atlattım ayrılıp :)

Sonra eşimle tanıştım, bir kere bile zorlamadım biliyor musun bana mesaj at, beni ara , ilgini esirgeme diye. 1 yıldır evliyiz bak işe giderken evden çıktığı anda işe gidene kadar mesaj atar. Sonra öğlen yemek yerken bazen arar bazen mesaj atar, eve dönerken de gelene kadar sevgi dolu mesajlar atar vs..

Yaniiii ADAMIN SEVGİ İLGİ İÇİNDE OLACAK OLMADIKTAN SONRA SEN NE KADAR ZORLARSAN ZORLA BOŞ.

sevgisinden hiç şüphe etmedim. He ben zaman zaman aa benı sevmıyor trıplerıne gırdım. Emin olamadıgım zamanlar onun bana yaptıklarından dolayı oluyor. Bılmıyorum gerçekten. Ben onu dusundugumde, sesını duydugumda ıcım tıtrıyor. Yuzune baktıgımda dunyalar benım oluyor. He zaman zaman bende ona karsı sogudum. Aramak sormak ıstemedım. Ama sonra yavas yavas bende gectı. Ama.... Ama ... Amaa... Bılmıyorum kızlar ya

tüm konuyu okudum ve sabret diyorum..

şu an delı olucam aramamak ve mesaj atmamak ıcın. Sıtemlı bı sekılde yazıyım dıyorum. Hıc mı aklına gelmıyorum dıye. Sonra bosver dıyorum. Dun hıc bır sey yoktu. Anlamıyorum. Kendı kendıne aradı mesaj attı. Bugun bu saat oldu hala ortalarda yok

Ben de bilemiyorum valla. Bazen çok sevince olayları farklı görüyoruz ve bu yüzden karşıdaki insana DIŞARIDAN yardım etmek çok zor oluyor. En basitinden hani orta sevgi olunca olumsuz bir yorum karşısında savunma sistemi çalışıyor insanın ister istemez.:)

Şey demişsin ya zaman zaman ben de ondan soğudum ama bende geçti.

Bu noktada bence kendinizi sorgulamanız gerekiyor. 3 yıllık ilişkimde bir kere bile soğumadım, kızdığım oldu kavga ettiğim oldu tabiki ama hani, ay canım istemiyor, dur aramayayım biraz burnu sürtsün tarzı oyunları hiç yaşamadım. Seven erkek arar sorar merak eder bence. Siz de böyle sıkıntıya girmek zorunda kalmazsınız. Diyorum ya aynı şeyleri yaşadım eski erkek arkadaşımla, SEVGİSİNE de emindim emin olmasam ben de uzun sürdürmezdim ilişkiyi, seviyor ama belki de yapısı böyledir falan diyordum kendi kendime, üzüntüyle geçiyordu. Ona vakit var buna vakit var, bana niye yok? derdim.....:)

Karar yine sizin tabi, ama dışardan baktığımda ben sağlıklı bir ilişki görmüyorum.

ben 5 sene boyunca ancak 2 kere soğudum o da çok çok üzüldüm. Ve araya görüşmediğimiz 1 ay gıbı sure gırdı. Haliyle o kırgınlıkla duzelmem zaman aldı. şu an bende o moddayım aılesıne arkadaslarına herkes vakıt var ama bana neden yok. Benı sevmıyor mu dıye dusunuyorum ıcın ıcın su an arayıp konusmamak ıcın zor tutuyorum kendımı ben kendı kendıme dusundum mu basımın dıkıne gıdıyorum. En azında burda ınsanların bana arama yapma demelerı benı frenlıyor. Bana kalsa ben su an onu kırk kere aramıs. Sıtem solu mesajlar atmıstım. Benı araması sorması cok zor bır sey degıl 2 dakıka ya 2 dakıka ben ondan dunyaları onume ser saatlerce benle konus demedım hıc bır zaman. Ona da anlattım bu sekılde bır durumun ıstegımın olmadıgını.

ilgisizliğin nasıl can yaktığını çok iyi bilirim. hayatında biri varken onun varlığını hissedememek..merak edilmemek, özlenmemek. ilişkimin son dönemlerinde ben bu yüzden çok gözyaşı döktüm. dilerim sen benim kadar üzülmezsin

ayrıldınız mı ? Ne kadar sure beraberdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…