bencede süründür hemen yumuşama....sonra yine üstüne düşmeye devam edecektir .ve ona de ki bu sana son şansım....inan çok etkili oluyoRestini çektikten sonra aynı tavrını biraz daha sürdürmelisin.
Yani restini gördü, tavrı değişti diye hemen yelkenler suya inmeyecek, kendi hayatın da olabileceğini,
O'nsuz da yaşadığını iyiyden iyiye bellemeli ki her zaman kendini kontrol etsin, ayarı kaçırmasın...
Ne zaman oldu bu aramalar bugün mü?
yok daha önceki tartısma zamanımızda.
yaşınızda küçük değil miş ki böyle ergen bunalımlarına girsin, ev aldığına göre borcunu ödüyor olması geçerli bir sebep, sana tavsiyem onun tutarrsız davranışlarının geçtiğine inanmadan evlilik yolunda adım atmaman. Evlenmeden önce aşığım seviyorum evlenmek istiyorum modunda geziyoruz ama evlenince aşk sevgi 2. Plana geliyo mantık konuları daha ön plana giriyor. Değer veriyormu, saygılımı ,ailevi-maddi konularda dengeyi sağlayabiliyormu ve inan bana aşkından ölsende sana saygısı yoksa bir saniye bile durmadan çekip gidesin geliyor o evden ama o kadar kolay olmuyor tabi gidemiyorsun . O yüzden önce emin ol
daha önce başarmışsınız şimdi de başarabilirsiniz
Bence canım mesajlaşmak istemiyor demesi çooook kırıcı bişey..
Benim de 5 senelik bi ilişkim var hiç demedik birbirimize böyle şeyler.. Deseydi çok üzülürdüm eminim..
Her dakika konuşuyoruz biz konumuz olmasa bile hadi konuşmayalım demedik ee diyoruz daha daha diyoruz vs vs..
Madem umursamadığını düşünüyorsun sen de aynı şekilde davran anlar belki nasıl bi duygu olduğunu..
Görüşelim derse öne bahaneler sür sen de başka işlerin olduğunu söyle ailenle arkadaşlarınla vakit geçir yani onu düşünmeni engelleyecek bişeyler yap bence
İlgilenme bi süre özlesin seninle mesajlaşmayı konuşmayı. Bi kaybetme korkusu yaşasın
Her aradığında ulaşamasın mesela merak etsin biraz da
Tabi eğer sevgilinin yapısı buna müsaitse.. Ben o mesaja nedensiz birazcık geç cevap versem veya aradığını açmasam sinirlenir benim sevgilim sorun çıkabilir yani.. Sen kendi sevgilinin yapısına düşünce tarzına göre uyarlarsın :)
heh tam kıvama gelmiş şımarmış erkek modeli :) okuyunca yazdıklarını biliyorum çok üzülüyorsun ama ben ne zaman böyle bir hikaye dinlesem gülümsüyorum. çünkü yaşadım aynı şeyleri. Ya gerçekten sorun bizim erkekleri çok şımartmış olmamız. Sen şımartınca ya zaten beni bırakamaz bu kız havasına giriyorlar. Ilişkiniz çok uzun sürdüğü için ikiniz de ayrılmayı göze alamıyorsunuz gibi. Ama biliyor musun, alışkanlıktan başka birşey değil..
Ben senin yerinde olsam ayrılırdım, bir erkeğin bu kadar peşinde koşmak onları hem bunaltıyor, off çok sıkıyorsun triplerine giriyorlar, hem de şımartıyor. Dolayısıyla ayrılıp sana değer veren bir insanla, seni arayan, seni aramak için dakikaları sayan bir adamla birlikte olmak inan daha heyecan verici.
Bir örnek eski erkek arkadaşımı ben zorla arattırıyordum. şuraya gidince mesaj at buraya gidince mesaj at, öğlen yemeğe gitmeden ara beni bak falan filan. Sonra sıkıldı paşa, ya çok bunaltıyorsun falan diyo bana, canım istemiyo belki aramak belki mesaj atmakk...aaa ben kahroldum bir süre ama atlattım ayrılıp :)
sonra eşimle tanıştım, bir kere bile zorlamadım biliyor musun bana mesaj at, beni ara , ilgini esirgeme diye. 1 yıldır evliyiz bak işe giderken evden çıktığı anda işe gidene kadar mesaj atar. Sonra öğlen yemek yerken bazen arar bazen mesaj atar, eve dönerken de gelene kadar sevgi dolu mesajlar atar vs..
Yaniiii adamın sevgi ilgi içinde olacak olmadıktan sonra sen ne kadar zorlarsan zorla boş.
tüm konuyu okudum ve sabret diyorum..
ben de bilemiyorum valla. Bazen çok sevince olayları farklı görüyoruz ve bu yüzden karşıdaki insana dışarıdan yardım etmek çok zor oluyor. En basitinden hani orta sevgi olunca olumsuz bir yorum karşısında savunma sistemi çalışıyor insanın ister istemez.:)
şey demişsin ya zaman zaman ben de ondan soğudum ama bende geçti.
Bu noktada bence kendinizi sorgulamanız gerekiyor. 3 yıllık ilişkimde bir kere bile soğumadım, kızdığım oldu kavga ettiğim oldu tabiki ama hani, ay canım istemiyor, dur aramayayım biraz burnu sürtsün tarzı oyunları hiç yaşamadım. Seven erkek arar sorar merak eder bence. Siz de böyle sıkıntıya girmek zorunda kalmazsınız. Diyorum ya aynı şeyleri yaşadım eski erkek arkadaşımla, sevgisine de emindim emin olmasam ben de uzun sürdürmezdim ilişkiyi, seviyor ama belki de yapısı böyledir falan diyordum kendi kendime, üzüntüyle geçiyordu. Ona vakit var buna vakit var, bana niye yok? Derdim.....:)
karar yine sizin tabi, ama dışardan baktığımda ben sağlıklı bir ilişki görmüyorum.
[sıze=3]ilgisizliğin nasıl can yaktığını çok iyi bilirim. Hayatında biri varken onun varlığını hissedememek..merak edilmemek, özlenmemek. Ilişkimin son dönemlerinde ben bu yüzden çok gözyaşı döktüm. Dilerim sen benim kadar üzülmezsin[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?