Yine bugün savaş var

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.737
248
Bugün kötü bir gündü. Kardeşimin olayı yine patlak verdi, söylemesi anlatması zor bir olay. Daha önce hiç erkek arkadaşı olmayan 28 yaşında bir kız, Evli ve kendinden belki 20 yaş büyük bir adam...
Çok söyledik, çok anlattık. Güzellikle konuştuk olmadı, bağırdık çağırdık olmadı, psikoloğa götürdük olmadı. Başka odada bebeğimi uyutuyordum, annemin or*spu diye bağırmasıyla yerimden sıçradım. Annem sinir krizi gibi bişey geçirdi. Onu o halde görünce ben de kardeşimin üzerine yürüdüm, vurmaya başladım. Bağırtıdan bebeğim ağlamaya başladı, onun yanına gittim. Anneme mi ağlayayım, 8 aylık bebeğimi korkuttuğumuza mı...
Son zamanlarda whatsapp kontrol, gizli kamera, konum takip araştırmaktan dedektif gibi oldum. Yine de bişi elde edemedim.
Bazen bu kızın aklında bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Ama en çok anneme bişi olursa diye korkuyorum. Biz 2 gün sonra gidicez, ama onlar başbaşa kalacak. Bir anne olarak okuduklarını, duyduklarını kaldıracak gücü tükeniyor. Annemi öyle gördükçe de benim gücüm...
Zaten yeterince mide bulandırıcı kelimeler zihnimde gezerken bugün teyzeme, bir akraba tarafından tacize uğradığını ima etti. Ama kim olduğunu söylemedi. Bu olay gerçek mi, yoksa kendini haklı çıkarmak için uydurdu mu bilmiyorum, ama şimdide bu düşünce beynimi kemiriyor.
Elimizden bir şey gelmiyor. Allahım sen anneme güç, kardeşime akıl ver. Amin...

Bugün kötü bir gündü. Kardeşimin olayı yine patlak verdi, söylemesi anlatması zor bir olay. Daha önce hiç erkek arkadaşı olmayan 28 yaşında bir kız, Evli ve kendinden belki 20 yaş büyük bir adam...
Çok söyledik, çok anlattık. Güzellikle konuştuk olmadı, bağırdık çağırdık olmadı, psikoloğa götürdük olmadı. Başka odada bebeğimi uyutuyordum, annemin or*spu diye bağırmasıyla yerimden sıçradım. Annem sinir krizi gibi bişey geçirdi. Onu o halde görünce ben de kardeşimin üzerine yürüdüm, vurmaya başladım. Bağırtıdan bebeğim ağlamaya başladı, onun yanına gittim. Anneme mi ağlayayım, 8 aylık bebeğimi korkuttuğumuza mı...
Son zamanlarda whatsapp kontrol, gizli kamera, konum takip araştırmaktan dedektif gibi oldum. Yine de bişi elde edemedim.
Bazen bu kızın aklında bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Ama en çok anneme bişi olursa diye korkuyorum. Biz 2 gün sonra gidicez, ama onlar başbaşa kalacak. Bir anne olarak okuduklarını, duyduklarını kaldıracak gücü tükeniyor. Annemi öyle gördükçe de benim gücüm...
Zaten yeterince mide bulandırıcı kelimeler zihnimde gezerken bugün teyzeme, bir akraba tarafından tacize uğradığını ima etti. Ama kim olduğunu söylemedi. Bu olay gerçek mi, yoksa kendini haklı çıkarmak için uydurdu mu bilmiyorum, ama şimdide bu düşünce beynimi kemiriyor.
Elimizden bir şey gelmiyor. Allahım sen anneme güç, kardeşime akıl ver. Amin...
adamın karısına söyleseniz? kendi durumunuzu da anlatsanız onlar da adamın ağzının payını verse.rezillik çıkar büyük ihtimalle ama zaten eninde sonunda büyük kıyamet kopacak sanki.

28 yaşında kocaman kadın evli adamla beraber eminim önünde sonunda neler olacağını tahmin ediyordur...
kendi düşen ağlamaz bile bile çamura batan birine dal uzatsanız da kırıp atacaktır kenara kendi iradesi ile yapıyor..
minik bebeğin yanında böyle olayların olması hiç iyi değil çok korkmuştur..
üzüldüm annenize allah yardımcınız olsun..

Çok zor bir durum ne denir bilemedim. Annenize çok üzüldüm. Başınızda bir erkek büyüğünüz yok mu acaba bir baba abi figuru. Acaba bu adama ondan mi bağlandı? Allah yardımcınız olsun

Yahu o kadar yorum yapmışsınız biriniz de kalkıp demiyor alan memnun veren memnun size noluyor diye. O adamin karisinin haberi olmama ihtimali yok,siz de bile olaylar bu raddeye geldiyse o kadının haberi olmamasının ihtimali yok.Kardeşiniz size anlatmamıştır ama ya adam karısını sindiriyor ya da kadın aldatılmayı kabul etmiş. Bir de burada marifetmiş gibi vurdum falan demişsiniz. Ne münasabet hele annenizin o sekilde bağırması. Şiddetin hicbir türlüsü hak değildir. Böyle yaparak onu daha çok itersiniz o kişiye. Bu kızın aklı fikri var kendi hayatı kendi çekecek,bırakın sürünsün. Bu kadar dert ediyorsanız hicbiriniz konuşmayın sessizlik en güzel tepkidir. Ya da evden kovun bu kadar nefret ediyorsanız. Ultimatom verin o adamdan ayrılmadığın sürece gelme diye. Yok illa da degistirmeye çalışaxağım diyorsanız onu böyle kabul edin. Kendisi metres olmaktan sıkıntı duymuyorsa size düşmez .

Atın evden gitsin 28 yaşında koca kadın gitsin kuma olsun salak kafali
Konu sahibi kusura bakmasin ama böyle bi dirumda kuma degil metres oluyor

bence is evli olan adamla konusmak esiniz veya siz gidin gerekiyorsa karisina anlatmakla tehdit edin pesini biraksin adam ayrilsin sizden bagimsiz gibianalatarak

Yahu o kadar yorum yapmışsınız biriniz de kalkıp demiyor alan memnun veren memnun size noluyor diye. O adamin karisinin haberi olmama ihtimali yok,siz de bile olaylar bu raddeye geldiyse o kadının haberi olmamasının ihtimali yok.Kardeşiniz size anlatmamıştır ama ya adam karısını sindiriyor ya da kadın aldatılmayı kabul etmiş. Bir de burada marifetmiş gibi vurdum falan demişsiniz. Ne münasabet hele annenizin o sekilde bağırması. Şiddetin hicbir türlüsü hak değildir. Böyle yaparak onu daha çok itersiniz o kişiye. Bu kızın aklı fikri var kendi hayatı kendi çekecek,bırakın sürünsün. Bu kadar dert ediyorsanız hicbiriniz konuşmayın sessizlik en güzel tepkidir. Ya da evden kovun bu kadar nefret ediyorsanız. Ultimatom verin o adamdan ayrılmadığın sürece gelme diye. Yok illa da degistirmeye çalışaxağım diyorsanız onu böyle kabul edin. Kendisi metres olmaktan sıkıntı duymuyorsa size düşmez .
Türkiye’de bize düşmez diyen bir umur seviyesi sizce var mı?

Whattsapp kontrol, gizli kamera ve takip mi :KK53:
Ne icin yapiyorsunuz bunlari?

28 yaşında bir kadın bu..ergen de değil ki. yapma etme demenizle o işten vazgeçmeyecek belli. Yaşayacak görecek sonunda da bence pişman olup salya sümük akıl isteyecek. Şimdi nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor, öyle yaşıyor. Dediğim gibi çocuk değil ki takip altında tutasınız. Ve ne olursa olsun şiddet asla asla haklı görülemez. Ne yaparsa yapsın üstüne yürüyüp vurmamalıydınız. Bir uyarırsınız, iki uyarırsınız üçüncü de güzellikle anlatıp tekrar uyarırsınız.. ha anlamıyor mu devam mı.. bırakırsınız ne yaparsa yapsın.. başka çözümü yok..

28 yaşındaki kadın ama yanlış ama doğru bu yolda yürümek istiyor...
İkisi de istiyor bu ilişkiyi yapacak bir şey yok
Ayrıca or...pu kelimesi neyi değiştirecek daha kötü yapacak her şeyi şiddet neyi değiştirecek?
28 yaşındaki bir kadını takip de edemezsiniz...

Ayrıca bir psikolojik yardım aldınız mı?
kaos kaosu getırır....
Bakarsın yarın adama kaçmış siz böyle yaparsınız başınıza bu da gelir...
O demekki evli bir adamla olmakta sorun görmüyor onun etiği farklı...

ha ama şunu diyebılırsınız madem kendi kararlarlarını verebılıyorsun o zaman kendi ayaklarının üstünde dur

Back
X