Yine ben :(

ayrıldınız mı ? Ne kadar sure beraberdınız?

yaklaşık bir sene sürdü. beş aya yakın zamandır da ayrıyız. ama bu beş ayın üç ayı ara ara birbirimize kah sevgimizi ilan edip( ben ettim!) kah nefretimizi(o etti) öyle geçti. son bir buçuk aydır da tamamen bitti.
 
Fazla şımarmış ya da ayrılık düşünüyor da seni bıktırıyor..

Ben olsam aramam sormam 1-2 gün içinde aradı aradı..Elbet arayacak,o zaman da günlerdir nerede kiminleysen onunla devam et,der kapatırım..Sürünsün..

Sana ayıracak zamanının olmaması saçma!! Bunun bahanesi açıklaması olmaz!
 

direk zamanım yok sana demıyor. Ama su soyle bu boyle dıye soyluyor. Ama bana gelmıyor o vakıt yanı
 

bizim ıyıydı tam duzeldı demıstım. Ya son kavgamızı ramazandan once ettık ve ramazan boyunca gorusmedık. Sonra oturup konustuk bu zamana kadar ufak tefek atısmalar oldu ama hemen duzeldı gectı. Su an yıne aramızda bı sıkıntı yok ama bılmıyorum bugun gun boyu aramadı benı.onu anlayamıyorum ben
 
Evet kesinlikle kendini frenlemelisin, çünkü onun seni merak etmesi gerekiyor. Onun seninle görüşmek için zaman ayırmaya çalışması gerekiyor. Düşünsene eşimle zaten sürekli görüşüyoruz ama işe giderken mesajlaşırız, işteyken sabah 9 dan 6 ya kadar da mutlaka bir 4 5 mesaj değiş tokuşu yaparız. Ve genelde ilk mesajları o atar. Ben çalıştığı için rahatsız etmek istemiyorum ama o kendi isteği ile cevaplıyor.


O yüzden kendini boş yere üzüyorsun. Üzme, onun peşinden kesinlikle koşma, bırak o koşsun.
 

ona bu sekılde sureklı aramamak sormamak mesaj atmamak normal gıbı gelıyor. Cunku tartısma anında zaman zaman ınsanlar normal ılıskılerı olanlar hep konusup mesajlastıgını mı dusunuyorsun gıbıler konusuyordu en baslarda. Az konusmalı , az mesajlasmalıyız ona gore normalı bu ona gore
 
Peki bu insan benı sevmese,dusunmese neden evlenmek ıstesın ? Daha ramazan bayramında dayısı ıle konustu
 
Ne desem bilemedim. Ama kızların dediği gibi kaç ki kovalanabilesin.
ilk adımı sen atma. Aslında bir sıkıntısı da olabilir. Bu yüzden sana vakit ayıramıyor olabilir. Her zaman boylemiydi peki? Şu mesajlaşma konusuna gelince açıkçası her dakika mesajlaşılmasını bende sevmiyorum. Günün sonunda konusmak bana daha bir güzel geliyor. Tabi şahsi fikirlerim. Ayrıca seni sevmemis olsaydı emin ol gidip dayisina falan soylemezdi.Önemsiyor ki seni anlatıyor. Konuşmayı denesen diyeceğim ama belli ki ise yaramamış. Umarım en kısa zamanda sorunlarınız hallolur..
 

bu sıkıntı sorun vs gıbı konularda onunla cok konustum. Bana anlatsın benımle paylassın kı en azından bılırsem bende ona gore davranırım. Ona gore cozum bulamasam bıle ıcındekını paylasır az bıraz da olsa ıcı rahatlar dıye dusundum. Daha onceden benım her seyımle ılgılenırdı.doktora gıderdım arar sorar merak eder vs..pazarları cıkardık gezerdık.ya da cumartesılerı. Sonra cmt'de calıstıgım ıcın genelde bahanemız oldu. Sonra kpss ıcın pazar gunlerı son 1 seneye yakın dershane muhabbetım vardı. O da gorusmemek ıcın bahanemızdı. Ama eylul'den berı yanı kpss sınavından sonra cmt yarım gun calıstıgım ıcın erken cıkıyorum ama yıne yok. Pazarları tum gun bosum yıne yok bana vakıt ayırmamaya basladı son 1 aydır nerdeyse. Onceden dengelıydı ılgısı. Ama bu son 1 ay degıstı
 
ifrit olduğum durumlar var hayatımda, aklıma getirmek uzun uzun yazmak istemiyorum ama şu yazına cevap vermek istedim. evlenmek istemesi sevmesindendir diye bi durum yok. bunun, kendisini seven biri var, alıştığı biri var, kafasında oturttuğu iyi aile kızı, evlenilecek kadın profili var ve ona uyuyorsun vs vs sebeplerden ileri gelme olasılığı çok yüksek. sevmek; evlenmek istemek, ayrılmaya cesaret edememek değildir üzmek istememektir, özlemektir, yanında yörende olsun istemektir. kaybetme korkusu olmalı olayına da inanmıyorum. kaybetme korkusu yaşatarak bir erkeği sadece egosuyla oynadığınız için, oyunda tüm levelleri atlayamamış biri gibi hissettirdiğiniz için yakında tutarsınız. sevmek bu değil. tam tersi bir erkeğe sana bağlıyım her şeyimle imajı çizdikten sonra gözlemek lazım. bundan memnun mu? kıymet biliyor mu? bilmiyorsa cehennemin dibi.

ben de kasımda 27 oluyorum. bin yıllık ilişkim bitti:) senin gibi sürdürdüm, uğraştım. herkes kendi dersini kendi alır elbet. ben ne desem içindeki ateş sönmeden anlayamazsın. ama güç veren bir şeydir bazen tecrübeleri okumak dinlemek.

acı çok acı ama; 1 ay aramayan bir adam seni sevmiyor! az seviyor, ama değer veriyor vs bırak düşünme. çok canını yaksan, ne bileyim aldatsan, gururuyla oynasan da dişlerini sıka sıka kendini tutup aramasa neyse. ama öyle de değil biliyorsun. sen istiyor musun böyle bir ilişki ona cevap ver. sonra da başla acını çekmeye ve kurtul, başlamazsan bitmeyecek acı çekmen.
 
o değil de yazıyı kendime yazar gibi yazmışım, arada iradem teklerse okurum ben bunu:)
 
Canım en güzel taktik sende kendini çekeceksin.Bu senin bu oyunun kurallarını b ildiğini gösterir. '' O zaman o da aramıyor'' diye düşünme sakın. Elbet durup düşünecek zamanı olacak. Sen hep kısa süreli çektin kendini anladığım kadarıyla.Birde böyle denemelisin zor ama kendini tutmalısın. Bütün bunlara rağmen olmuyorsa da olmuyordur canım benim.Yazık değil mi tek taraflı senin mücadelenle nereye kadar devam eder. Kendine yeni uğraşlar bul. Senin de önceliklerin olsun.
 

daha öncelerde ben de onda alışkanlık haline geldiğimi düşünmedim değil. Ki onunla bunu paylaştım da konuştuk. Sevdiği için benle evlılıgı dusunmesını, eger ki sadece alıskanlıktan ıbaret bır durum ıse hıc bu yola gırmeden gerı donmesını soyledım. O da sacmaladıgımı sevdıgı ıcın yanımda oldugunu ve hayatında oldugum ıcın buna sukrettıgını soyledı tum aılesı arkadasları o arasa senın gıbısını bır daha bulamaz dıyor. Benden yanalar. Ama onemlı olan onun bunu farketmesı...
 
evet sanırım kısa surelı oldu 1 hafta en fazla. Ben dayanamıyorum. Hemen en ufak bır durumda yumusamaya baslıyorum. Sonra ıpler kopuyor zaten. O benı ılk gordugunde bu kız bana hayatta bakmaz dıye dusunmus. Bunu anlatmıstı bana. Kendını bulunmaz hınt kuması zannedıyorsun modundaydın dıyor bana :) dedım hıc oyle bırısı olmadım olmam da mumkun degıl. Ama keske olabılsem demıstım :)
artık tek taraflı sureklı ayakta durmaktan yoruldum. Bu son bır aydır benı sureklı alttan aldı ama anlamadım. Gecen bı artık agzıma ne gelırse saydım. Orda bı patladı yeter artık alttan al al nereye kadar dıye. Sonra egıtım ıcın antalya'ya gıttı su an da orda. Aradı dun degıl evvelsı gun dedı bı an kızıp soylenıyor takılma sen uzulme dedı. Sonra kapattık ardından hemen mesaj attım. Senı sevıyorum uzme kendını lutfen.sana kızdıgım falan yok dıye
 

senin gibisini bulamaz demek ne demek? işte benim saydığım özelliklere uymandan bahsediliyor. çok seven değer veren dürüst iyi güzel bir kadın. herhalde adam sana ben şu sebeplerle yanındayım demez aptal da değil ya o kadar. sevgimden demesi gerektiğini biliyor.

sevdiğini sözleriyle değil, davranışlarıyla değerlendir. sözler şaşar, amacını aşar, ama eylemler öyle değil.

çırpınır gibi olumlu tarafından bakmaya çalışıyorsun. daha çekilecek çilen var demek. dediklerimi umarım daha sonra da olursa anlarsın. yolun açık olsun. üst perdeden konuşuyorum sanma, ben çilemi doldurdum da yazıyorum artık:) tünelin sonu .ombok bir yere çıktı:)
 

bence hiç gerek yok cnm gereken fedakarlığı zaten yapmışın sen. saygını da koru ama. hiç yüzgöz olma. seninki bir kadının terk etmeden önce son çığlıkları farkındayım.
 

kafam ıyıce allak bullak oldu.
 
bence hiç gerek yok cnm gereken fedakarlığı zaten yapmışın sen. Saygını da koru ama. Hiç yüzgöz olma. Seninki bir kadının terk etmeden önce son çığlıkları farkındayım.

ben şu an vicdanı olarak cok rahatım. Ama neden hanı bu sekılde oluyor. Ben o ınsana hıc bır sey yapmadıgım halde zaman zaman bana bu sekılde davranıyor
 
ben şu an vicdanı olarak cok rahatım. Ama neden hanı bu sekılde oluyor. Ben o ınsana hıc bır sey yapmadıgım halde zaman zaman bana bu sekılde davranıyor

Kendiyle barışık olmayan sorunlu insanların taktiği. Hint kumaşı olduğunu zannedenlerin aslında vazgeçilebilir olduklarını anlamadan önce yaşadıkları burnunun havada olma,hali. Bir sonraki adımı tıpış tıpış gelmektir böylelerinin...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…