- 4 Mayıs 2024
- 128
- 153
- 18
- 34
- Konu Sahibi Nanelilimon11
-
Defalarca söyledim sonuc aynuBence eşinizin anlamasına, onayına bağlı olmasın bu konudaki kararınız. İstemediğiniz, iyi hissetmediginiz, saygı görmediğiniz hicbir ortamda bulunmayın.
Beni zorlama, aynı ortama sokma.. diye karar mercii kendisiymis gibi konuşmayın eşinizle.
Ne munasebet ben tabii ki gelmiyorum
Bitti.
Defalarca söyledim, bazen sakince bazen sesim yükseldi.. Yani aslında mesele o değil.. Nasıl yanımda durmuyor, nasıl hala beni o duruma sokan insanlar kırılmasın diye gitmek istiyor anlayamıyorum. Ben olsam, kardeşim böyle bir şey yapsa, eşime.Yüzüme bakmayan insanın nişanına, düğününe gitmem. Eşiniz ne hakla zorlayabilir ki? Ya da sizin hiç mi söz hakkınız yok, hiç mi eşinizden bağımsız hareket edemiyorsunuz? Ben gelmiyorum bitti bu kadar. Çok mu zor ya.
Olay nasıl bu noktalara geliyor biliyor musunuz?Defalarca söyledim, bazen sakince bazen sesim yükseldi.. Yani aslında mesele o değil.. Nasıl yanımda durmuyor, nasıl hala beni o duruma sokan insanlar kırılmasın diye gitmek istiyor anlayamıyorum. Ben olsam, kardeşim böyle bir şey yapsa, eşime.
Gerçekten gitmem, hayat arkadaşım benim. Ama neymiş yeğeni kırılırmis. Yani ben kırılayım yeğeni kırılmasın..
Silkelenmek için konuyu açtım.. Çünkü ciddi manipüle ediliyorum.Pardon ama sizin kendinize saygınız yok mu? Sizi silkeleyip kendinize getirmek gerek. Yanlış yapıyorsunuz
Ben evime gelen insana, birsey demeyi doğru bulamadığım için birsey demedim. Aksi halde ikili bir tartışma ortamı olsa elbette ki gerekeni söylerdim.Olay nasıl bu noktalara geliyor biliyor musunuz?
Evinize gelip siz yokmus gibi davranıyor. Siz tepki vermiyorsunuz.
Yine evinize gelip yine size aynı muameleyi yapabiliyor.
Bunun üzerine nişan davetlerine katılıp yine yok sayılıyorsunuz. Fakat muhatabınıza yine bi tepkiniz yok.
Kocanız biraz zorlar, baskılarsam düğüne de götürürüm diye düşündü herhalde.
Sonra sıra baska seylere gelir eve mi çağıralım der ablamdan özür dile mi der bilemiyorum.
Tabi ki beni aramazlar aslaEvime geldi bana konuşmadı ne demek yagelmek istiyorum diye kimi arıyor kardeşini mi anlamadım ben
Diğer konunuzu da okudum şimdi eş ailesinin kardeşlerinin size yaptıklarını. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim eşinizin sizi manipule etmesine izin vermeyin dik durun. Bugün buna evet derseniz yarın çok daha fazlasını isteyecek eşiniz. Elini verirsen kolunu kaptırırsın havası var maalesefSilkelenmek için konuyu açtım.. Çünkü ciddi manipüle ediliyorum.
Beni arasa müsait değilim derdim beni aramıyor ve yüzüme bakmadıgi halde geri çevirmeyen üstelik bana danışmayan bir eş kişisi varZorla kolunuzdan tutup surukleyemez heralde ben gelmiyorum bitti ne yaparsa yapsin sizin yuzunuze bakmayan insani nasil evinize tekrar kabul edebildiniz hayret dogrusu
Dik durup güçlü olayım derken seyit onbaşı oldum resmenDiğer konunuzu da okudum şimdi eş ailesinin kardeşlerinin size yaptıklarını. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim eşinizin sizi manipule etmesine izin vermeyin dik durun. Bugün buna evet derseniz yarın çok daha fazlasını isteyecek eşiniz. Elini verirsen kolunu kaptırırsın havası var maalesef
Diğer konunuzu da okudum şimdi eş ailesinin kardeşlerinin size yaptıklarını. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim eşinizin sizi manipule etmesine izin vermeyin dik durun. Bugün buna evet derseniz yarın çok daha fazlasını isteyecek eşiniz. Elini verirsen kolunu kaptırırsın havası var maalesef
Ben zaten gitmeyeceğim.Asla gitmeyin. Bu ne yuzsuzluk yahu? Ne demek evime gelip konuşmamak, yüzüme bakmamak. Evimden içeri almam. Eşim dışarda buluşur konuşur gelir vallahi. İnsanlıktan nasiplerini alamamislar herhalde.
Asla gitmeyin. Bu ne yuzsuzluk yahu? Ne demek evime gelip konuşmamak, yüzüme bakmamak. Evimden içeri almam. Eşim dışarda buluşur konuşur gelir vallahi. İnsanlıktan nasiplerini alamamislar herhalde.
Beni arasa müsait değilim derdim beni aramıyor ve yüzüme bakmadıgi halde geri çevirmeyen üstelik bana danışmayan bir eş kişisi var
Ben zaten gitmeyeceğim.Asla gitmeyin. Bu ne yuzsuzluk yahu? Ne demek evime gelip konuşmamak, yüzüme bakmamak. Evimden içeri almam. Eşim dışarda buluşur konuşur gelir vallahi. İnsanlıktan nasiplerini alamamislar herhalde.
Asla gitmeyin. Bu ne yuzsuzluk yahu? Ne demek evime gelip konuşmamak, yüzüme bakmamak. Evimden içeri almam. Eşim dışarda buluşur konuşur gelir vallahi. İnsanlıktan nasiplerini alamamislar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?