Doğurganlık dönemin mi bitiyor yaşın mı var cidden nedir bu ısrar bebek için?? Çok net söylüyorum hiç sağlıklı değil ne ruh halin ne evliliğin. Çocuk iyi bir evliliği bile sarsıyor hele sizin için tam bir dinamit.
[/QUOTEhayır bitmiyor.hayattaki şuan tek amacım çocuk sahibi olmak başka bir amacım yok
Canım sen acı çekmeyi mi seviyorsun? Neden kendine bunu yapıyorsun? O adama muhtaç değilsin. Hakaretlerini hak ediyor musun sence? Ne hadle sana böyle davranır? Gözünü Korkut, gerekirse annenlere git. Çocuk için acele etme.Konuş karşındaki kişiye duygularını anlat derim ama eşimle konuşulmuyor sürekli hakaret küfür
Haklısın ız yapabilirim ama şuan gidemem haftaya seminer ler olacak bir hafta burda olmam lazım rapor alabilirim aslımdaCanım sen acı çekmeyi mi seviyorsun? Neden kendine bunu yapıyorsun? O adama muhtaç değilsin. Hakaretlerini hak ediyor musun sence? Ne hadle sana böyle davranır? Gözünü Korkut, gerekirse annenlere git. Çocuk için acele etme.
Evet aynen öyle yapıyor pr.evlenmeden önce sürekli gezen fotograf paylaşan kitap okuyan biriydim.şimdi baktım en sonresmimi geçen sene paylaşmışımBı de bu adamdan çocuk mu istiyosunuz? Özür dile özür dile özür dile. Hakliysaniz neden özür dileyesiniz? Adam sizi baskılama ya calisiyo gormuyo musunuz?
Al raporunu git, senin sağlığından önemli değil o seminerHaklısın ız yapabilirim ama şuan gidemem haftaya seminer ler olacak bir hafta burda olmam lazım rapor alabilirim aslımda
Evet aynen öyle yapıyor pr.evlenmeden önce sürekli gezen fotograf paylaşan kitap okuyan biriydim.şimdi baktım en sonresmimi geçen sene paylaşmışım
Konumu okuyun lütfen. 4 yıl boyunca deli divane aşık olan adam çocuktan sonra değişti. Kaldı ki sizinki şimdiden bir halta benzemiyor. Ayrıca birde rehber öğretmenmişsiniz. Kendinize faydanız yok resmen. Kime ne konuda rehber olmayı yol göstermeyi planlıyorsunuz? Herkes yazmış, önce evliliği yoluna koy sonra çocuk yap diye, siz hala yarın gelmezse tek mi gideyim yazmışsınız.Arkadaşlar sanki bazen tek sorun çocuk olmaması gibi sanki olsa hersey yoluna girecek gibi
Evet karşımdaki kişi iletişime kapalı olduğu için kendime faydam olmuyorKonumu okuyun lütfen. 4 yıl boyunca deli divane aşık olan adam çocuktan sonra değişti. Kaldı ki sizinki şimdiden bir halta benzemiyor. Ayrıca birde rehber öğretmenmişsiniz. Kendinize faydanız yok resmen. Kime ne konuda rehber olmayı yol göstermeyi planlıyorsunuz? Herkes yazmış, önce evliliği yoluna koy sonra çocuk yap diye, siz hala yarın gelmezse tek mi gideyim yazmışsınız.
Bu yüzden de çocuk yapayım diyorsunuz. Çocuk sorunları bitirmiyor, yenilerini ekliyor. Gece boyu uykusuz kalacaksınız, hormonlar tavan yapacak çaresiz hissedeceksiniz, diş dönemi var bunun, gaz sancısı var, ek gıdaya geçiş dönemi vs vs. Bir tabak sıcak yemeğe hasret kalacaksınız. Ve hepsini yalnız yapacaksınız. Aklınızı başınıza toplayın rica ediyorum. Üniversite de derslerde öğretilenleri falan hatırlayın.Evet karşımdaki kişi iletişime kapalı olduğu için kendime faydam olmuyor
Takma .. takdıkça devam ederEvet karşımdaki kişi iletişime kapalı olduğu için kendime faydam olmuyor
O zaman eziyet çekmeyi bırakın zaten bir gün bu kararı alacaksınız gibi görünüyor siz bilirsiniz ama siz degerlisiniz bunu kendinize hatırlatın benceHayır zorunda değilim gidecek yerim var ailemin yanına dönebilirim tabi tayinim çıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?