Yine bir ikilem

Site işini düşünüyordum Mune, daha profesyonel yönelmek için. Şanslıyım ki ailemizde 3 yazılımcı var ve site işini hemen hallederler, popüler olması için yönlendirirler. Kartvizit işi de olabilir evet.

Dediğin doğru ayrıca, yabancı turist öyle pek dükkan gezmez şehrin içinde. Benim kullanabileceğim dükkan şehrin işlek yerlerinden birinde ama yabancı turistlerin sıklıkla uğradığı bir yer sayılmaz. Stant işi aklıma daha çok yattı, site de olur. İnsta satışlarını çözmem ve doğru yönetmem gerekecek. Milana anlatmış gerçi kitleye ulaşma yollarını ama sanırım ben açıp bi de örnek profilleri incelemeden olmayacak kafam tam almadı :)
Teşekkür ederim yorumun için.

Bu işlerin getirisi nasıl bilemiyorum,yağlı boya yapan biri olarak pek stabil değil hele Türkiyede.Antalyada yazın iyi iş çıkartırsınız gibi.Şöyle olabilir ufak bir dükkan açın yarısı atölye olsun , müşteri yokken hele kışın bol bol üretin yazın satın.Sadece tablo ve saksı ile yürümez bence, değişik takılar ıngım zıngımlarda koyuverin .Boşa dememişler sanat karın doyurmaz.Birde internet satışı yapın.

Yeni sayfa kur tatlim , profesyonel gozukmesi lazim , gizli olmasinin bi espirisi yok , 2 tane foto koyup basladiginda sayfana gelenler amannn bisi yokmus deyip takibe almadan gider ama sen 100 tane fotoyla baslarsan hemen takibe alir sayfayi goren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…