- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Ay ben bunu kaçırmışım. Çok tatlıymış .
Resim yeteneğinin olması çok büyük lütuf. Ben çöp adamadan ötesini çizemem. Bu sebeple de maalesef ben stencil ve dekupaj'dan dışarı çıkamam. Ama tek kelime ile b a y ı l d ı m .
Stant da degil dukkan da degil direk instagram satisi :)
Ilk etapta instagramda sat , yazın stant ac
Bu arada bende saksi istiyorum , yeni evimde yeni hayatimda bakar bakar seni hatirlarim :)
Maddi olarak sıkıntınız yoksa dükkan düşünebilirsiniz ama satış yapamama durumunda zor duruma düşerim diyorsaniz dükkani tavsiye etmem.
Dükkan o kadar çok para yiyor ki insan nasil para yetiştirecegini şaşırıyor.
En basitinden elektrik ve su için birim fiyat bile daha fazla oluyor.
Kirayi ödüyorsunuz üstüne bir de stopaj ödüyorsunuz.
Dükkanin düzeni ve temizliği için hem vakit hem de malzeme harciyorsunuz (fiyatlar malum).
Bence en mantiklisi instagram üzerinden satis şuan için. Belirli bir satış miktarina ulaşinca insanlar zaten sormaya başlayacaklardir dükkaniniz var mi diye. Bu noktada kazanmis oldugunuz para ve satışlarinizi tekrar değerlendirip stand ve ya dükkani düşünebilirsiniz.
Tabi ben risk almaktan nefret eden ve her ihtimali defalarca düşünerek yaşayan bir insan olarak bu tavsiyeleri veriyorum ama bazen de hızlı ilerlemek için risk almak gerekiyor.
Umarim hayal ettiğinizden bile çok daha güzel bir mekaniniz veya dükkaniniz olur en kisa zamanda.
Iyi karar kuzumİnşallah yapayım :))
İnstadan satış nasıl yapılır hiçbir fikrim yok Milana, başlayanlar nasıl başlıyorlar nasıl ulaşıyorlar insanlara anlamıyorum :/
Stant yazlık olacak zaten, dükkan işine de sezon sonrası karar vereyim dedim.
Bence güzel bir fikir. İmkanlar da müsait gibi. Ama kotusunu de düşünüp biraz ek birikimle girişmek lazım.
Bir de benim şu beton saksılar çok hoşuma gidiyor. Köye gidince geniş geniş deneyeceğim inşallah. Balkonda cesaret edemedim. Ama atölye olursa rahat olur. Bir de çini tasarım saksılara da girisebilirsiniz. Çini derken çiniyi bilmenize gerek yok. Resimlerinizden gördüğüm kadarıyla otantik cizimleriniz çok var. Hem bizim kültürümüzü de yansıtır. Tabi fırınlama felan nasıl olur onları öğrenmek lazım. Ya da öyle firinsiz çinimsi tasarımlar da olabilir.
Eki Görüntüle 2221624
Çok tatlı değiller mi? Ben bayiliyorum böyle kaktüs saksilarina. Yapımı zor da değil. YouTubedan bir izleyin derim. Kolay gele.
Iyi karar kuzum
Insta cok kolay , ben sana musait bi zamaninda anlatiyim simdi cocuklar geldi okuldan tepemdeler
Valla kuzum ben de acemiyim, yolda öğreniyorum hepsini.
Boyaların hepsi akrilik evet, fırça izi ele bağlı olarak değişir. Elinin hızına ve tekniğine bakar. Bazen de fırçanın boyuna bakar. Mesela arkaplan boyarken, fırça izi olsun istemiyorsan büyük fırça kullanırsın. Bu hızlı boyamanı ve boyayı çabuk yedirmeni sağlar. Fırça izi boya cinsinden de olur. Ama şöyle, mesela guajda fırça izi daha çabuk kalıyor çok örtücü bir boya olmadığı için, akrilik de yağlı boyaya göre daha çabuk kuruduğundan hız istiyor biraz. Yağlı boya bu açıdan bir tık rahat diye biliyorum.
Boyayı her zaman sulandırıp kullanmam, daha yoğun ve kalın renk istersen sulandırmazsın. Ama kontrolü biraz zor olur, fırça kalın çizer. Ona göre de sulandırıp ince çizgi çekersin falan filan. Tam anlatamadım sanki :)
Iyi karar kuzum
Insta cok kolay , ben sana musait bi zamaninda anlatiyim simdi cocuklar geldi okuldan tepemdeler
Yazarim sana da şu danalar bi uyusun daBöyle birden dalıyorum konuya ama o instagramla ilgili bilgileri ben de edinebilir miyim acaba?
Bizim zaten firma var ama burası ofis olduğu için ticareti e-ticaret şeklinde yapalım dedik, yapamadık
Ben kafayı kırdım instagramla uğraşmaktan. Millet nasıl yapıyor hiç anlamadım.
Yazarim sana da şu danalar bi uyusun da
Nefes aldirmiyorlar bana
Ay unutmusum ben kusura bakmayin kizlarTeşekkür ederim
Ay unutmusum ben kusura bakmayin kizlar
Instada satis yapmak cok kolay
Once sayfayi kurun , profil gizliyken bol bol foto yukleyin , sonra profili acip size benzer satis yapan siteleri takibe alin
Fotolarin altina mutlaka fazla fazla tag koyun , misal saksi mi satacaksin gangsta , saksi , elisi , cicek , resim , saksı , ingilizcesi , elemegi , ev , dekorasyon , fikir vs vs bunlari tagle
Sonra zaten insta aramada bu kelimleri arayanlarin karsisina sayfaniz cikacak
Biraz vakit aliyor fotolari bu sekilde yuklemek ama satis olunca da cok keyif aliyor insan
Teşekkür ederim
Sayfayı kurdum ben, sapık gibi milleti ekleyip durdum :)
Ama instagramın algoritmalarını anlamıyorum. Fotoğrafları takipçi sayımın maksimum 3'te biri falan görüyor ki çok takipçi de yok yani. Beğeni az olunca keşfete de düşmüyor sanırım.
Bir de ben çok etiket yapmıyordum. Bir yerde öyle okumuştum. Açıklaması vardı da hatırlamıyorum.
Sizin dediğiniz gibi fazla fazla yaparım artık.
Taktım kafaya bu işi. En son girip her yere "gt" falan yazacam diye korkuyorum.
Valla ben cok etiket yapiyorum millet buluyor etiketlerden , bence isin sirri o , benim de baslarda cok takipcim yoktu , ama etiketleri arttirdikca takipci sayisi artti hatta aylardir aktif kullanmiyorum ona ragmen hergun bi takipcim oluyor
Kiyamam , insallah ise yararYaa heveslendim şu an, bir ton etiket döşerim artık.
Bu da işe yaramazsa ürünlerimin çok da ilgi çekmediğini ağlayarak kabullenirim artık :)
Gangsta,Tamam, mesajını bekleyeceğim Milana, yazabilirsin dilediğin zaman :*
Ay unutmusum ben kusura bakmayin kizlar
Instada satis yapmak cok kolay
Once sayfayi kurun , profil gizliyken bol bol foto yukleyin , sonra profili acip size benzer satis yapan siteleri takibe alin
Fotolarin altina mutlaka fazla fazla tag koyun , misal saksi mi satacaksin gangsta , saksi , elisi , cicek , resim , saksı , ingilizcesi , elemegi , ev , dekorasyon , fikir vs vs bunlari tagle
Sonra zaten insta aramada bu kelimleri arayanlarin karsisina sayfaniz cikacak
Biraz vakit aliyor fotolari bu sekilde yuklemek ama satis olunca da cok keyif aliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?